Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='an3czka']Nim kupiliśmy Basco robiłam testy (najpierw chciałam kota), które wykazały, że na koty jestem uczulona a na psy nie. Powiem teraz, że to bujda, bo jak wyściskm porządnie Basco i dam mu się wycałować, to alergię mam wzorcową:lol:

Eeee, ja to nie na psiuty jestem uczulony tylko na roztocza. A tego wszędzie pełno :roll: ...

[quote name='an3czka']Nie choć we wczesnej młodości byłam bliska przeprowadzenia się tam:lol:. Mój tata mieszka w Warszawie.

A już myślałem :roll: ...

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PiotrekJ']Eeee, ja to nie na psiuty jestem uczulony tylko na roztocza. A tego wszędzie pełno :roll: ...

Ja też. Dodatkowo zboża, trawy, chwasty i jeszcze kilka rzeczy:roll:
[quote name='mmbbaj']To znaczy w niemowlęctwie? :cool3: Witaj Aneczko! :sweetCyb:
Cze-eść!
Nie. Troszkę później:evil_lol:
[quote name='PiotrekJ']Dwuznacznie to zabrzmiało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
Jak to?:roll: :p

Posted

[quote name='an3czka']Ja też. Dodatkowo zboża, trawy, chwasty i jeszcze kilka rzeczy:roll:
Aniu, to tak jak ja :roll: ... My normalnie bliźniaki jesteśmy :multi: ...

[quote name='an3czka']Jak to?:roll: :p
A nic, tak sobie napisałem :p ... Trochę źle to odebrałem ;) ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Aniu, to tak jak ja :roll: ... My normalnie bliźniaki jesteśmy :multi: ...

No kto by pomyślał. Popatrz jakich to "niusów" można się dowiedzieć i to całkiem przypadkiem:eviltong:

[quote name='PiotrekJ']A nic, tak sobie napisałem :p ...
Ja też tak czasami mam, że piszę, nie wiem sama co:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='an3czka']No kto by pomyślał. Popatrz jakich to "niusów" można się dowiedzieć i to całkiem przypadkiem:eviltong:

Takich przyjemnych to ja mogę się codziennie dowiadywać ;) ...

[quote name='an3czka']Ja też tak czasami mam, że piszę, nie wiem sama co:eviltong: :eviltong: :eviltong:

No właśnie :p ... A to wszystko przez moją pracę, z którą znów się męczę od rana :roll: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Dziękuję :p ... A może chcesz popisać trochę? :razz: Mam już przeszło 80 stron, dużo nie zostało ...
Bliźniaku drogi:razz:
Taka ze mnie siostra, że Ci nie pomogę:lol: :lol: :lol:
A co Ty wogóle piszesz?

Posted

[quote name='an3czka']Bliźniaku drogi:razz:
Taka ze mnie siostra, że Ci nie pomogę:lol: :lol: :lol:
A co Ty wogóle piszesz?

Pracę magisterską, temat "Specjalne strefy ekonomiczne" :roll: ...

Posted

[quote name='Behemot']An3czko, bardzo byś się pogniewała, gdybym Ci zjadła tego Basculca....?
Bo on jest taki apetyczny...... :sabber:

:cool3::cool3::cool3:
A jedz ile chcesz!:eviltong:

Posted

[quote name='Behemot']Myślisz, że ja go będę pytać???? Jadę do Kraka i biorę, co mi się należy! :mad::cool3:
Aaaaaa to już Ci się "należy"?:lol:
Zapraszam. Spróbuj szczęścia:cool3: