Cimi Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 No, no ile foteczek Aneczka dała :cool3: :loveu: Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Mniam mnieam nie ma to jak patyczek:cool3: On tylko gryzie!!!:p Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Cimi']No, no ile foteczek Aneczka dała :cool3: :loveu: Raz daję więcej, raz mniej...:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Cześć Aniu i Basco :buzi: Ostatnio mam spore zaległosci, bo i czasu bardzo mało żeby na kompiku siedziec, ale powoli nadrabiam wszytsko i zachwycam sie jak zwykle piesknymi zdjieciami Basco i samym, cudnym Basco :loveu: Quote
olcha Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='an3czka']Witam wszystkie kochane DZIEWUSZKI:cool3: :cool3: :cool3: Zdjęcia cienkiej jakości:roll: Trochę się na Basco w drodze na spacer wkurzyłam, weny do robienia zdjęć nie miałam... Gdy Basco przebaczyłam okazało się, że on jest obrażony. I taki dzień...:roll: A za cóż to na takiego niewinnego psa się wkurzać? :roll: Quote
Teklunia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='an3czka'] GENIALNE:evillaug::evillaug::evillaug::evillaug::evillaug::evillaug::evillaug::evillaug: Quote
Pysia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='an3czka']Witam wszystkie kochane DZIEWUSZKI:cool3: :cool3: :cool3: Zdjęcia cienkiej jakości:roll: Trochę się na Basco w drodze na spacer wkurzyłam, weny do robienia zdjęć nie miałam... Gdy Basco przebaczyłam okazało się, że on jest obrażony. I taki dzień...:roll: Jak patrzę na te fotki to zastanawiam się czy Ty mu nie dałaś czegoś do picia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: On dosłownie zachowuje się jak pijany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Aniu i Basco :buzi: Ostatnio mam spore zaległosci, bo i czasu bardzo mało żeby na kompiku siedziec, ale powoli nadrabiam wszytsko i zachwycam sie jak zwykle piesknymi zdjieciami Basco i samym, cudnym Basco :loveu: Witaj Daga miło, że wpadłaś:p Nadrabiaj, nadrabiaj, ale pamiętaj, że nauka i egzaminy najważniejsze. Galeria nie ucieknie:p Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='olcha']A za cóż to na takiego niewinnego psa się wkurzać? :roll: Aaaaa bo szajba mu odbiła i rzucał się po aucie na widok każdego psa, którego zobaczył:roll: Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Pysia']Jak patrzę na te fotki to zastanawiam się czy Ty mu nie dałaś czegoś do picia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: On dosłownie zachowuje się jak pijany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I o to właśnie chodzi, żeby oglądający miał takie wrażenie:lol: Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Teklunia']GENIALNE:evillaug::evillaug::evillaug::evillaug::evillaug::evillaug::evillaug::evillaug: Tak, jakby patrzył się prosto w oczy:lol: Quote
olcha Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='an3czka']Aaaaa bo szajba mu odbiła i rzucał się po aucie na widok każdego psa, którego zobaczył:roll: heh skąd ja to znam :shake: Jak dojeżdżam już do bardziej cywilizowanego miejsca to zawału za kierownicą dostaje jak nagle psice coś wypatrzą. Czy to człowiek idący po ICH ulicy czy jakiś pies. A najgorsze jest to, że zawsze zapominam, że one tak robią. I za każdym razem umieram. Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='olcha']heh skąd ja to znam :shake: Jak dojeżdżam już do bardziej cywilizowanego miejsca to zawału za kierownicą dostaje jak nagle psice coś wypatrzą. Czy to człowiek idący po ICH ulicy czy jakiś pies. A najgorsze jest to, że zawsze zapominam, że one tak robią. I za każdym razem umieram. Staram się odwracać jego uwagę i udaje się to generalnie, ale jak już się rozkręci, to ciężko:roll: Quote
olcha Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 To moje się nie rozkręcają tylko robią krótki sprint doprowadzający mnie do szału :angryy: ;) Quote
Agga Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 :p [quote name='an3czka']Witam wszystkie kochane DZIEWUSZKI:cool3: :cool3: :cool3: Zdjęcia cienkiej jakości:roll: Trochę się na Basco w drodze na spacer wkurzyłam, weny do robienia zdjęć nie miałam... Gdy Basco przebaczyłam okazało się, że on jest obrażony. I taki dzień...:roll: Brał coś? NO jak go oglądam to mnie chopak rozbraja:loveu: :eviltong: Quote
mmbbaj Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='an3czka']I dla fanatyków nosów i podśmierdujących podusi:lol: Ale cudowności :loveu::loveu::loveu:Jestem w zachwycie!!! A, że on się nie obudził jak mu tak na nochalu "siedziałaś" :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Witaj Aniu :multi: ... Cudne fotaski Basco ;) ... Tylko jego Pańci trochę mało :roll: ... Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Cimi']Jak dobrze, że moja tylko obserwuje :lol: :lol: Szczęściara...:roll: Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='olcha']To moje się nie rozkręcają tylko robią krótki sprint doprowadzający mnie do szału :angryy: ;) A mój jak się zacznie drzeć, to tragedia. Szlag mnie trafia:angryy: Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Agga']:p Brał coś? NO jak go oglądam to mnie chopak rozbraja:loveu: :eviltong: Dziś był "czysty":lol: Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='mmbbaj']Ale cudowności :loveu::loveu::loveu:Jestem w zachwycie!!! A, że on się nie obudził jak mu tak na nochalu "siedziałaś" :lol: Bez lampy robiam. "Gadzina" była zmęczona i nie zwracała uwagi. Wzięłam go podstępem:cool3: :lol: Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Witaj Aniu :multi: ... Cudne fotaski Basco ;) ... Tylko jego Pańci trochę mało :roll: ... A cześć Pani? A po co Ci Pani?:diabloti: To Bascowata galeria:cool3: :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='an3czka']Pani? A po co Ci Pani?:diabloti: Tak na Dobranoc :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Recommended Posts