dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 nie no Aniu REWELACJA ciasteczkowa Wariacja :D Quote
Daga_i_Oskar Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Cześć Aniu, Dziękuję Ci Suonko za zdjęcia bascunia no i ze pojechalas po aparacik do sis :buzi: Basko i przeróbeczky boooooooooomba !!! Quote
an3czka Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Cimi napisał(a):Kłamczucha, kłamczucha :evil_lol: :evil_lol: No, no widzę, że Cię całkiem wciągnęło :lol: :lol:. I to jak!:lol: mmbbaj napisał(a):Ja się pytam kto to jest??????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: bo to na pewno nie jest piękny Basco!!!:evil_lol: Kto się podszywa?:mad: Ania ja widzę, że dogomanię ogarnął szał przeróbek:lol::lol::lol: Świetnie ci idzie, widziałam twoją pracę w 3D i :thumbs: To Basco. Przerobiłam go trochę:eviltong: KaRa_TC napisał(a):Świetne:cool3: co za gigant nochal:lol: No. Ma czym węszyć:cool3: Gosiek napisał(a):Aniu - brawo ... wielkie brawa za przeróbeczki i obrabianie foteczek :p Rameczke masz gotową? A sama nagrałaś akcję czy mężyk? Też mam gotowce :evil_lol: na dokładkę w pionie i poziomie :evil_lol: byłaś w moim ogródku czy jak? Dosłownie jakby to moje zdjęcie było :diabloti: tylko u mnie od paru dni kropelek nie ma :placz: Dzięki Gosia:loveu: Ramkę zrobiłam sama. W Twoim ogrodzie NIESTETY nie byłam. Wracając ze spaceru mijaliśmy takie drzewka. Trzeba było się zatrzymać i pstryknąć:eviltong: Kropelek u nas pod dostatkiem:lol: Debe, Daga, Alusia, Anetta DZIĘKI:multi: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ja tu wchodzę i co widzę? Bruce na zwiadach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Behemot Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Willis napisał(a): Ja tylko asystuję. ;) Bruce! A ja taka... nieumalowana... :oops::oops::oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 ale kosiorek ale ta nasz Dogo UTALENTOWANA :loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Willis napisał(a):Ja tylko asystuję. ;) Ja bym to raczej szpiegostwem nazwał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Willis napisał(a):Macie cos ode mnie :D wow pilnują Ani we dwóch:evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):wow pilnują Ani we dwóch:evil_lol::evil_lol: Teraz to ma już przepitolone :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 an3czka napisał(a):Ładnie...:lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Teraz to ma już przepitolone :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Eeeeeee:lol: Alicjarydzewska napisał(a):wow pilnują Ani we dwóch:evil_lol::evil_lol: A jak!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dbsst napisał(a):ale kosiorek ale ta nasz Dogo UTALENTOWANA :loveu: :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Idę spać. CIAO!!!! Jutro wstanę jak zwykle wcześnie, więc cosik podrasuję:cool3: Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 an3czka napisał(a):Idę spać. CIAO!!!! Jutro wstanę jak zwykle wcześnie, więc cosik podrasuję:cool3: a na panieńskie nie wpadniesz :crazyeye::crazyeye: Quote
an3czka Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):a na panieńskie nie wpadniesz :crazyeye::crazyeye: Jakie panieńskie?:roll: Quote
Vidge Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Behemot :lol: A Bruce sam tu dotarł,czy został zaciągnięty?Teraz to już an3czka będziesz miała zero prywatności,w domu chłop,w galerii chłop:cool3: I co ma zrobić biedny PiotrekJ? Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Aniu ale masz obstawe ja nie moge ;) Cześć :D Quote
an3czka Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Cześć dziewczyny! Vidge prywatnośc to ja już dawno nie mam, bo Bruce od dłuższego czasu tu zaglądał :-D DeBe obstawa to podstawa:lol: A co ma do tego wszystkiego Piotruś? Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 an3czka napisał(a):Jakie panieńskie?:roll: :mad:pół nocy impra u Patki była a TY nic nie wiesz :crazyeye: Quote
an3czka Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:pół nocy impra u Patki była a TY nic nie wiesz :crazyeye: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: NIE Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 an3czka napisał(a)::oops: :oops: :oops: :oops: :oops: NIEdziś ślub i urodzinki ;) Quote
an3czka Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):dziś ślub i urodzinki ;) Już nadrobiłam zaległości:lol: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 an3czka napisał(a):Już nadrobiłam zaległości:lol: ooooooooooooo Aniu Aniu :eviltong: Quote
an3czka Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):ooooooooooooo Aniu Aniu :eviltong: A co!:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 an3czka napisał(a):A co!:eviltong: :eviltong: :eviltong: a takie braki no i nie imprezowanie nio nio nie ładnie ;) Quote
Recommended Posts