Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']Aaaaaa.
Kilka z dzisiaj:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa miałam odruch jak czasem się wydaje, że coś na Ciebie z ekranu zaraz wypadnie :lol:

ŚLICZNIE!

Posted

Bardzo się cieszę, że Basco się podoba. To dla Was ta galeria.
Oto istne perełki, znalezione na dysku mojej siostry, która robiła z komputerem porządki. Pierwszy raz je zobaczyłam wczoraj, i aż się łezka w oku zakręciła...:oops: :loveu:

Posted

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: NIE MOGEEEE BOSKIE! A TEN WZROK :multi:

A mały Bascuś cudowny wycałuj go w nochala ode mnie (i od moich suczy które po obejrzeniu filmiku :oops: nie chcą się oderwać od monitora!)

II akt rozbrajający :sleep2:

Posted

Dzięki, dzięki.:loveu: Nochal wycałowany (buziaki dla dam:lol: ).
Jutro może będą nowe filmy, więc zapraszam szanowne Panie na seans:cool1:

Dla wyjaśnienia. Autorem filmów:iloveyou: jest mój genialny mąż.

Posted

Aha, i jeszcze jedno!
An3czko, zgodnie z nową świecką tradycją proszę ucałować ode mnie Księciunia w sygnet na łapie ;) I powiedz, że ciocia Behemot przesyła wyrazy szacunku - on będzie wiedział, o kogo chodzi ;):evil_lol:

Posted

Jego Wysokość przyjął do wiadomości Twe słowa. Podziękował i pozdrawia. Teraz wyleguje się w łóżku, upajając się naszą nieobecnością w nim (co sie niedługo skończy).
Pozdrawiamy i dobranoc;)