Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie...
A macho to z niego jest. Jak spotyka suczkę, to pręży się, że hej! Uszka do tyłu, klata wypięta. Wygląda jak rumak wyścigowy. Spotkane suczki to przeważnie gówniary i figle im w głowie. Często właściciele do suczek mówią: "Zobacz jaki z niego elegant, a ty się zachowujesz jak...":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Nugat jak przystało na prawdziwego CASANOWE <imie w rodowodzie> jest tak delikatny i zalotnyze az upierdliwy a najczęściej uwudzą go szare bure ale jak najbardziej dożarte panie:cool1: :loveu:

Posted

Super zdjęcia! Najbardziej podoba mi się to, na którym puszcza oko:klacz:
Zrób mu galerię.

Nugatowa napisał(a):
Nugat jak przystało na prawdziwego CASANOWE <imie w rodowodzie> jest tak delikatny i zalotnyze az upierdliwy a najczęściej uwudzą go szare bure ale jak najbardziej dożarte panie:cool1: :loveu:

HAHA lubi ryzyko i tyle!!

Posted

[No to zrobie mu nbajwyzej nikt nie bedzie przychodził :roll: :evil_lol: i zostanie skasowana :) a aparat wział m tata i wyjehał wiec wkleje te które mam a jest ich dość sporo :) nugat ma dziwne miny :razz: miło mi ze ci sie podobaja :)

Posted

Hmm,ja myślałam,że jak mnie tu ruski rok nie było,to się więcej uzbiera do oglądania:roll:
To na paśniku mi się bardzo podoba,Basco jak żubr wygląda;)