nikusia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 hahahaha :lol: :lol: Świetne te fotki z zabawką! Quote
Magda Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Dzien dobry!! Moze juz pora na wymiane butelki?:evil_lol::evil_lol: Ilez mozna sie bawic ta sama.......:cool3: Quote
an3czka Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='Nugatowa']No my po 4 godzinnym spacerze jesteśmy wypompowani przynajmniej spaliłam pączki :razz: ,a aniu wcale tak cieplo nie było bo wiatr wieje jak szalony i jest mały mróz a wieć pozdrawiamy :cool3: Właśnie się za chwilę na spacer wybieramy:cool3: Quote
an3czka Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='nikusia']hahahaha :lol: :lol: Świetne te fotki z zabawką! Dzięki:lol: Quote
an3czka Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='Magda_Miki']Dzien dobry!! Moze juz pora na wymiane butelki?:evil_lol::evil_lol: Ilez mozna sie bawic ta sama.......:cool3: Nie wiem. Spytam Basco i Ci odpowiem:evil_lol: Quote
Magda Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='an3czka']Nie wiem. Spytam Basco i Ci odpowiem:evil_lol: To wy ja bierzecie z domu, czy ona sobie lezy i czeka na dworze?:evil_lol: Teraz to mu dajcie butelke o pojemnosci 5l:lol::lol: Quote
an3czka Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='Magda_Miki']To wy ja bierzecie z domu, czy ona sobie lezy i czeka na dworze?:evil_lol: Teraz to mu dajcie butelke o pojemnosci 5l:lol::lol: Czeka na dworze:lol: Zawsze w tym samym miejscu (no mniewięcej). Z butelką 5 l byłoby ciężko:lol: Dawniej chodziliśmy często na wieczorny spacerek pod stacje paliw i kupowaliśmy wodę mineralną w butlce 1,5 litra. Basco uwielbiał to nosić, do samego mieszkania:cool3: Quote
Nugatowa Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='an3czka']Czeka na dworze:lol: Zawsze w tym samym miejscu (no mniewięcej). Z butelką 5 l byłoby ciężko:lol: Dawniej chodziliśmy często na wieczorny spacerek pod stacje paliw i kupowaliśmy wodę mineralną w butlce 1,5 litra. Basco uwielbiał to nosić, do samego mieszkania:cool3: No i jak spacerek :cool3: a Basculiusz to taki pomocnik fiu fiu fiu tym to dobrze nawet pies im zakupyu do domu donosi i nie pobiera za to opłaty ni podatku:evil_lol: Szczerze zazdroszcze :oops: Quote
an3czka Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='Nugatowa']No i jak spacerek :cool3: a Basculiusz to taki pomocnik fiu fiu fiu tym to dobrze nawet pies im zakupyu do domu donosi i nie pobiera za to opłaty ni podatku:evil_lol: Szczerze zazdroszcze :oops: Było ziiiiiimnoo brrr. Wiało strasznie. Nie próbowaliśmy z noszeniem siatek, ale może faktycznie warto:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 ta fota jest rozbrajająca :evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] ta fota jest rozbrajająca :evil_lol::evil_lol: A taki głuptak z niego:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='an3czka']A taki głuptak z niego:evil_lol: :shake:on jest po prostu :razz:oryginalny :p Quote
an3czka Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:on jest po prostu :razz:oryginalny :p Taaaa:lol: :lol: :lol: Quote
Magda Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:on jest po prostu :razz:oryginalny :p Jak Toffik:evil_lol::evil_lol: (kabaret Ani mru mru) Quote
Nugatowa Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='an3czka']Było ziiiiiimnoo brrr. Wiało strasznie. Nie próbowaliśmy z noszeniem siatek, ale może faktycznie warto:evil_lol: Wieje strasznie brrr :scream7: az na spacer sie nie chce iść ...Warto Warto na starośc bedziesz śmigać a basculec zostanie jakims pokrzywionym krogulcem :evil_lol: :look3: :lol: Quote
an3czka Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Heloł wszystkim!!:multi: Kinga może nie będzie tak źle... Quote
an3czka Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='Pysia']Witajcie :) Zmartwychwstałam ;) I jak się czujesz???:evil_lol: Cześc Pysia... Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 BRRRRRRYYYYYYYYYYYY dzień .....zimnooooooooo:razz: Quote
an3czka Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']BRRRRRRYYYYYYYYYYYY dzień .....zimnooooooooo:razz: BRRRRRRYYYYYYYYYYYYY!:lol: Wiosno czekamy!!!!! Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Dzień Doberek Aniu :lol: ... Pysia napisał(a):Witajcie :) Zmartwychwstałam ;) Najwyższa pora :multi: :multi: :multi: ... Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='an3czka']BRRRRRRYYYYYYYYYYYYY!:lol: Wiosno czekamy!!!!!:shake:ja dziś się rozglądałam i za chorobę nie dostrzegłam , nawet za drzewami :placz:/a na dodatek bolą mnie migdałki:-(/ Quote
PiotrekJ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:ja dziś się rozglądałam i za chorobę nie dostrzegłam , nawet za drzewami :placz:/a na dodatek bolą mnie migdałki:-(/ A u Nas świeci słoneczko i robi się coraz cieplej :multi: :multi: :multi: ... Quote
Recommended Posts