an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Tak na Dobranoc :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... Chcesz, żeby Ci się śniły koszmary nocne???:lol: Quote
PiotrekJ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='an3czka']Chcesz, żeby Ci się śniły koszmary nocne???:lol: Żeby człowiek takie koszmary miał to byłby szczęśliwy :cool3: ;) ... Dobranoc ;) ... Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Żeby człowiek takie koszmary miał to byłby szczęśliwy :cool3: ;) ... Dobranoc ;) ... .............. Dobranoc:p Quote
Agga Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='an3czka']Dziś był "czysty":lol: A nie wyglądał...:roll: :lol: Quote
Hanna R. Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='an3czka']Dziś był "czysty":lol: No nie wiem, nie wiem ... Takie ma szpilkowate źrenice ... To już na sam widok czysty nie jest . Ale ma pięknie obciete pazurki. Gezek ma za długie ... Się zaniedbaliśmy :roll: Quote
an3czka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No nie wiem, nie wiem ... Takie ma szpilkowate źrenice ... To już na sam widok czysty nie jest . Ale ma pięknie obciete pazurki. Gezek ma za długie ... Się zaniedbaliśmy :roll: Haniu nie przejmuj się. Ja też często o pazurach zapominam i dopiero, gdy odczuję ich "moc" na własnej skórze biorę cążki w rękę i ciach! Szpilkowate źrenice ma dlatego, że trochę z kota w nim jest:lol: Quote
an3czka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Agga']A nie wyglądał...:roll: :lol: Sama często się nabieram, patrząc na jego pijacko-narkomańskie spojrzenie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 cześć Aniu :p eeeeextra foteczki - a co za piękny blur... baaardzo mi sie podobaja :loveu: miłego dzioneczka Quote
an3czka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Aniu :p eeeeextra foteczki - a co za piękny blur... baaardzo mi sie podobaja :loveu: miłego dzioneczka Witaj Lejesz miód na moje serce:cool3: Co to jest BLUR?:oops: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='an3czka']Witaj Lejesz miód na moje serce:cool3: Co to jest BLUR?:oops: :grins: blur = rozmycie a najfajniejsze sa takie właśnie foteczki skoncentrowane na głównym obiekcie focenia: pierwszy plan lekko rozmyty, potem super ostrość a potem właśnie cudne rozmycie tła :multi: Quote
an3czka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Gosiek']:grins: blur = rozmycie a najfajniejsze sa takie właśnie foteczki skoncentrowane na głównym obiekcie focenia: pierwszy plan lekko rozmyty, potem super ostrość a potem właśnie cudne rozmycie tła :multi: Wiesz, ja nie robie tego celowo:oops: . Tzn. coś tam próbuję wykombinować, ale nie znam się... Ponoć aparat mam niezły, ale nie umiem go całkiem wykorzystać.:shake: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='an3czka']Wiesz, ja nie robie tego celowo:oops: . Tzn. coś tam próbuję wykombinować, ale nie znam się... Ponoć aparat mam niezły, ale nie umiem go całkiem wykorzystać.:shake: jeśli robisz na centralnym pomiarze światła i małej przesłonie to aparacik sam sobie właśnie tak fajnie robi rozmycia.. więc pstrykaj tak dalej a my bedziemy podziwiać śliczne foteczki :multi: Quote
an3czka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Gosiek']jeśli robisz na centralnym pomiarze światła i małej przesłonie to aparacik sam sobie właśnie tak fajnie robi rozmycia.. :roll: :roll: :oops: :oops: [quote name='Gosiek'] więc pstrykaj tak dalej a my bedziemy podziwiać śliczne foteczki :multi: Uroczyście obiecuję, że będę pstrykać:lol: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='an3czka']:roll: :roll: :oops: :oops: Uroczyście obiecuję, że będę pstrykać:lol: hihihi zaraz wytłumaczę... jaki masz aparacik? Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 hmmmm nie widze nigdzie czy masz takie coś w aparacie - pogrzeb w menu i zobacz czy znajdziesz mniej więcej takie coś: [ ] [.] . sama kropeczka to jest punktowy pomiar światła:p i tego najczęściej używam ale chyba nie masz bo widzę w opisach aparatu ze masz tylko matrycowy pomiar .... ale spoko - i tak cudne zdjątka wychodzą :) Quote
Magda Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Hello!! Lapeczki cudasne:loveu::loveu: Wach, wach..... Quote
an3czka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Gosiek']hihihi zaraz wytłumaczę... jaki masz aparacik? Fujifilm FinePix F700 Quote
an3czka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Witam wszystkich gorąco. Niedawno wróciłam do domu i jestem wykończona. Przed chwilą byłam z Basco na krótkim spacerku na siku i zaliczyliśmy spięcie z psem. W końcu musieliśmy się na tego psa natknąć, bo to sąsiad. Nie może być idealnie:lol: Nawet nie wiem jakie zdjęcia wyszły na porannym spacerze. Zaraz zgram , pomniejszę i wstawię to, co się nadaje:evil_lol: Quote
Cimi Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Witam w wietrzny dzionek ;) No, no fotka całkiem całkiem, :cool3: :lol:. Taki Basco skulony :loveu: Quote
an3czka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Cimi']Witam w wietrzny dzionek ;) No, no fotka całkiem całkiem, :cool3: :lol:. Taki Basco skulony :loveu: On tak lubi. Ja witam i żegnam się... Jeśli się nie prześpię chociaż 30 minut, to szlag mnie trafi:lol: Quote
Behemot Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 PiotrekJ napisał(a): Cudne fotaski Basco ;) ... Tylko jego Pańci trochę mało :roll: ... Piotrek się zakochał, hihihihi :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts