an3czka Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Teklunia']o zesz w morde :-o Basco chyb apozazdroscil Ozzulcowi, ze wszyscy sie zachwycaja jego przymiotami i postanowil pokazac ze tez ma...co pokazac ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hmmm ja mu o Ozzulcu nie wspominałam, bo byłby zazdrosny, że cudze klejnoty oglądałam:evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='an3czka']Hmmm ja mu o Ozzulcu nie wspominałam, bo byłby zazdrosny, że cudze klejnoty oglądałam:evil_lol: ale oni czuja takie rzeczy... kiedy ich kobieta jest zainteresowana kims innym... ;) Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Teklunia']ale oni czuja takie rzeczy... kiedy ich kobieta jest zainteresowana kims innym... ;) Myślisz, że on mnie uważa za swoją kobietę? Ale ja Baniutka kocham miłością matczyną!:placz: :lol: Quote
malawaszka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 to ja juz rozumiem powiedzenie, że coś sie błyszczy jak psu jajca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 malawaszka napisał(a):to ja juz rozumiem powiedzenie, że coś sie błyszczy jak psu jajca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... na wiosne! moze to jest pierwszy zwiastun wiosny? :) Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 On sobie tak często liże "tego typu" okolice, że aż błyszczą:evil_lol: Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Stuk puk. -Kto tam? -Dłoń weimarska! ...I kinol! Quote
Nugatowa Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='an3czka']Stuk puk ...I kinol! Ale ma błedny wzrok wąsiki sa przesłodki jest w fazie wchodzacej w głeboki sen :eviltong: Quote
Cimi Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dłonie psie są po prostu boskie :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Nugatowa']Ale ma błedny wzrok wąsiki sa przesłodki jest w fazie wchodzacej w głeboki sen :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: Nawet mu "pstryk" aparatu nie przeszkadzał:lol: Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:i to delikatne brodziszcze A jak się miło takie kosmate miejsca całuje...!!! Fiu fiu, Ala mówię Ci...:loveu: :loveu: :loveu: Moja wąsatka-kosmatka kochana:iloveyou: Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Cimi'] Dłonie psie są po prostu boskie :loveu: :loveu: No:loveu: Boskie i super pachnące:cool3: Quote
Cimi Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='an3czka']No:loveu: Boskie i super pachnące:cool3: Pewnie, że boskie.. a czy pachnące tego nie wiem :lol: Quote
Pysia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 A ja tutaj nadrabiam zaległości i natrafiłam na taką fotke.... Toż to kwintesencja meskości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='an3czka']Stuk puk. -Kto tam? -Dłoń weimarska! ...I kinol! Jeeeeeeeeeeeej...no po prostu rozpłynęłam się :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 ołllllllllllllll jaaaaaaaaaa ale kulfon kulfoniasty :D :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Agga Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 hahah no tym razem sie popłakałąm ale ze smiechu:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Cześc Aniu :buzi: Fotki robisz boooskie, nie mogę sie napatrzeć. zwłaszcza na łapeczki i nochalki :loveu: :loveu: Buziaczki dla ślicznego baskusia :buzi: Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dzień Doberek :p ... Cze-eść:lol: [quote name='Cimi']Pewnie, że boskie.. a czy pachnące tego nie wiem :lol: A ja wiem i mówię Ci, że pachną:lol: [quote name='Pysia']Toż to kwintesencja meskości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A no jest wyposażony, jest:evil_lol: [quote name='mmbbaj']Jeeeeeeeeeeeej...no po prostu rozpłynęłam się :loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu: [quote name='dbsst']ołllllllllllllll jaaaaaaaaaa ale kulfon kulfoniasty :-D :multi: :multi: :multi: :multi: Weimarska kichawa:lol: [quote name='Agga']hahah no tym razem sie popłakałąm ale ze smiechu:lol: I o to chodzi!:lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Aniu :buzi: Fotki robisz boooskie, nie mogę sie napatrzeć. zwłaszcza na łapeczki i nochalki :loveu: :loveu: Buziaczki dla ślicznego baskusia :buzi: Dzięki, dzięki, dzięki:Rose: Quote
KaRa_ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Basco to chyba po jakies imprezce tak spi?:lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Basco to chyba po jakies imprezce tak spi?:lol: :lol: :lol: Nieeeee. On tak zawsze:evil_lol: Quote
Dobcia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Rączki i nóżki... Kosmata buzia... Wargulki kochane... Niebyło mnie tu kilka dni, a tu takie cudne:loveu: zdjęcia Basculka! Zaraz mi się humor polepszył już na cały tydzień:lol:Super zdjęcia;) Quote
KaRa_ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='an3czka']Nieeeee. On tak zawsze:evil_lol: Juz go tak nie usprawiedliwiaj:evil_lol: na zdjeciach wszystkow widac:cool3: Quote
Recommended Posts