an3czka Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):a takie braki no i nie imprezowanie nio nio nie ładnie ;) Zawsze można nadrobić:eviltong: Quote
Nugatowa Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 ŁO MATKO :eek2: :eek2: :eek2: Ile tu sie dzieje :bigcool: :bigcool: rany julek Bruce na galerii :lol: a mnie ni ma :shake: Powracam na łono galerii bo sie chyba uzależniłam :oops: Wstyd sie przyznać ale basco mi sie dziś snił :oops: :laugh2_2: Co do zdjeć tych ramek wdech zapiera REWELACJA!!!!!!!! POZDRAWIAM I BUZIAKI!! [SIZE=1]PS:Mam dziś genialny humor:lol: Quote
an3czka Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Nugatowa napisał(a):ŁO MATKO :eek2: :eek2: :eek2: Ile tu sie dzieje :bigcool: :bigcool: rany julek Bruce na galerii :lol: a mnie ni ma :shake: Powracam na łono galerii bo sie chyba uzależniłam :oops: Wstyd sie przyznać ale basco mi sie dziś snił :oops: :laugh2_2: Co do zdjeć tych ramek wdech zapiera REWELACJA!!!!!!!! POZDRAWIAM I BUZIAKI!! [SIZE=1]PS:Mam dziś genialny humor:lol: Dużo się dzieje, oj dużo:cool3: :lol: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 :cool1: :cool3: :cool1: an3czka napisał(a):Zawsze można nadrobić:eviltong: no ja myśle dziś się na weselu i Patki bawimy nio nie :cool3: Quote
Teklunia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Dzien dobry :) Ja tylko na chwilke, bo zaraz lece do Patki na wesele ;) Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Teklunia napisał(a):Dzien dobry :) Ja tylko na chwilke, bo zaraz lece do Patki na wesele ;) hihihihihihihihihihihihihihihi a ja właśnie się fryzuje na dzisiejszy weselny wieczór Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Dzień Doberek ;) ... Czemu na imprezce Cię nie było? :mad: Quote
Nugatowa Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 O ludzie :oops: :oops: Ja przez ta edukacje intensywna zgłupiłam u kogo ta imprezzzka :cool3: :cool3: :oops: Quote
an3czka Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Witajcie. Niedawno ze spaceru wróciliśmy. Teraz robimy obiad, a później może do Photoshopa się dorwę:cool3: :lol: dbsst napisał(a):no ja myśle dziś się na weselu i Patki bawimy nio nie :cool3: No a jak! Teklunia napisał(a):Dzien dobry :smile: Ja tylko na chwilke, bo zaraz lece do Patki na wesele ;-) dbsst napisał(a):hihihihihihihihihihihihihihihi a ja właśnie się fryzuje na dzisiejszy weselny wieczór :lol::lol::lol::lol: PiotrekJ napisał(a):Dzień Doberek ;-) ... Czemu na imprezce Cię nie było? :mad: A bo mi mąż nie pozwolił:eviltong: :evil_lol: Daga_i_Oskar napisał(a):Cześc Aniu :multi: Cześć!!:p Nugatowa napisał(a):O ludzie :oops: :oops: Ja przez ta edukacje intensywna zgłupiłam u kogo ta imprezzzka :cool3: :cool3: :oops: U Patki! Wracam do garów, bo tam moje miejsce:lol: :lol: :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 an3czka napisał(a):A bo mi mąż nie pozwolił:eviltong: :evil_lol: Bruce :mad: :mad: :evil_lol: ... an3czka napisał(a):Wracam do garów, bo tam moje miejsce:lol: :lol: :lol: :lol: Dobrze że chociaż jednakobieta zna swoje powołanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Nugatowa Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Piotrus ja na twoim miejscu z ta odważną wypowiedzia byłabym ostrozna jeszcze aneczka Cię poszczuje Basculcem :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: i pokaze pazurki :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Nugatowa napisał(a):Piotrus ja na twoim miejscu z ta odważną wypowiedzia byłabym ostrozna jeszcze aneczka Cię poszczuje Basculcem :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: i pokaze pazurki :cool3: Pazurki niech pokazuje :cool3: ... A Basculca się nie boję, mam psa obronnego :p ... Quote
Nugatowa Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pazurki niech pokazuje :cool3: ... A Basculca się nie boję, mam psa obronnego :p ... Odważny z Ciebie rycerz :eviltong: :evil_lol: Ale nieprzewiduj reakcji Basco bo on w obronie swej najdroższej Pani zrobi wszystko!! :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 chyba mieli cos super wypaśnego na obied i tak się najedli że im brzuchy spuchły bo nie ma Ani na DGM :placz: Quote
Cimi Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):A Basculca się nie boję, mam psa obronnego :p ... Ja też mam teoretycznie psa obronnego, ale zazwyczaj to ja ją muszę bronić :roll: :lol:. Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):chyba mieli cos super wypaśnego na obied i tak się najedli że im brzuchy spuchły bo nie ma Ani na DGM :placz:tak , tak i Bruce Ani z kuchni pewnie już nie wypuści bo tak mu smakowało:placz::placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Aniu gdzie jestescie?? Tak dlugo sie bawisz w PS'ie ?? Quote
an3czka Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):a co masz na obiadek :razz: Ziemniaczki, rybkę i pomidorka:eviltong: PiotrekJ napisał(a):Dobrze że chociaż jednakobieta zna swoje powołanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :mad: :mad: :mad: :mad: dbsst napisał(a):chyba mieli cos super wypaśnego na obied i tak się najedli że im brzuchy spuchły bo nie ma Ani na DGM :placz: Po obiedzie poszliśmy na spacer, dlatego mnie nie było, a nie z powodu obżarstwa:eviltong: KaRa_TC napisał(a):Ale fajne zdjecie:cool3: Merci:eviltong: Alicjarydzewska napisał(a):tak , tak i Bruce Ani z kuchni pewnie już nie wypuści bo tak mu smakowało:placz::placz: To raczej ja mogłabym nie chcieć wypuścić Go z kuchni... Daga_i_Oskar napisał(a):Aniu gdzie jestescie?? Tak dlugo sie bawisz w PS'ie ?? Już jestem! Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 an3czka napisał(a): Już jestem! i co i będa fotki :loveu: Quote
an3czka Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):i co i będa fotki :loveu: Yyyhy:lol: Quote
an3czka Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Słuchajcie te obróbki strasznie dużo czasu zabierają, więc nie gniewajcie się, że do Waszych galerii nie wpadam. Dziś w nocy lub jutro nadrobię zaległości. Teraz uciekam i wstawiam kilka zdjęć... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cudne oczeta Basco :loveu: :loveu: I jak tu się w nich nie zakochać :oops: Quote
Recommended Posts