KaRa_ Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Zajefajne jest to zdjecie:loveu: :loveu: :loveu: ma w sobie to COŚ:loveu: Quote
Nugatowa Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Hura !!! :multi: :multi: Pierwszy raz jestem wczesniej niz an3czka :evil_lol: Wy juz wybudzeni?:) Ja jeszcze lewituje a Nugat penetruje ogród od rana Miełgo dnia Aneczko :cool3: Quote
an3czka Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Witajcie, witajcie! Właśnie się na spacer wybieramy. Może jakieś zdjęcia będą:roll: Quote
PiotrekJ Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Cześć Aniu :lol: ... I gdzie te fotki? :razz: Quote
Nugatowa Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Aniu :lol: ... I gdzie te fotki? :razz: Cześć ania :lol: :lol: No własnie gdzie fotecki, gdzie?? Quote
Teklunia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 dzien doberek :) wracajcie juz z tego spacerku, bo zimno dzis ;) Quote
mmbbaj Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 an3czka napisał(a):Witajcie, witajcie! Właśnie się na spacer wybieramy. Może jakieś zdjęcia będą:roll: Witaj Aniu! A teraz my wybieramy się na spacerek, to nasza pora ;) A twoje zdjęcia :thumbs: Quote
an3czka Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Witam, witam:lol: Ze spaceru zdjęć nie ma, bo pogoda nam nie dopisywała. Teraz słońce świeci, więc Basculca na siku wyprowadzę. Zrobiłam takie przeróbki: Quote
KaRa_ Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 an3czka napisał(a):Witam, witam:lol: Ze spaceru zdjęć nie ma, bo pogoda nam nie dopisywała. Teraz słońce świeci, więc Basculca na siku wyprowadzę. Zrobiłam takie przeróbki: Wszystkie świetne!!! Nie wiem które najlepsze bo wszystkie mi się bardzo bardzo podobają:cool3: Quote
dbsst Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nosek jaki włochaty :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 dbsst napisał(a): :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nosek jaki włochaty :evil_lol: O jeje jakie fajne bochomazy ma na nochalku , i te genialne fafelki :loveu: :multi: Ania nam znikła :evil_lol: Quote
an3czka Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Witajcie, witajcie. Dzięki, ża odwiedziny i pochwały. Jesteście super!:buzi: Dziś zdjęć nie będzie, no chyba, że przeróbki, bo aparat siostrze musiałam oddać. Mój gnije w Warszawie, ponieważ trzeba sprowadzać jakąś tam część:angryy:. Tak więc zapowiadają się jeszcze dwa tygodnie pożyczania:roll: Quote
PIKA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 O matko widze, ze i tutaj dotarl przerobkowy szal :crazyeye::evil_lol: Ania fajnie Ci to wychodzi :multi: Quote
Nugatowa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Cześć Aniu :razz: :razz: Ja teraz czesty gość, Niech mi tu ten aparat szybko wraca :mad: :evil_lol: :lol: Ale nie bedziemy narzekać jak ujawanisz przeróbki :cool3: Czekamy i wielkie buzi <od Nugala > :evil_lol: Quote
an3czka Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 PIKA dzięki wielkie:buzi: Nugatowa przeróbki muszą poczekać niestety, bo mam parę spraw na głowie:roll: Quote
Nugatowa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Ja tez mam problemu ze strona techniczna. tez cierpie na brak aparatu, a na głowie mam jedynie grype :evil_lol: :evil_lol: Ale to nic na Basculca warto czekać :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Gosiek Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 czesć Aniu :p suuuper przeróbeczki - widzę ze naprawde szybko sie uczysz... ta mi sie bardzo podoba - taki fajny nochalek Basco ma :cool3: Quote
an3czka Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):HEY HEY witajcie :loveu: Hej hej Alu! Quote
PiotrekJ Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Cześć Aniu :lol: ... Chcesz to mogę Ci aparacik pożyczyć, w końcu mam teraz dwa :p ... Quote
Teklunia Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 an3czka napisał(a): Nugatowa przeróbki muszą poczekać niestety, bo mam parę spraw na głowie:roll: czesc Aniu! Co Ty wygadujesz - czyzby byly jakies sprawy wazniejsze do Dogomanii? ;) Quote
an3czka Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Aniu :lol: ... Chcesz to mogę Ci aparacik pożyczyć, w końcu mam teraz dwa :p ... Cześ Piotruś! To dawaj ten aparat:lol: Teklunia napisał(a):czesc Aniu! Co Ty wygadujesz - czyzby byly jakies sprawy wazniejsze do Dogomanii? ;-) Witaj Kasiu!:multi: ...Dzisiejszy dzień spędzam w kuchni, na zmianę z praniem i myciem garów. Do tego głowa mnie boli od wczoraj. Nawet nie mam czasu się położyć:cool1: W przerwach zagądam tu... Nic mnie przed tym nie powstrzyma Quote
Nugatowa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Może zaraziłam Cię grypą :placz: :evil_lol: :smhair2: :saeek: :eek2: :eek2: ps: strasznie rzadko wpdasz do naszej galerii :mad: Quote
Recommended Posts