Cimi Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Behemot']Piotrek się zakochał, hihihihi :eviltong::eviltong::eviltong: No co Ty, Piotr ma przecież prawie żone, jak to on mówi :evil_lol: :evil_lol: [quote name='an3czka']Jeśli się nie prześpię chociaż 30 minut, to szlag mnie trafi:lol: Na cały dzień 30 minut czy to taka drzemka :lol:? Oj mi by się taka drzemka w dzień przydała. Quote
Behemot Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Cimi napisał(a):No co Ty, Piotr ma przecież prawie żone, jak to on mówi :evil_lol: :evil_lol: Ale za An3czką się ogląda :nono: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cimi Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Behemot napisał(a):Ale za An3czką się ogląda :nono: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj Piotrze nie ładnie, nie ładnie :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 A zresztą jakbym była facetem, też bym się za An3czką oglądała :lol: jest za kim! :thumbs: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='an3czka']Najpierw kilka z wczoraj... masz ci los... znowu mojego Tena w kompleksy chca wpedzic... ;) Quote
mmbbaj Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Behemot']Piotrek się zakochał, hihihihi :eviltong::eviltong::eviltong: W Basco?... :cool3::cool3::cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Cześć Aniu :multi: Jak zawsze świetne zdjęcia Boascunia, zwłaszcza te gdzie pokazuje swoje "klejnociki" :loveu: :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Behemot']Piotrek się zakochał, hihihihi :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Cimi']No co Ty, Piotr ma przecież prawie żone, jak to on mówi :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Behemot']Ale za An3czką się ogląda :nono: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Cimi']Oj Piotrze nie ładnie, nie ładnie :mad: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='mmbbaj']W Basco?... :cool3::cool3::cool3: A Wam to się przepraszam nudzi? :razz: [quote name='Behemot']A zresztą jakbym była facetem, też bym się za An3czką oglądała :lol: jest za kim! :thumbs: No właśnie, podziwiać można :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Behemot Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 PiotrekJ napisał(a):A Wam to się przepraszam nudzi? :razz: Yntelygentny człowiek nigdy się nie nudzi! My tu poważne dysputy prowadzimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Cimi'] Na cały dzień 30 minut czy to taka drzemka :lol:? Oj mi by się taka drzemka w dzień przydała. Ja codziennie muszę choć 40 minut. Inaczej nie kumam co się do mnie mówi. W nocy niestety źle śpię:shake: Quote
an3czka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Behemot nawet Cie nie będę cytować:lol: :lol: :lol: ;) Quote
an3czka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Teklunia']masz ci los... znowu mojego Tena w kompleksy chca wpedzic... ;) Co ja poradzę na to, że on taki chwalipięta:shake: Quote
an3czka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='mmbbaj']W Basco?... :cool3::cool3::cool3: No, no. O Basco chodzi:lol: Quote
an3czka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Aniu :multi: Jak zawsze świetne zdjęcia Boascunia, zwłaszcza te gdzie pokazuje swoje "klejnociki" :loveu: :lol: Witaj Daguś! Widzę, że gustujesz w psich wdziękach?:cool3: Quote
an3czka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='PiotrekJ'] No właśnie, podziwiać można :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... Po pierwsze nie ma kogo, a po drugie :oops: :oops: :oops: :eviltong: Quote
an3czka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Gosiek'] jaki konik :cool3: Też na niego tak mówię:lol: Quote
an3czka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 :lol: :lol: :lol: http://www.metacafe.com/watch/80667/smart_dog/ http://www.metacafe.com/watch/77460/talking_cats/ http://www.metacafe.com/watch/41395/the_boomerang_cat/ http://www.metacafe.com/watch/38691/cats_play/ Quote
Agga Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 No BASCO pokazałeś wszystko co masz:crazyeye: :cool3: Quote
olcha Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 :lol: :lol: :lol: Super! Szczególnie gadające koty! Hahahahha Quote
olcha Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Ej, a wogóle jak tam postępy w robieniu filmu? :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='an3czka']Po pierwsze nie ma kogo, a po drugie :oops: :oops: :oops: :eviltong: Anno, masz strasznie niską samoocenę :lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Behemot']Yntelygentny człowiek nigdy się nie nudzi! My tu poważne dysputy prowadzimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Właśnie widzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Witajcie wszyscy:buzi:. Każdego ranka, zaraz po włączeniu kompa wchodzę do galerii Baniutka i natychmiast pojawia się na mojej twarzy uśmiech, bo widzę Wasze posty:p. Bardzo optymistycznie mnie to nastraja i zapominam, że jestem wkurzona z powodu bezsenności:lol: Za chwilkę wybieramy się na spacer. Pogoda jest, więc i jakieś fotki pewnie się urodzą:cool3: [quote name='Agga'] No BASCO pokazałeś wszystko co masz:crazyeye: :cool3: Myślę, że coś by się jeszcze znalazło...:roll: [quote name='olcha']:lol: :lol: :lol: Super! Szczególnie gadające koty! Hahahahha Tak. Mi też się to najbardziej podoba. Uśmiałam się też z tego dziecka, które chciało biedną kicię do basenu wrzucić:diabloti: A filmiku na razie nie ma... [quote name='PiotrekJ']Anno, masz strasznie niską samoocenę :lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Piotrek... Mój mąż tu zagląda... Czy chcesz, żebym dostała opieprz?:eviltong: Kasiu i Dagusiu Dobranoc i dzień dobry:p Quote
Recommended Posts