Nugatowa Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Czesc aneczka ....Pewnie spedziułas wczorajsze swieto bardzo sympatycznie w towarzystwie dwóch panów :cool3: :cool3: hehehe :) No to jeszcze przekazuje namietnego buziaka od Nugata :loveu: :cool3: Muaaa Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):no byłoby super, bo juzsię stęskniłam za Basco :loveu: Taaa? To bardzo nam miło. Przesyłam buziaka-lizaka od Basco:eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 an3czka napisał(a):Taaa? To bardzo nam miło. Przesyłam buziaka-lizaka od Basco:eviltong: heh jak bede przy okazji w Krakowie to osobiscie sie o niego upomne :eviltong: :razz: Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):heh jak bede przy okazji w Krakowie to osobiscie sie o niego upomne :eviltong: :razz: Oooo bardzo proszę:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 an3czka napisał(a):Oooo bardzo proszę:lol: Tak w ogóle bedziecie sie wystawiac w Krakowie?? Ja postarm sie byc ;) A do Katowic sie wybieracie :cool3: :cool3: Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Tak w ogóle bedziecie sie wystawiac w Krakowie?? Ja postarm sie byc ;) A do Katowic sie wybieracie :cool3: :cool3: W Krakowie raczej się będziemy wystawiać, natomiast do Katowic może wpadniemy pooglądać weimary:lol: . Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 an3czka napisał(a):W Krakowie raczej się będziemy wystawiać, natomiast do Katowic może wpadniemy pooglądać weimary:lol: . a w jaki dzień są? Ja planuje byc w piatek i w niedziele :lol: Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):a w jaki dzień są? Ja planuje byc w piatek i w niedziele :lol: W Katowicach w piątek:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 an3czka napisał(a):W Katowicach w piątek:lol: No to się zobaczymy :multi: Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):No to się zobaczymy :multi: Jak tylko dojadę, to tak:lol: :multi: Quote
Nugatowa Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Jestem totalnie ignorowana na wszystkich topicach:placz: :placz: :placz: :shake: :shake: :roll: nAWET TUTAJ CÓŻ USUWAM SIE W CIEŃ zEGNAJCIE.....................:biggrina: :cry: :scared: :scared: :nerwy: Quote
Cimi Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Nugatowa napisał(a):Jestem totalnie ignorowana na wszystkich topicach:placz: :placz: :placz: :shake: :shake: :roll: nAWET TUTAJ CÓŻ USUWAM SIE W CIEŃ zEGNAJCIE.....................:biggrina: :cry: :scared: :scared: :nerwy: Ale maruda z Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Cimi napisał(a):Ale maruda z Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Też tak sądzę:evil_lol: Chciałam ogłosić, że zabrałam siostrze, wrednej gówniarze aparat. Jutro coś nim spłodzę:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Niby znikam a tu sie o mnie taki rzeczy gada :placz: :placz: :lol: :mad: Chyba nieznacie marud...:cool3: :evil_lol: Z reszta 2.5 godziny dziennie i to w dodatku na podłodze to nie warunki dla normalnego czlowieka :shake: :diabloti: Quote
Nugatowa Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 a zapomniałam dodać ze te wyliczanie to chodzi o 2.5 h na podlodze :shake: :placz: :roll: Quote
Alicja Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 an3czka napisał(a):W Katowicach w piątek:lol:;)to możliwe ze się spotkamy Quote
dbsst Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 czemu moj post sie nie zapisal :angryy: :angryy: :angryy: Quote
an3czka Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)to możliwe ze się spotkamy No właśnie nie wiem jak to będzie, bo znajoma, która miała prowadzić na wieść, że to w piątek zmieniła zdanie, bo praca, itp.:shake: :roll: Quote
an3czka Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):czemu moj post sie nie zapisal :angryy: :angryy: :angryy: Nie wiem Debe, ale mi też się to przytrafia...:shake: Quote
an3czka Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Nugatowa napisał(a):Niby znikam a tu sie o mnie taki rzeczy gada :placz: :placz: :lol: :mad: Chyba nieznacie marud...:cool3: :evil_lol: Z reszta 2.5 godziny dziennie i to w dodatku na podłodze to nie warunki dla normalnego czlowieka :shake: :diabloti: No właśnie znamy, taką jedną...:cool3: Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Aniu, przypominam ze aparat jest juz u Ciebie, wiec mozesz zrobic z niego uzytek... ;) Quote
mmbbaj Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Teklunia napisał(a):Aniu, przypominam ze aparat jest juz u Ciebie, wiec mozesz zrobic z niego uzytek... ;) I mają być zdjątka w ślicznych rameczkach :multi:..........:cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Cześć Aniu ;) ... Jak tam płodzenie foteczek idzie? :razz: Quote
an3czka Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Witajcie kochani!!!:multi: Od dwóch godzin tkwię w Photoshopie:eviltong: Im dłużej obrabiam te cholerne zdjęcia, tym mniej mi się podobają:placz: Quote
Recommended Posts