Nugatowa Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ahh ja dzi odrana nurkuje w notatkach i chyba sie to nieskonczy :roll: Wiec grzecznie wracam do ksiażek :eviltong: Do milego Quote
an3czka Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='Nugatowa']Ahh ja dzi odrana nurkuje w notatkach i chyba sie to nieskonczy :roll: Wiec grzecznie wracam do ksiażek :eviltong: Do milego Ucz się, ucz:eviltong: Quote
dbsst Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='an3czka'] o zesz w morde misia ale sie dzialo :D Quote
nikusia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 A ten ogonek to połknięty czy on jest kopiowany? :lol: Quote
an3czka Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='dbsst']o zesz w morde misia ale sie dzialo :D Oj działo się, działo:lol: [quote name='nikusia'] A ten ogonek to połknięty czy on jest kopiowany? :lol: Hahahaha kopiowany!!!:p Quote
an3czka Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] atak klonów :razz: Taaaa????:razz: Pieski się ładnie bawią. Prosze mi tu nie ten teges:razz: :lol: Quote
an3czka Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Pstryknęłam przed chwilą Mniam, mniam. Herbata jest pyszna... Ale kosteczka lepsza... Quote
malawaszka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 hahahah ale super tance polamance :loveu: :loveu: :loveu: normalnie jeden weimar to super foty, ale dwa to juz maxymalna zabawa :lol: zrobcie kiedys spacer jeszcze Geziem Hanki hahaha to byłby ubaw namaxa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='an3czka'] Ale kosteczka lepsza... jak on delikatnie podchodzi do sprawy :cool3: tak lizu-lizu Ten od razu bierze w paszcze :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Moje suczydła postanowiły wyprowadzić się do Ciebie po obejrzeniu tych zdjęć :evil_lol: Ja nie dość że nie funduję i kawy to herbaty też nie chcę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='malawaszka']hahahah ale super tance polamance :loveu: :loveu: :loveu: normalnie jeden weimar to super foty, ale dwa to juz maxymalna zabawa :lol: zrobcie kiedys spacer jeszcze Geziem Hanki hahaha to byłby ubaw namaxa :loveu: :loveu: :loveu: Niestety one najlepiej dogadują się we dwójkę. Ani Nika ani Basco konkurencji w zalotach nie lubią:cool3: Quote
an3czka Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='Teklunia']jak on delikatnie podchodzi do sprawy :cool3: tak lizu-lizu Ten od razu bierze w paszcze :evil_lol: A to różnie bywa. Od kości zależy:lol: Quote
an3czka Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='Pysia']Moje suczydła postanowiły wyprowadzić się do Ciebie po obejrzeniu tych zdjęć :evil_lol: Ja nie dość że nie funduję i kawy to herbaty też nie chcę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dawaj ją tu. Wystarczy i dla niej:lol: Quote
malawaszka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='an3czka']Niestety one najlepiej dogadują się we dwójkę. Ani Nika ani Basco konkurencji w zalotach nie lubią:cool3: ahhhh no tak - zapomniałam ze to juz nie są tylko niewinne igraszki :lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 no tak jak Ozzulec zobaczy to sobie gotów chiński serwis do herbatki zazyczyć :shake: Quote
Nugatowa Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='an3czka']Pstryknęłam przed chwilą Ale kosteczka lepsza... Łooo Matko!! :smhair2: :smhair2: :smhair2: :nerwy: :nerwy: :nerwy: To pewnie kość Bruce'a :cooldevi: :cooldevi: :eek2: :eek2: :lol: Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='malawaszka']ahhhh no tak - zapomniałam ze to juz nie są tylko niewinne igraszki :lol: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: [quote name='KaRa_TC']A czy to napewno herbatka?:cool3: Yhy. Owocowa:p [quote name='Alicjarydzewska']no tak jak Ozzulec zobaczy to sobie gotów chiński serwis do herbatki zazyczyć :shake: Eeee. Myślę, że z kubka też by wypił:lol: [quote name='Nugatowa']Łooo Matko!! :smhair2: :smhair2: :smhair2: :nerwy: :nerwy: :nerwy: To pewnie kość Bruce'a :cooldevi: :cooldevi: :eek2: :eek2: :lol: A zaskoczę Cię. NIE!:lol: Bruce jest nienaruszony:cool3: Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dzień dobry :multi: Czy herbatka była z rumem :razz: Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dzień dobry :multi: Czy herbatka była z rumem :razz: Cześć Alu! Nie tym razem:evil_lol: Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Dzisiejsze zdjęcia nie stanowią żadnej rewelacji, ale wkleję, co tam!:lol: Quote
Teklunia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Hejka Aniu :multi: Jestem ogromnie zaskoczona, bo spodziewalam sie znowu mnostwa stron do nadrobienia (przeciez juz jest poludnie ;)), a tu ledwo pol stronki... Czy dobrze sie czujesz? ;) Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Teklunia']Hejka Aniu :multi: Jestem ogromnie zaskoczona, bo spodziewalam sie znowu mnostwa stron do nadrobienia (przeciez juz jest poludnie ;)), a tu ledwo pol stronki... Czy dobrze sie czujesz? ;) Kasieńko nie wiem czy się dobrze czuję:huh: :stupid: :roll: Wklejam resztę:cool3: Rączki i nóżki... Kosmata buzia... Wargulki kochane... Quote
Teklunia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='an3czka'] o zesz w morde :-o Basco chyb apozazdroscil Ozzulcowi, ze wszyscy sie zachwycaja jego przymiotami i postanowil pokazac ze tez ma...co pokazac ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts