an3czka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Nugatowa']O jejku :placz: :placz: :placz: :placz: Ile mam aległości buuu :placz: dwanoo mnie tu nie było ZDJECIA sa rewelacyjne :loveu: a basco jest naprawde taki męski fiu fiu :crazyeye: Dzięki:p Męski powiadasz? Hmmmm zaraz mu powtórzę. Za niedługo spotkanie z Nika, więc z pewnością się ucieszy:razz: Quote
Nugatowa Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 No macho macho :cool3: a ta klata ulala :loveu: no i ta sexi obroza jednak robi swoje a wiec nadrabiam zaległości ;) pogoda ładna wiec idziemy sie do lasu zrelaksować :cool3: Quote
mmbbaj Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Aniu, ciut się pobawiłam, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko? :cool3: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek']Śliczna pogoda i zdjąteczka też... a moze byś je ciuteńkę rozjaśniała? Masz jakiś programik garficzny? suuuper :cool3:Basco chce wyskoczyć z monitora :crazyeye: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']Dzięki, dzięki:lol: Photoshop może być? no jasne - a właściwie wspaniale.. ja właśnie w PSie rozjaśniam zdjątka i robię rameczki :lol: Słuchaj - każdą taką ciemniejszą fotę dopasuj sobie: 1. najpierw autopoziomy czyli najszybciej Shift+Ctrl+L 2. a potem ewentualnie kliknij na "krzywe" i podjedź delikatnie w lewo tą prostą :cool1: No i jeszcze mozesz sprawdzać Shift+Ctrl+B - czyli balans kolorków :cool1: a jeśli chcesz ładniej dopasować jasność niż poprzez krzywe właśnie to kliknij: Obrazek -> Dopasuj-> cień/światło... i tam pobaw sie suwaczkami :p i juz wtedy zdjęcia bedą bombowe :multi::multi: Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Czesc Aneczko :) [quote name='an3czka']Najwyraźniej klejnoty cieszą się sporym zainteresowaniem:evil_lol: :cool3: bo przeciez klejnoty sa najlepszymi przyjaciolmi kobiety ;) :oops: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Dzien dobry Aneczko!! Ale mialam zaleglosci u was. Hohoho.......:-o Latajace fotki Basco super. Nie moge z tych jego uszu Hihihihii..........nietoperek:evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='mmbbaj']Aniu, ciut się pobawiłam, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko? :cool3: Ojej, ale śliczne :multi: Proszę o więcej:p Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Basco chce wyskoczyć z monitora :crazyeye: Chcieć, to on sobie może:eviltong: [quote name='Gosiek']no jasne - a właściwie wspaniale.. ja właśnie w PSie rozjaśniam zdjątka i robię rameczki :lol: Słuchaj - każdą taką ciemniejszą fotę dopasuj sobie: 1. najpierw autopoziomy czyli najszybciej Shift+Ctrl+L 2. a potem ewentualnie kliknij na "krzywe" i podjedź delikatnie w lewo tą prostą :cool1: No i jeszcze mozesz sprawdzać Shift+Ctrl+B - czyli balans kolorków :cool1: a jeśli chcesz ładniej dopasować jasność niż poprzez krzywe właśnie to kliknij: Obrazek -> Dopasuj-> cień/światło... i tam pobaw sie suwaczkami :p i juz wtedy zdjęcia bedą bombowe :multi::multi: Dzięki za rady:lol: Postaram się coś zdziałać w tym temacie w niedzielę. Może coś z tego wyjdzie:roll: [quote name='Teklunia']bo przeciez klejnoty sa najlepszymi przyjaciolmi kobiety ;-) :oops: A w szczególności diamenty:loveu: [quote name='Magda_Miki']Dzien dobry Aneczko!! Ale mialam zaleglosci u was. Hohoho.......:-o Latajace fotki Basco super. Nie moge z tych jego uszu Witaj:multi: Uszy, to moja ulubiona część bascowatego ciałka:lol: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka'] Witaj:multi: Uszy, to moja ulubiona część bascowatego ciałka:lol: Wcale sie nie dziwie.......u Mikiego nic nie lata:evil_lol: Poza wlosami:evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Magda_Miki']Wcale sie nie dziwie.......u Mikiego nic nie lata:evil_lol: Poza wlosami:evil_lol::evil_lol: ...czyli lata mu całkiem sporo:lol: Quote
