Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Aniu i Basco :buzi:

Ostatnio mam spore zaległosci, bo i czasu bardzo mało żeby na kompiku siedziec, ale powoli nadrabiam wszytsko i zachwycam sie jak zwykle piesknymi zdjieciami Basco i samym, cudnym Basco :loveu:

Posted

[quote name='an3czka']Witam wszystkie kochane DZIEWUSZKI:cool3: :cool3: :cool3:
Zdjęcia cienkiej jakości:roll:
Trochę się na Basco w drodze na spacer wkurzyłam, weny do robienia zdjęć nie miałam...
Gdy Basco przebaczyłam okazało się, że on jest obrażony. I taki dzień...:roll:

A za cóż to na takiego niewinnego psa się wkurzać? :roll:

Posted

[quote name='an3czka']Witam wszystkie kochane DZIEWUSZKI:cool3: :cool3: :cool3:
Trochę się na Basco w drodze na spacer wkurzyłam, weny do robienia zdjęć nie miałam...

Jak patrzę na te fotki to zastanawiam się czy Ty mu nie dałaś czegoś do picia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: On dosłownie zachowuje się jak pijany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Aniu i Basco :buzi:

Ostatnio mam spore zaległosci, bo i czasu bardzo mało żeby na kompiku siedziec, ale powoli nadrabiam wszytsko i zachwycam sie jak zwykle piesknymi zdjieciami Basco i samym, cudnym Basco :loveu:
Witaj Daga miło, że wpadłaś:p
Nadrabiaj, nadrabiaj, ale pamiętaj, że nauka i egzaminy najważniejsze. Galeria nie ucieknie:p

Posted

[quote name='olcha']A za cóż to na takiego niewinnego psa się wkurzać? :roll:
Aaaaa bo szajba mu odbiła i rzucał się po aucie na widok każdego psa, którego zobaczył:roll:

Posted

[quote name='Pysia']Jak patrzę na te fotki to zastanawiam się czy Ty mu nie dałaś czegoś do picia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: On dosłownie zachowuje się jak pijany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
I o to właśnie chodzi, żeby oglądający miał takie wrażenie:lol:

Posted

[quote name='Teklunia']GENIALNE:evillaug::evillaug::evillaug::evillaug::evillaug::evillaug::evillaug::evillaug:
Tak, jakby patrzył się prosto w oczy:lol:

Posted

[quote name='an3czka']Aaaaa bo szajba mu odbiła i rzucał się po aucie na widok każdego psa, którego zobaczył:roll:

heh skąd ja to znam :shake: Jak dojeżdżam już do bardziej cywilizowanego miejsca to zawału za kierownicą dostaje jak nagle psice coś wypatrzą. Czy to człowiek idący po ICH ulicy czy jakiś pies. A najgorsze jest to, że zawsze zapominam, że one tak robią. I za każdym razem umieram.

Posted

[quote name='olcha']heh skąd ja to znam :shake: Jak dojeżdżam już do bardziej cywilizowanego miejsca to zawału za kierownicą dostaje jak nagle psice coś wypatrzą. Czy to człowiek idący po ICH ulicy czy jakiś pies. A najgorsze jest to, że zawsze zapominam, że one tak robią. I za każdym razem umieram.
Staram się odwracać jego uwagę i udaje się to generalnie, ale jak już się rozkręci, to ciężko:roll:

Posted

:p [quote name='an3czka']Witam wszystkie kochane DZIEWUSZKI:cool3: :cool3: :cool3:

Brał coś? NO jak go oglądam to mnie chopak rozbraja:loveu: :eviltong:

Posted

[quote name='an3czka']I dla fanatyków nosów i podśmierdujących podusi:lol:

Ale cudowności :loveu::loveu::loveu:Jestem w zachwycie!!! A, że on się nie obudził jak mu tak na nochalu "siedziałaś" :lol:

Posted

[quote name='olcha']To moje się nie rozkręcają tylko robią krótki sprint doprowadzający mnie do szału :angryy: ;)
A mój jak się zacznie drzeć, to tragedia. Szlag mnie trafia:angryy:

Posted

[quote name='mmbbaj']Ale cudowności :loveu::loveu::loveu:Jestem w zachwycie!!! A, że on się nie obudził jak mu tak na nochalu "siedziałaś" :lol:
Bez lampy robiam. "Gadzina" była zmęczona i nie zwracała uwagi. Wzięłam go podstępem:cool3: :lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Witaj Aniu :multi: ...

Cudne fotaski Basco ;) ... Tylko jego Pańci trochę mało :roll: ...
A cześć
Pani? A po co Ci Pani?:diabloti:
To Bascowata galeria:cool3: :lol: