mmbbaj Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='an3czka']No:loveu: Boskie i super pachnące:cool3: [quote name='Cimi']Pewnie, że boskie.. a czy pachnące tego nie wiem :lol: Oj tak, taaaaak! pachnące! Ja to znam! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Dobcia']Niebyło mnie tu kilka dni, a tu takie cudne:loveu: zdjęcia Basculka! Zaraz mi się humor polepszył już na cały tydzień:lol:Super zdjęcia;) Dobcia dzięki. Poprawę humoru bardzo lubię serwować:lol: KaRa tu nie ma czego usprawiedliwiać:lol: mmbbaj uwielbiam się nimi narkotyzować:cool3: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='an3czka'] mmbbaj uwielbiam się nimi narkotyzować:cool3: To tak jak ja :razz: Ten zapaszek jest taki...mniamutny :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 To sobie drogie Panie temat do rozmowy znalazły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='mmbbaj']To tak jak ja :razz: Ten zapaszek jest taki...mniamutny :evil_lol: No, aż pójdę się sztachnąć:cool3: Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='PiotrekJ']To sobie drogie Panie temat do rozmowy znalazły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Jak chcesz, możesz dołączyć się do rozmowy:razz: Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='an3czka']Jak chcesz, możesz dołączyć się do rozmowy:razz: Nie da rady, płeć męska nie ma tak wyczulonego węchu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='an3czka']No, aż pójdę się sztachnąć:cool3: ...ja to się sztacham całą noc bo mi girki pod nos podstawia :lol: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='PiotrekJ']Nie da rady, płeć męska nie ma tak wyczulonego węchu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... ech, nie wiesz co tracisz :shake: Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='mmbbaj']ech, nie wiesz co tracisz :shake: Napewno to co najlepsze :evil_lol: ;) ... Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='PiotrekJ']Napewno to co najlepsze :evil_lol: ;) ... To wciśnij nos w stopy i fruuuu! Poczujesz:lol: Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='an3czka']To wciśnij nos w stopy i fruuuu! Poczujesz:lol: Tia, szczególnie po spacerku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='PiotrekJ']Tia, szczególnie po spacerku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :shake:...najlepsze takie ze spanka, cieplutkie :lol: Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='PiotrekJ']Tia, szczególnie po spacerku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Nie, nie. Najlepiej takie wygrzane, zakiszone:lol: TZ mnie wygania od komputera. Do jutra. papapa Quote
PiotrekJ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='mmbbaj']:shake:...najlepsze takie ze spanka, cieplutkie :lol: Szkoda że ja katarek rano zawsze mam :roll: ... Ale nic, jutro spróbuję :razz: ... Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Dzień dobry wszystkim!!!:B-fly: [quote name='PiotrekJ']Szkoda że ja katarek rano zawsze mam :roll: ... Ale nic, jutro spróbuję :razz: ... Alergikiem jesteś? Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Był sobie jeż... Czerwony, plastikowy, piszczący. Najpier stracił nos. Co się z nim stało później sami zobaczcie:roll: Ale pyszny... Mmmmm ten plastik... Oddaj! Moje! Quote
Kiessa Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 te wyzełki mają w sobie to ,,coś'' cudne są, Basco przepiękny :loveu: więcej zdjęc prosze...ps.( moj pies ma takiego jeża tyle, ze zóltego :p) Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='Kiessa']te wyzełki mają w sobie to ,,coś'' cudne są, Basco przepiękny :loveu: więcej zdjęc prosze...ps.( moj pies ma takiego jeża tyle, ze zóltego :p) Dzięki:lol: Zdjęć z dzisiejszego spaceru nie będzie bo aparatu nie mam, ale jutro, kto wie...:lol: Quote
nikusia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 :lol: :lol: :lol: Świetne fotki!!! Z takim piechem to się bawić można, nie to co z moim... ;) ;) :lol: Bo jak się Ramzesa pociągnie lekko to już leży... ;) ;) Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='nikusia']:lol: :lol: :lol: Świetne fotki!!! Z takim piechem to się bawić można, nie to co z moim... ;) ;) :lol: Bo jak się Ramzesa pociągnie lekko to już leży... ;) ;) Dzięki. Uśmiałam się z tego co napisałaś:lol: :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Dzień Doberek Aniu :lol: ... [quote name='an3czka'] Alergikiem jesteś? Tia :roll: ... [quote name='an3czka']Zdjęć z dzisiejszego spaceru nie będzie bo aparatu nie mam, ale jutro, kto wie...:lol: A kiedy aparacik z naprawy wróci? :razz: Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Tia :roll: ... Ja też:lol: [quote name='PiotrekJ'] A kiedy aparacik z naprawy wróci? :razz: Nie wiem. Cały czas korzystam z aparatu siostry. Muszę w końcu do Warszawy, do taty zadzwonić i spytać:roll: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='an3czka']Ja też:lol: Fajnie mamy :evil_lol: ... [quote name='an3czka']Nie wiem. Cały czas korzystam z aparatu siostry. Muszę w końcu do Warszawy, do taty zadzwonić i spytać:roll: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To Ty moja droga Anno z Warszawy pochodzisz? :cool3: :cool3: ;) Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Fajnie mamy :evil_lol: ... Nim kupiliśmy Basco robiłam testy (najpierw chciałam kota), które wykazały, że na koty jestem uczulona a na psy nie. Powiem teraz, że to bujda, bo jak wyściskm porządnie Basco i dam mu się wycałować, to alergię mam wzorcową:lol: [quote name='PiotrekJ'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To Ty moja droga Anno z Warszawy pochodzisz? :cool3: :cool3: ;) Nie choć we wczesnej młodości byłam bliska przeprowadzenia się tam:lol:. Mój tata mieszka w Warszawie. Quote
Recommended Posts