Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cimi']Ja już po dwóch, wieczorem pewnie będzie trzeci, jak jakieś w domu zostaną :lol:. Zresztą raz w roku można zjeść więcej, bo tylko pąckzi jadam w tłusty czwartek :lol:. A jutro jeszcze dojdą % :lol:, :cool3: . Osiesie :evil_lol: :evil_lol:
Sama bym jadła dziś same pączki, ale zjadłam cholera wszystko rano:placz:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']Sama bym jadła dziś same pączki, ale zjadłam cholera wszystko rano:placz:

Zapraszam do Wawy :lol: Kochani rodzice zaopatrzyli mnie w wielkie pudło pąków z konfiturą z róży oraz pudło faworków.

Posted

[quote name='Behemot']Zapraszam do Wawy :lol: Kochani rodzice zaopatrzyli mnie w wielkie pudło pąków z konfiturą z róży oraz pudło faworków.
Szczęściara!!:placz: Zazdroszczę Ci!:razz:

Posted

czesc Aniu, paczkowy lakomczuszku ;)
czy mowil Ci juz ktos, ze Twoj pies jest piekny? ;)
jestem prawie pewna, ze jesli kiedys bede miala nowego psa, to bedzie to weimar... :)

[quote name='an3czka']

swietne zdjecia :D
a nochal jest rozbrajajacy :p

Posted

[quote name='Moniś']No chodz Malutki :cool3: ciocia złapie :multi::multi::multi:
:roflt: :roflt: :roflt: Jesteś pewna, że złapiesz? Bo ja tak nie bardzo:evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']Taaaa, a potem da soczystego buziaka-śliniaka:cool3:

Strasznie mi takich gluciołków brakuje. :-( Więc nie protestowałabym :p

Posted

[quote name='Teklunia']czesc Aniu, paczkowy lakomczuszku ;)
czy mowil Ci juz ktos, ze Twoj pies jest piekny? ;)
jestem prawie pewna, ze jesli kiedys bede miala nowego psa, to bedzie to weimar... :)
swietne zdjecia :D
a nochal jest rozbrajajacy :p
Dziękujemy za komplementy. Basco często słyszy o swojej atrakcyjności i dlatego tak się do aparatu wdzięczy.:p Poza tym wmawia sobie dużo rzeczy...
Decyzję o weimarze przemyśl, bo to dranie są;) :lol: :lol: :lol:
Takie niebieskooki szczeniorek, to najsłodsze pod słońcem zjawisko, a potem 40 kg bestia wyrasta:cool3:

Posted

[quote name='Agga']Strasznie mi takich gluciołków brakuje. :-( Więc nie protestowałabym :p
W takim razie postaram Ci się jakieś zaserwować. Trudno to uchwycić aparatem, ale postaram się:roll:

Posted

[quote name='Nugatowa']My chyba was wcześnie pożegnamy :razz: Nugat ma nowy image :cool3: i jest przystojaniachą jak to Pewna pani na bloniach sformułowała :eviltong:
Jak to nowy image?:razz: