Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']Dziś był "czysty":lol:

No nie wiem, nie wiem ... Takie ma szpilkowate źrenice ... To już na sam widok czysty nie jest . Ale ma pięknie obciete pazurki. Gezek ma za długie ... Się zaniedbaliśmy :roll:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No nie wiem, nie wiem ... Takie ma szpilkowate źrenice ... To już na sam widok czysty nie jest . Ale ma pięknie obciete pazurki. Gezek ma za długie ... Się zaniedbaliśmy :roll:
Haniu nie przejmuj się. Ja też często o pazurach zapominam i dopiero, gdy odczuję ich "moc" na własnej skórze biorę cążki w rękę i ciach!
Szpilkowate źrenice ma dlatego, że trochę z kota w nim jest:lol:

Posted

[quote name='Agga']A nie wyglądał...:roll: :lol:
Sama często się nabieram, patrząc na jego pijacko-narkomańskie spojrzenie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']cześć Aniu :p

eeeeextra foteczki - a co za piękny blur... baaardzo mi sie podobaja :loveu:

miłego dzioneczka
Witaj
Lejesz miód na moje serce:cool3:
Co to jest BLUR?:oops:

Posted

[quote name='an3czka']Witaj
Lejesz miód na moje serce:cool3:
Co to jest BLUR?:oops: :grins: blur = rozmycie

a najfajniejsze sa takie właśnie foteczki skoncentrowane na głównym obiekcie focenia: pierwszy plan lekko rozmyty, potem super ostrość a potem właśnie cudne rozmycie tła :multi:

Posted

[quote name='Gosiek']:grins: blur = rozmycie

a najfajniejsze sa takie właśnie foteczki skoncentrowane na głównym obiekcie focenia: pierwszy plan lekko rozmyty, potem super ostrość a potem właśnie cudne rozmycie tła :multi:
Wiesz, ja nie robie tego celowo:oops: . Tzn. coś tam próbuję wykombinować, ale nie znam się...
Ponoć aparat mam niezły, ale nie umiem go całkiem wykorzystać.:shake:

Posted

[quote name='an3czka']Wiesz, ja nie robie tego celowo:oops: . Tzn. coś tam próbuję wykombinować, ale nie znam się...
Ponoć aparat mam niezły, ale nie umiem go całkiem wykorzystać.:shake: jeśli robisz na centralnym pomiarze światła i małej przesłonie to aparacik sam sobie właśnie tak fajnie robi rozmycia..
więc pstrykaj tak dalej a my bedziemy podziwiać śliczne foteczki :multi:

Posted

[quote name='Gosiek']jeśli robisz na centralnym pomiarze światła i małej przesłonie to aparacik sam sobie właśnie tak fajnie robi rozmycia..

:roll: :roll: :oops: :oops:
[quote name='Gosiek']
więc pstrykaj tak dalej a my bedziemy podziwiać śliczne foteczki :multi:
Uroczyście obiecuję, że będę pstrykać:lol:

Posted

hmmmm nie widze nigdzie czy masz takie coś w aparacie - pogrzeb w menu i zobacz czy znajdziesz mniej więcej takie coś:
[ ]
[.]
.
sama kropeczka to jest punktowy pomiar światła:p i tego najczęściej używam

ale chyba nie masz bo widzę w opisach aparatu ze masz tylko matrycowy pomiar .... ale spoko - i tak cudne zdjątka wychodzą :)

Posted

Witam wszystkich gorąco. Niedawno wróciłam do domu i jestem wykończona. Przed chwilą byłam z Basco na krótkim spacerku na siku i zaliczyliśmy spięcie z psem. W końcu musieliśmy się na tego psa natknąć, bo to sąsiad. Nie może być idealnie:lol:
Nawet nie wiem jakie zdjęcia wyszły na porannym spacerze. Zaraz zgram , pomniejszę i wstawię to, co się nadaje:evil_lol:

Posted

[quote name='Cimi']Witam w wietrzny dzionek ;)

No, no fotka całkiem całkiem, :cool3: :lol:. Taki Basco skulony :loveu:
On tak lubi.
Ja witam i żegnam się...
Jeśli się nie prześpię chociaż 30 minut, to szlag mnie trafi:lol: