PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='an3czka']Nim kupiliśmy Basco robiłam testy (najpierw chciałam kota), które wykazały, że na koty jestem uczulona a na psy nie. Powiem teraz, że to bujda, bo jak wyściskm porządnie Basco i dam mu się wycałować, to alergię mam wzorcową:lol: Eeee, ja to nie na psiuty jestem uczulony tylko na roztocza. A tego wszędzie pełno :roll: ... [quote name='an3czka']Nie choć we wczesnej młodości byłam bliska przeprowadzenia się tam:lol:. Mój tata mieszka w Warszawie. A już myślałem :roll: ... Quote
mmbbaj Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='an3czka'] Nie choć we wczesnej młodości byłam bliska przeprowadzenia się tam:lol: To znaczy w niemowlęctwie? :cool3: Witaj Aneczko! :sweetCyb: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='mmbbaj']To znaczy w niemowlęctwie? :cool3: Dwuznacznie to zabrzmiało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Eeee, ja to nie na psiuty jestem uczulony tylko na roztocza. A tego wszędzie pełno :roll: ... Ja też. Dodatkowo zboża, trawy, chwasty i jeszcze kilka rzeczy:roll: [quote name='mmbbaj']To znaczy w niemowlęctwie? :cool3: Witaj Aneczko! :sweetCyb: Cze-eść! Nie. Troszkę później:evil_lol: [quote name='PiotrekJ']Dwuznacznie to zabrzmiało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Jak to?:roll: :p Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='an3czka']Ja też. Dodatkowo zboża, trawy, chwasty i jeszcze kilka rzeczy:roll: Aniu, to tak jak ja :roll: ... My normalnie bliźniaki jesteśmy :multi: ... [quote name='an3czka']Jak to?:roll: :p A nic, tak sobie napisałem :p ... Trochę źle to odebrałem ;) ... Quote
mmbbaj Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dwuznacznie to zabrzmiało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :crazyeye:...............:roll:.........:shake: Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Aniu, to tak jak ja :roll: ... My normalnie bliźniaki jesteśmy :multi: ... No kto by pomyślał. Popatrz jakich to "niusów" można się dowiedzieć i to całkiem przypadkiem:eviltong: [quote name='PiotrekJ']A nic, tak sobie napisałem :p ... Ja też tak czasami mam, że piszę, nie wiem sama co:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='an3czka']No kto by pomyślał. Popatrz jakich to "niusów" można się dowiedzieć i to całkiem przypadkiem:eviltong: Takich przyjemnych to ja mogę się codziennie dowiadywać ;) ... [quote name='an3czka']Ja też tak czasami mam, że piszę, nie wiem sama co:eviltong: :eviltong: :eviltong: No właśnie :p ... A to wszystko przez moją pracę, z którą znów się męczę od rana :roll: ... Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='PiotrekJ'] No właśnie :p ... A to wszystko przez moją pracę, z którą znów się męczę od rana :roll: ... O biedaku, współczuję:-( Quote
mmbbaj Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Aniu, a tak z innej beczki...to kiedy się przeprowadzacie? Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='an3czka']O biedaku, współczuję:-( Dziękuję :p ... A może chcesz popisać trochę? :razz: Mam już przeszło 80 stron, dużo nie zostało ... Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='mmbbaj']Aniu, a tak z innej beczki...to kiedy się przeprowadzacie? Mam nadzieję, że przed latem, ale idzie nam to jak krew z nosa:lol: Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dziękuję :p ... A może chcesz popisać trochę? :razz: Mam już przeszło 80 stron, dużo nie zostało ... Bliźniaku drogi:razz: Taka ze mnie siostra, że Ci nie pomogę:lol: :lol: :lol: A co Ty wogóle piszesz? Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='an3czka']Bliźniaku drogi:razz: Taka ze mnie siostra, że Ci nie pomogę:lol: :lol: :lol: A co Ty wogóle piszesz? Pracę magisterską, temat "Specjalne strefy ekonomiczne" :roll: ... Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Pracę magisterską, temat "Specjalne strefy ekonomiczne" :roll: ... No to nawet jakbym chciała, to bym nie mogła:shake: Quote
Behemot Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 An3czko, bardzo byś się pogniewała, gdybym Ci zjadła tego Basculca....? Bo on jest taki apetyczny...... :sabber: :cool3::cool3::cool3: Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='Behemot']An3czko, bardzo byś się pogniewała, gdybym Ci zjadła tego Basculca....? Bo on jest taki apetyczny...... :sabber: :cool3::cool3::cool3: A jedz ile chcesz!:eviltong: Quote
Behemot Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='an3czka']A jedz ile chcesz!:eviltong: To w takim razie ja poproszę nochala, usteczka i łapki - koniecznie na ciepło :cool3: Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='Behemot']To w takim razie ja poproszę nochala, usteczka i łapki - koniecznie na ciepło :cool3: Basco mówi, że nie da!:roll: :lol: Quote
Behemot Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='an3czka']Basco mówi, że nie da!:roll: :lol: Myślisz, że ja go będę pytać???? Jadę do Kraka i biorę, co mi się należy! :mad::cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='an3czka']Z serii "głupie miny" Fafle się podwinęły :lol: ... Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='Behemot']Myślisz, że ja go będę pytać???? Jadę do Kraka i biorę, co mi się należy! :mad::cool3: Aaaaaa to już Ci się "należy"?:lol: Zapraszam. Spróbuj szczęścia:cool3: Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Fafle się podwinęły :lol: ... "Się" przygryzły:cool3: Quote
Behemot Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='an3czka']Aaaaaa to już Ci się "należy"?:lol: A co Ty myślisz? Wszystkie psy są nasze..... .... a szczególnie moje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts