Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nugatowa']No my po 4 godzinnym spacerze jesteśmy wypompowani przynajmniej spaliłam pączki :razz: ,a aniu wcale tak cieplo nie było bo wiatr wieje jak szalony i jest mały mróz a wieć pozdrawiamy :cool3:
Właśnie się za chwilę na spacer wybieramy:cool3:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Dzien dobry!!
Moze juz pora na wymiane butelki?:evil_lol::evil_lol: Ilez mozna sie bawic ta sama.......:cool3:
Nie wiem. Spytam Basco i Ci odpowiem:evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']Nie wiem. Spytam Basco i Ci odpowiem:evil_lol:

To wy ja bierzecie z domu, czy ona sobie lezy i czeka na dworze?:evil_lol: Teraz to mu dajcie butelke o pojemnosci 5l:lol::lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']To wy ja bierzecie z domu, czy ona sobie lezy i czeka na dworze?:evil_lol: Teraz to mu dajcie butelke o pojemnosci 5l:lol::lol:
Czeka na dworze:lol:
Zawsze w tym samym miejscu (no mniewięcej).
Z butelką 5 l byłoby ciężko:lol:
Dawniej chodziliśmy często na wieczorny spacerek pod stacje paliw i kupowaliśmy wodę mineralną w butlce 1,5 litra. Basco uwielbiał to nosić, do samego mieszkania:cool3:

Posted

[quote name='an3czka']Czeka na dworze:lol:
Zawsze w tym samym miejscu (no mniewięcej).
Z butelką 5 l byłoby ciężko:lol:
Dawniej chodziliśmy często na wieczorny spacerek pod stacje paliw i kupowaliśmy wodę mineralną w butlce 1,5 litra. Basco uwielbiał to nosić, do samego mieszkania:cool3:

No i jak spacerek :cool3: a Basculiusz to taki pomocnik fiu fiu fiu tym to dobrze nawet pies im zakupyu do domu donosi i nie pobiera za to opłaty ni podatku:evil_lol: Szczerze zazdroszcze :oops:

Posted

[quote name='Nugatowa']No i jak spacerek :cool3: a Basculiusz to taki pomocnik fiu fiu fiu tym to dobrze nawet pies im zakupyu do domu donosi i nie pobiera za to opłaty ni podatku:evil_lol: Szczerze zazdroszcze :oops:
Było ziiiiiimnoo brrr. Wiało strasznie. Nie próbowaliśmy z noszeniem siatek, ale może faktycznie warto:evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']Było ziiiiiimnoo brrr. Wiało strasznie. Nie próbowaliśmy z noszeniem siatek, ale może faktycznie warto:evil_lol:

Wieje strasznie brrr :scream7: az na spacer sie nie chce iść ...Warto Warto na starośc bedziesz śmigać a basculec zostanie jakims pokrzywionym krogulcem :evil_lol: :look3: :lol:

Posted

[quote name='an3czka']BRRRRRRYYYYYYYYYYYYY!:lol:
Wiosno czekamy!!!!!:shake:ja dziś się rozglądałam i za chorobę nie dostrzegłam , nawet za drzewami :placz:/a na dodatek bolą mnie migdałki:-(/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:ja dziś się rozglądałam i za chorobę nie dostrzegłam , nawet za drzewami :placz:/a na dodatek bolą mnie migdałki:-(/

A u Nas świeci słoneczko i robi się coraz cieplej :multi: :multi: :multi: ...