PiotrekJ Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 an3czka napisał(a):Cześ Piotruś! To dawaj ten aparat:lol: Ty masz tatę w Wawie, prawda? To odwiedzaj go szybko to Ci poźyczymy :p ... Quote
an3czka Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Nugatowa napisał(a):Może zaraziłam Cię grypą :placz: :evil_lol: :smhair2: :saeek: :eek2: :eek2: ps: strasznie rzadko wpdasz do naszej galerii :mad: Raczej nie...:lol: PiotrekJ napisał(a):Ty masz tatę w Wawie, prawda? To odwiedzaj go szybko to Ci poźyczymy :p ... Eeee tak daleko jechać...:roll: Willis napisał(a):Kochanie ... Odpocznij, bo będzie na mnie że jesteś wykorzystywana ... ;-) Odpoczęłam!!! Quote
Nugatowa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 OOO ładnie z twojej strony Bruce ze sie tak aneczką opiekujesz :cool3: Quote
an3czka Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Witojcie wsyscy hej!:lol: Może popracuję dziś nad jakimiś przeróbkami, ale przyznam, że ten temat idzie mi ostatnio jak krew z nosa...:shake: To taka z wczoraj... Quote
Gosiek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 an3czka napisał(a):Witojcie wsyscy hej!:lol: Może popracuję dziś nad jakimiś przeróbkami, ale przyznam, że ten temat idzie mi ostatnio jak krew z nosa...:shake: To taka z wczoraj... :lol: jak na krew z nosa to idzie całkiem dobrze :lol: cześć wypoczęta Aniu :p Quote
Nugatowa Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 an3czka napisał(a):Witojcie wsyscy hej!:lol: Może popracuję dziś nad jakimiś przeróbkami, ale przyznam, że ten temat idzie mi ostatnio jak krew z nosa...:shake: To taka z wczoraj... Genialne Basco z plasteliny :cool3: :multi: :multi: Quote
an3czka Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Gosiek napisał(a)::lol: jak na krew z nosa to idzie całkiem dobrze :lol: cześć wypoczęta Aniu :p Gosieńko jak krew z nosa dlatego, że zapomniałam jak się robi różne rzeczy. Mąż nie ma cierpliwości tłumaczyć mi przez telefon, więc inne przeróbki będą musiały poczekać:roll: :lol: Nie wiem czy bepieczne jest rozgadywanie się w galerii:lol: . Do Twojej mod się już dobrał... Quote
mmbbaj Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 an3czka napisał(a):Witojcie wsyscy hej!:lol: Może popracuję dziś nad jakimiś przeróbkami, ale przyznam, że ten temat idzie mi ostatnio jak krew z nosa...:shake: a to tak jak i mnie...:diabloti: an3czka napisał(a):To taka z wczoraj... A ta jest baaardzo fajna! I śmieszna :evil_lol: Aaaaaaaaaaaaa... no i oczywiście witaj Aniu :p Quote
an3czka Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Nugatowa napisał(a):Genialne Basco z plasteliny :cool3: :multi: :multi: Mów mu Plastuś!!! Quote
an3czka Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 mmbbaj napisał(a):a to tak jak i mnie...:diabloti: A ta jest baaardzo fajna! I śmieszna :evil_lol: Aaaaaaaaaaaaa... no i oczywiście witaj Aniu :p Witaj Gosiu i dzięki. Nad resztą popracuję później:lol: Quote
Cimi Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Nugatowa napisał(a):Genialne Basco z plasteliny :cool3: :multi: :multi: E bardziej jak malowany pędzlem i farbkami :cool3: :lol:. Quote
Nugatowa Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Cimi napisał(a):E bardziej jak malowany pędzlem i farbkami :cool3: :lol:. Cimi to jest moja interpetacja artystyczna :eviltong: :eviltong: :lol: Quote
Alicja Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 an3czka napisał(a):Mów mu Plastuś!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i taki MIĘTKI :evil_lol: Quote
an3czka Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 PIKA napisał(a):swietne to jest i ta mina :lol: Dzięki. Gdy gryzie zabawkę jest bardzo rozmarzony:lol: Agatko i Nugatowa nie pamiętam jaki filtr nałożyłam. Wiem tylko, że nie był to efekt plasteliny:evil_lol: Ala miętki, to on i bez przeróbek jest. Tyle, że nie widać tego na zdjęciach:lol: Quote
Hanna R. Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Aneczko, proszę podrapać Basco za lewym uchem ! KONIECZNIE ! :p Quote
Nugatowa Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 an3czka napisał(a):Dzięki. Gdy gryzie zabawkę jest bardzo rozmarzony:lol: Agatko i Nugatowa nie pamiętam jaki filtr nałożyłam. Wiem tylko, że nie był to efekt plasteliny:evil_lol: Ala miętki, to on i bez przeróbek jest. Tyle, że nie widać tego na zdjęciach:lol: Co wy macie do tej plasteliny :evil_lol: Moja dusza artystyczna tak to ujeła :evil_lol: :lol: Quote
olcha Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Willis napisał(a):[SIZE=2] Kochanie ... Odpocznij, bo będzie na mnie że jesteś wykorzystywana ... ;) relax O nie mogę! Sam Willis tu dotarł! :multi: :loveu: :oops: Nie wiedziałam, że mówisz po polsku :cool3: :lol: Quote
Agga Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Jakie usteczka...no miodzio...i ząbeczki widać:loveu: :lol: Quote
dbsst Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 an3czka napisał(a):Witojcie wsyscy hej!:lol: Może popracuję dziś nad jakimiś przeróbkami, ale przyznam, że ten temat idzie mi ostatnio jak krew z nosa...:shake: To taka z wczoraj... hahahha jaki krecik hahahhaa Quote
PiotrekJ Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Bry Wieczór :p ... Ale tu dziś nagadałyście :shake: ... A człowiek nie ma czasu nadrabiać :shake: ... Quote
Recommended Posts