an3czka Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Willis napisał(a):No ramki jak się patrzy :) pozdrawiam. buahahahahahaha:buzi: Quote
Koma Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 hahaha ja jestem pod wrażeniem jego min :lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Umiem, umiem!!!! Sama do tego doszłam!!!!:multi: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 WOW ja nie moge BRAWO Kochana :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
an3czka Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):WOW ja nie moge BRAWO Kochana :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dzięki Debe:buzi: Tyle godzin już spędziłam przed kompem, że musiałam cosik zakumać. Oczy mi wysiadają. Przerwa!:lol: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 an3czka napisał(a):Dzięki Debe:buzi: Tyle godzin już spędziłam przed kompem, że musiałam cosik zakumać. Oczy mi wysiadają. Przerwa!:lol: ale jaka to frajda cio :D Quote
an3czka Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):ale jaka to frajda cio :D No:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
an3czka Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Willis napisał(a):No to ci wyszlo kapitalnie. Moja szkola :eviltong: Trochę samokrytycyzmu:nono: :cool3: Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Willis napisał(a):No to ci wyszlo kapitalnie. Moja szkola :eviltong: :placz:jest głowa ..a gdzie reszta psiunka :crazyeye: Quote
Cimi Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 No, no Ania jak Ci teraz oprawianie sprawnie i ładnie wychodzi :lol:. Mi jak się chce to w Gimpie robię ;). Quote
an3czka Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz:jest głowa ..a gdzie reszta psiunka :crazyeye: Jak to Ala, nie widzisz?:eviltong: Cimi napisał(a):No, no Ania jak Ci teraz oprawianie sprawnie i ładnie wychodzi :lol:. Mi jak się chce to w Gimpie robię ;-). Bo ramkę mam gotową:lol: Quote
agbar Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 aparacik dziala jak widze:) witam cieplutko i pozdrawiam:) Quote
an3czka Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 dealer napisał(a):aparacik dziala jak widze:) witam cieplutko i pozdrawiam:) Oooo a kogo moje piękne oczy widzą?!!! Heloł!!!:calus: Aparat nie mój, tylko siostry... Quote
Cimi Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 an3czka napisał(a):I już na serio ostatnie:roll: Kłamczucha, kłamczucha :evil_lol: :evil_lol: No, no widzę, że Cię całkiem wciągnęło :lol: :lol:. Quote
mmbbaj Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 an3czka napisał(a): Ja się pytam kto to jest??????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: bo to na pewno nie jest piękny Basco!!!:evil_lol: Kto się podszywa?:mad: Ania ja widzę, że dogomanię ogarnął szał przeróbek:lol::lol::lol: Świetnie ci idzie, widziałam twoją pracę w 3D i :thumbs: Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 an3czka napisał(a):I jeszcze takie... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Urzeklo mnie to http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/spacer/marzec/10%20marzec/2q.jpg :laugh2_2: Quote
Behemot Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Willis napisał(a):No ramki jak się patrzy :) pozdrawiam. O matko jedyno, Bruce, to naprawdę TY?????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 mmbbaj napisał(a):Ja się pytam kto to jest??????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: bo to na pewno nie jest piękny Basco!!!:evil_lol: Kto się podszywa?:mad: Ania ja widzę, że dogomanię ogarnął szał przeróbek:lol::lol::lol: Świetnie ci idzie, widziałam twoją pracę w 3D i :thumbs: proszę, proszę... znawca jak sie patrzy :lol: fajnie wiedzieć jakie filtry były użyte prawda Małgosiu?:multi: Aniu - brawo ... wielkie brawa za przeróbeczki i obrabianie foteczek :p Rameczke masz gotową? A sama nagrałaś akcję czy mężyk? Też mam gotowce :evil_lol: na dokładkę w pionie i poziomie :evil_lol: byłaś w moim ogródku czy jak? Dosłownie jakby to moje zdjęcie było :diabloti: tylko u mnie od paru dni kropelek nie ma :placz: hahahahahaha niesamowita fota :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts