dbsst Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='an3czka']Moim zdaniem robisz super zdjęcia:multi: :shake: ehhhhhhhhhhh ROZPIESZCZASZ mnie Kochana :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :oops: :oops: Dziękuje :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Cześć Aniu, po aparacik prosze mi jutro jechać, bo czuje niedosyt związany z brakiem zdjęc Bascusia :loveu: Quote
Nugatowa Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Aneczka i baso wybaczcie tak sie zapuściłam :( :( :look3: :look3: :smhair2: :smhair2: :eek2: Nauki po pachy a tu jeszcze DGM mnie rozprasza z góry baaardzooo przepraszam :loveu: :laugh2_2: :tard: ale wygladam wlasnie tak :kiss_2: no to buuuziaki Quote
an3czka Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Witajcie wszyscy!!!:multi: DeBe ja tylko szczerą prawdę mówię:p Daguś bez aparatu czuję się jak bez ręki:lol:. Może go zabiorę siostrze dzisiaj wieczorkiem i jakąś domową sesję zrobię:roll: Nugatowa wybaczamy. Wpadasz tu co jakiś czas, więc jest ok:lol: Quote
Nugatowa Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 :cool3: Cześć Aneczka!! Poprawiam sie dziś Czekamy na fotki Basculca :roll: az w koncu go wezmiesz :razz: :eviltong: No cóz ja ide nurkować w ksiazkach Ciaaaoo Quote
PiotrekJ Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Prawie zapomniałem :roll: ... Wszystkiego Najlepszego życzymy Ci z Locersikiem :p ... Quote
an3czka Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Witaj Piotruś. No wreszcie się znalazłeś!!:p :multi: Dzięki za życzenia Kasiulka witaj!:buzi: Quote
Vidge Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Wyciągnęłam zdjęcie sprzed chyba 10 stron,bo nie znalazłam żadnego komentarza,że to jest rasowa foka! Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Aniu, czyzbys skonczyla z wstawaniem o 5 rano? Juz ktorys dzien z kolei nie ma Cie rano na forum... ;) Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Cześć dziewczyny!!:multi: Teklunia napisał(a):Aniu, czyzbys skonczyla z wstawaniem o 5 rano? Juz ktorys dzien z kolei nie ma Cie rano na forum... ;) Aaaa nie ma aparatu, nastrój do dupy, pogoda do dupy:placz:... O 5 nie wstaję, natomiast koło 6,7:cool3: Vidge to jest właśnie Nika, wredna Nika:razz: Chciałam wszystkim baaaardzo podziękować za życzenia:buzi: Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dzień Doberek Aniu ;) ... Cześć Piotruś!:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Czeć Aniu, a kiedy odwiedzisz siostre i pożyszyc=sz od niej aparat?? :razz: Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Czeć Aniu, a kiedy odwiedzisz siostre i pożyszyc=sz od niej aparat?? :razz: Dagusiu może dziś:roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 an3czka napisał(a):Dagusiu może dziś:roll: no byłoby super, bo juzsię stęskniłam za Basco :loveu: Quote
Recommended Posts