an3czka Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Vidge najmocniej przepraszam za zwloke. postaram sie nadrobic :) Quote
an3czka Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 a to zrobione przed chwila na tarasie. mniam mniam, ale pyszny snieg 8) Quote
olcha Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 od razu widać, że wyżeł! Piękna stójka! Cuuudny psiak :angel: Quote
gośku. Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Mój Bascuś :) Oh, jaki on cudny :) Aniu, więcej fotek prosimy :) Chcesz fotkę Basca jak jest wystawiany w Poznaniu? ;) Quote
an3czka Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 hehehe jesli tyko dobrze na zdjeciu wyszedl to wklejaj :wink: Quote
betty_labrador Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='an3czka']a to zrobione przed chwila na tarasie. mniam mniam, ale pyszny snieg 8) a co ona ma w nosie? 8) codzienna dawka? :HUT012: a tak poza tym super psiak!! Quote
betty_labrador Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 moim zdaniem prawdziwego, tylko juz niezywego, i uzywanego wiele razy do cwiczen Quote
Nugatowa Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Witajcie przyjaciele z błoń :B-fly: Przeglądamy Dogomanie a tu Basco jak zawsze przepiękny :)))) :wink: Widzieliśmy was również w Kilecach ale brakło nam odwagi :)) wiemy róniez ze basco jest mł.zw Klubu czego bardzooo gratulujemy :))) :Dog_run: i życzymy dalszych sukcesów Serdecznie pozdrawiamy :):):) Quote
an3czka Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 O kurka dawno mnie tu nie było... betty_labrador napisał(a):a co ona ma w nosie? codzienna dawka? Betty ! Nigrzeczna dziewczynko!!:cool2: ...nie wiem co masz na myśli:haha: anetta napisał(a):On ma prawdziwego ptoka w mordce? Prawdziwego:-D betty_labrador napisał(a):moim zdaniem prawdziwego, tylko juz niezywego, i uzywanego wiele razy do cwiczen Wszystko się zgadza poza tym, że używamy ptoka do ćwiczeń. To fotka z polowania. Aportu nie trzeba było nigdy ćwiczyć. Pierwszego ptaka (na swoim pierwszym polowaniu) zaaportował z odległości ok 1000m, a nikt mu nie kazał i nikt go nie uczył:sg168: Quote
Nugatowa Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 No dotarłam tu :)) 1.Zdjecia bajeczne 2.Czy mozna was spotkać na błoniach i czy zyjecie:Cool!: 3.zastanwiam sie czy Nugaliuszowi nie zrobić galerii:lol: :niewiem: Quote
an3czka Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Miło słyszeć, że Ci się zdjęcia podobają. Zrób swojemu galerię - chętnie oglądnę. Nie chodzimy na błonia. Basco tam się nudzi - woli pole, poza tym nie chcę, żeby popadał w konflikty z samcami:razz: Quote
Nugatowa Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='an3czka'] A czym tu sie Basco częstuje ??:razz: Quote
an3czka Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Niczym. To paśnik dla bażantów. Niuchał sobie.:bigcool: Quote
Recommended Posts