Nugatowa Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Cezs Aneczko My dzis po lesie buszowaliśmy:cool3: :cool3: Wy juz pewnie tez po spacerze Słonce grzało ze hohoho:cool3: A wiec do miełgo Gosiu bajanowo piekne rameczki :loveu: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Nugatowa']Cezs Aneczko My dzis po lesie buszowaliśmy:cool3: :cool3: Wy juz pewnie tez po spacerze Słonce grzało ze hohoho:cool3: A wiec do miełgo Gosiu bajanowo piekne rameczki :loveu: Heloł. Pogoda była super, ale w momencie, gdy słońce zaczęło zachodzić zrobiło się brrrrrrr zimnoooo:shake:. Czekam niecierpliwie na wiosnę... Zapomniałabym:lol: ... Zdjęcia mam, ale nie dam. Wkleję, jak zostaną "podrasowane":lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Co za mina i spojrzenie:lol: jakby dopierop co w morde dostał:evil_lol: :lol: :lol: Quote
Magda Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Co za mina i spojrzenie:lol: jakby dopierop co w morde dostał:evil_lol: :lol: :lol: hAHAHHAHA.......racja:evil_lol::evil_lol: Dzien dobry Aniu i Basco! Co to jeszcze foteczek nie ma?:mad::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Aniu, a co oznacza ta zlowroga cisza? :-o Zawsze do tej godziny jest tu nagadane rzynajmniej kilka ston... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Cześć An3czko :multi: Miłego dnia zycZymy i na zdjecia Basco czekamy :lol: Quote
Pysia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 anetta napisał(a):Aneczka zdjecia tuninguje :smokin: :crazyeye: To co ?? Bedą miały podwojne rury wydechowe i spojler ??:crazyeye: A jaki silnik wsadzi pod maske ??:crazyeye: Chyba jestem prepracowana ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 .......Aniuuuuuuu............................... Quote
PiotrekJ Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Cześć Aniu :cool3: ... Gdzie Ty się podziewasz? :roll: Quote
an3czka Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Witajcie wszystkie kochane dziewuszki i meżczyzno:lol: No przecież wczoraj był ślub koleżanki, a wieczorem kolacja z tej okazji. Dlatego mnie nie było. Przygotowałam kilka zdjęć, ale najpierw wkleję jedno, z którym coś próbowałam w Photoshopie zrobić. Nie wiem czy dobrze mi to wyszło, ale z pewnościa różni się od oryginału, a to już coś:multi::eviltong: Oryginał Podrasowane:lol: Nie wiem czy o to chodzi?:roll: Quote
Honey Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='an3czka']Witajcie wszystkie kochane dziewuszki i meżczyzno:lol: No przecież wczoraj był ślub koleżanki, a wieczorem kolacja z tej okazji. Dlatego mnie nie było. Przygotowałam kilka zdjęć, ale najpierw wkleję jedno, z którym coś próbowałam w Photoshopie zrobić. Nie wiem czy dobrze mi to wyszło, ale z pewnościa różni się od oryginału, a to już coś:multi::eviltong: Oryginał Podrasowane:lol: Nie wiem czy o to chodzi?:roll: Całkiem nieźle Ci to wyszło :lol: Najważnejsze, że patrząc na fotkę, nie widać, że coś przy niej było robione ! Wszyscy nawoływali, zastanawiali się co się stało... a Aneczka BALOWAŁA !:evil_lol: Quote
Recommended Posts