Nugatowa Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 aneczka zdjecia rewelacja !!!! Widziaąłś jak Cię dzielnie broniłam :evil_lol: :cool3: przed szownizmem Piotra :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 an3czka napisał(a)::mad: :mad: :mad: :mad: No co? Że może racji nie mam? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Cimi napisał(a):Ja też mam teoretycznie psa obronnego, ale zazwyczaj to ja ją muszę bronić :roll: :lol:. Skąd ja to znam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 an3czka napisał(a):Słuchajcie te obróbki strasznie dużo czasu zabierają... do takich to ja mam słabość :loveu: :loveu: extraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a co do czasu to prawda wiele zajmuja ale jaka przy tym radocha :multi: Quote
Teklunia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 an3czka napisał(a): ach, coz za spojrzenie... Quote
an3czka Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Witajcie wszyscy!:B-fly: [SIZE=2]Pogoda całkiem całkiem, więc może jakieś nowe zdjęcia powstaną przy okazji spaceru... Daguś i Kara co do oczek to ja myślę tak samo. Jak się w nie wpatruję, to normalnie rozpływam się:lol: Nugatowa widziałam, widziałam... Piotruś siedzenia w kuchni nie nazwałabym powołaniem. Lubię to i tyle:eviltong: Debe radocha cholerna. PS to pożeracz czasu:roll: :p Kasia uwielbiam te jego gały:loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 an3czka napisał(a):Piotruś siedzenia w kuchni nie nazwałabym powołaniem. Lubię to i tyle:eviltong: To może chcesz ze mną zamieszkać? :razz: ;) Tak w ogóle to dzień dobry ;) ... Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 czesc Aniu! an3czka napisał(a): Kasia uwielbiam te jego gały:loveu: ja tez :lol: Quote
an3czka Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):To może chcesz ze mną zamieszkać? :razz: ;) Tak w ogóle to dzień dobry ;) ... No wiesz przecież, że ja mam z kim mieszkać:lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 an3czka napisał(a):Zrobiłam jeszcze takie coś... o rany jak fajnie ta kropelka wpadła do wody:crazyeye: Quote
an3czka Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):o rany jak fajnie ta kropelka wpadła do wody:crazyeye: Alu wpaść to ona w końcu musiała. Problem stanowiło ufocenie tego, poza tym trzęsły nam się strasznie ręce:lol: Quote
Cimi Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Skąd ja to znam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ale u nas powoli się to zmienia :evil_lol: :evil_lol:. Quote
olcha Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Jak mogłaś pognieść takie ładne zdjęcie? :eviltong: Quote
an3czka Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 olcha napisał(a): Jak mogłaś pognieść takie ładne zdjęcie? :eviltong: A jakoś tak wyszło, w afekcie:eviltong: Quote
Nugatowa Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ojejej jakie ładne w takim awangardowym stylu :loveu: Rozlchulała nam sie ta anczeka z ramakami i z efektami:cool3: Ale niech szaleje bo sa boskie :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Aniu strasznie mi się podobają te przeróbeczki, są siuper, no a jak się ma takiego modela do przeróbek to zyc nie umierac :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 jaaaaaaaaaaaaaaaa nie moge zarąbiste jak zrobiłaś to pogiete :crazyeye: jaaaaaaaaaaaaa jesteś mistrzem ps-a Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Aniu - ależ jestewm z Ciebie dumna :p Wzięłaś się za przeróbeczki i od razu suuuuuper Ci to wychodzi :multi: Zdjęcia super i przeróbeczki cudne.... proszę o więcej :cool3: hahaha a ja gotować uwielbiam Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a): hahaha a ja gotować uwielbiam Gosia, ja tez uwielbiam gotowac :D najbardziej jakies eksperymentalne potrawy, wg. wlasnego pomyslu ;) Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Teklunia napisał(a):Gosia, ja tez uwielbiam gotowac :D najbardziej jakies eksperymentalne potrawy, wg. wlasnego pomyslu ;) ooo dokładnie :multi: Najwspanialsze są takie wymyślane w trakcie potrawy :p Myślę ze byśmy się dogadały w kuchni :cool3: Quote
Agga Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ach ten Bascowy nochalek:loveu: Ja to bym teraz każdy zacałowała :stupid: :iloveyou: Quote
an3czka Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Nugatowa i Daguś dzięki. Szkoda tylko, że Basco nie jest zbytnio zainteresowany byciem modelem, ale trudno, jakos sobie trzeba radzić:lol: DeBe nie zawstydzaj mnie ok?:oops: :lol: Pogięte zrobiłam tak Filtr->Alien Skin Xenofex 2->Crumple Gosia dzięki, dzięki, dzięki:loveu: . Ja też gotować bardzo lubię, szczególnie fajne rzeczy. Niestety w obecnym, wynajmowanym mieszkaniu kuchnia jest dramatyczna, więc wszystkiego się odechciewa...:roll: Agga całuj ile chcesz!:lol: Quote
Recommended Posts