Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka'] Każdego ranka, zaraz po włączeniu kompa wchodzę do galerii Baniutka i natychmiast pojawia się na mojej twarzy uśmiech, bo widzę Wasze posty:p. Bardzo optymistycznie mnie to nastraja cześć Aniu :p skad ja to znam... fajnie tak czytać i wiedzieć ze ktoś sie nami a przynajmniej tym co w naszej galerji interesuje :multi: Hahaha Twój mąż zaglada tylko do Twojego topiku? Jeśli tak to robi dokładnie to samo co mój :evil_lol::evil_lol: a w innych można sobie pisać różne rzeczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: miłego dzionka... później looknę na te Twoje linki filmików bo teraz uciekam z DGM Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Aniu :p skad ja to znam... fajnie tak czytać i wiedzieć ze ktoś sie nami a przynajmniej tym co w naszej galerji interesuje :multi: Hahaha Twój mąż zaglada tylko do Twojego topiku? Jeśli tak to robi dokładnie to samo co mój :evil_lol::evil_lol: a w innych można sobie pisać różne rzeczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: miłego dzionka... później looknę na te Twoje linki filmików bo teraz uciekam z DGM hihihi Tak zagląda tylko tu:lol: Hmmm to teraz jestem w trudnej sytuacji :lol: ... Na szczęście mój kochany maż wie, że ja grzeczna dziewczynka jestem i nie wypisuję nic "złego" gdzie indziej. Buzi dla Ciebie mężusiu kochany:buzi: :iloveyou: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']hihihi Tak zagląda tylko tu:lol: Hmmm to teraz jestem w trudnej sytuacji :lol: ... Na szczęście mój kochany maż wie, że ja grzeczna dziewczynka jestem i nie wypisuję nic "złego" gdzie indziej. Buzi dla Ciebie mężusiu kochany:buzi: :iloveyou: :lol::evil_lol: to może szybko wykasuję to co napisałam o pisaniu w inych galeriach? :evil_lol::evil_lol: to sie nie dowie - chyba tak z rana to nie czyta mężuś co? Quote
Cimi Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Jak zawsze świetne zdjęcia Boascunia, zwłaszcza te gdzie pokazuje swoje "klejnociki" :loveu: :lol: Wiedziałam, że ktoś poruszy temat jajek Basco :evil_lol:, a ja tylko czekałam kiedy to będzie :lol: [quote name='PiotrekJ']A Wam to się przepraszam nudzi? :razz: A gdzie tam, :cool3:. Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek']:lol::evil_lol: to może szybko wykasuję to co napisałam o pisaniu w inych galeriach? :evil_lol::evil_lol: to sie nie dowie - chyba tak z rana to nie czyta mężuś co? Eeee myślę, że nie zwróci uwagi:lol: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Cimi']Wiedziałam, że ktoś poruszy temat jajek Basco :evil_lol:, a ja tylko czekałam kiedy to będzie :lol: Najwyraźniej klejnoty cieszą się sporym zainteresowaniem:evil_lol: :cool3: Quote
mmbbaj Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Witaj Aniu! :multi: Miłego spaceru tobie i Basco! I żebyście się znowu na siebie nie poobrażali ;) Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='mmbbaj']Witaj Aniu! :multi: Miłego spaceru tobie i Basco! I żebyście się znowu na siebie nie poobrażali ;) Witaj! Dziś Banio był grzeczny. Oto zdjęcia... Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Cześć Aniu :lol: ... [quote name='an3czka']Piotrek... Mój mąż tu zagląda... Czy chcesz, żebym dostała opieprz?:eviltong: Oj tam, wykręcisz się :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Tędy szedł kogut... Gdzieś tu musi być... Aaaaa mam to gdzieś:lol: ... Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Oj tam, wykręcisz się :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... W sumie, to nie mam z czego:evil_lol: Quote
Behemot Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka'] Iddźcie z Bascuniem do okulisty! Taż chłopak ma zeza zbieżnego, okulary powinien nosić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka'] W sumie, to nie mam z czego:evil_lol: No widzisz, to po co sama sobie problemy stwarzasz? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pozdro dla TZa :lol: ... Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):No widzisz, to po co sama sobie problemy stwarzasz? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roll: :roll: :roll: :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']I jeszcze takie coś... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper :lol: :lol: :lol: .... A gdzie to? :razz: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper :lol: :lol: :lol: .... A gdzie to? :razz: Dzięki:lol: Na spacerze. To zamarznięta kałuża:p Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']To zamarznięta kałuża:p A wygląda jak rzeka :lol: ... Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']A wygląda jak rzeka :lol: ... I o to chodzi!:multi: Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']I o to chodzi!:multi: No prosze, Ty nawet rzekę w kałużę potrafisz zamienić :lol: ... Cudotwórca :lol: ... Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']... Cudotwórca :lol: ... Tak! To ja!:razz: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Śliczna pogoda i zdjąteczka też... a moze byś je ciuteńkę rozjaśniała? Masz jakiś programik garficzny? suuuper :cool3: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek']Śliczna pogoda i zdjąteczka też... a moze byś je ciuteńkę rozjaśniała? Masz jakiś programik garficzny? suuuper :cool3: Dzięki, dzięki:lol: Photoshop może być? Quote
Nugatowa Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 O jejku :placz: :placz: :placz: :placz: Ile mam aległości buuu :placz: dwanoo mnie tu nie było ZDJECIA sa rewelacyjne :loveu: a basco jest naprawde taki męski fiu fiu :crazyeye: Quote
Recommended Posts