Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='an3czka']
Każdego ranka, zaraz po włączeniu kompa wchodzę do galerii Baniutka i natychmiast pojawia się na mojej twarzy uśmiech, bo widzę Wasze posty:p.
Bardzo optymistycznie mnie to nastraja

cześć Aniu :p

skad ja to znam... fajnie tak czytać i wiedzieć ze ktoś sie nami a przynajmniej tym co w naszej galerji interesuje :multi:
Hahaha Twój mąż zaglada tylko do Twojego topiku? Jeśli tak to robi dokładnie to samo co mój :evil_lol::evil_lol: a w innych można sobie pisać różne rzeczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

miłego dzionka... później looknę na te Twoje linki filmików bo teraz uciekam z DGM

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']cześć Aniu :p

skad ja to znam... fajnie tak czytać i wiedzieć ze ktoś sie nami a przynajmniej tym co w naszej galerji interesuje :multi:
Hahaha Twój mąż zaglada tylko do Twojego topiku? Jeśli tak to robi dokładnie to samo co mój :evil_lol::evil_lol: a w innych można sobie pisać różne rzeczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

miłego dzionka... później looknę na te Twoje linki filmików bo teraz uciekam z DGM
hihihi
Tak zagląda tylko tu:lol:
Hmmm to teraz jestem w trudnej sytuacji :lol: ...
Na szczęście mój kochany maż wie, że ja grzeczna dziewczynka jestem i nie wypisuję nic "złego" gdzie indziej.
Buzi dla Ciebie mężusiu kochany:buzi: :iloveyou:

Posted

[quote name='an3czka']hihihi
Tak zagląda tylko tu:lol:
Hmmm to teraz jestem w trudnej sytuacji :lol: ...
Na szczęście mój kochany maż wie, że ja grzeczna dziewczynka jestem i nie wypisuję nic "złego" gdzie indziej.
Buzi dla Ciebie mężusiu kochany:buzi: :iloveyou: :lol::evil_lol: to może szybko wykasuję to co napisałam o pisaniu w inych galeriach? :evil_lol::evil_lol: to sie nie dowie - chyba tak z rana to nie czyta mężuś co?

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Jak zawsze świetne zdjęcia Boascunia, zwłaszcza te gdzie pokazuje swoje "klejnociki" :loveu: :lol:

Wiedziałam, że ktoś poruszy temat jajek Basco :evil_lol:, a ja tylko czekałam kiedy to będzie :lol:

[quote name='PiotrekJ']A Wam to się przepraszam nudzi? :razz:

A gdzie tam, :cool3:.

Posted

[quote name='Gosiek']:lol::evil_lol: to może szybko wykasuję to co napisałam o pisaniu w inych galeriach? :evil_lol::evil_lol: to sie nie dowie - chyba tak z rana to nie czyta mężuś co?
Eeee myślę, że nie zwróci uwagi:lol:

Posted

[quote name='Cimi']Wiedziałam, że ktoś poruszy temat jajek Basco :evil_lol:, a ja tylko czekałam kiedy to będzie :lol:

Najwyraźniej klejnoty cieszą się sporym zainteresowaniem:evil_lol: :cool3:

Posted

[quote name='mmbbaj']Witaj Aniu! :multi: Miłego spaceru tobie i Basco! I żebyście się znowu na siebie nie poobrażali ;)
Witaj!
Dziś Banio był grzeczny. Oto zdjęcia...

Posted

Cześć Aniu :lol: ...

[quote name='an3czka']Piotrek...
Mój mąż tu zagląda...
Czy chcesz, żebym dostała opieprz?:eviltong:

Oj tam, wykręcisz się :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='an3czka'] W sumie, to nie mam z czego:evil_lol:

No widzisz, to po co sama sobie problemy stwarzasz? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pozdro dla TZa :lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper :lol: :lol: :lol: ....
A gdzie to? :razz:
Dzięki:lol:
Na spacerze.
To zamarznięta kałuża:p

Posted

[quote name='Gosiek']Śliczna pogoda i zdjąteczka też... a moze byś je ciuteńkę rozjaśniała? Masz jakiś programik garficzny?

suuuper :cool3:
Dzięki, dzięki:lol:
Photoshop może być?

Posted

O jejku :placz: :placz: :placz: :placz:
Ile mam aległości buuu :placz: dwanoo mnie tu nie było
ZDJECIA sa rewelacyjne :loveu: a basco jest naprawde taki męski fiu fiu :crazyeye: