Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nugatowa']Dzień dobry :cool3:

Wy juz pączkujecie ;) My dopiero zaczynamy ....
Ale i tak tłuustego czwartku i pelnych brzuchów
Ja pączkowanie już zakończyłam. Pełny brzuch też już mam, teraz muszę chyba odpocząć:roll:

Posted

[quote name='an3czka']Ja pączkowanie już zakończyłam. Pełny brzuch też już mam, teraz muszę chyba odpocząć:roll:

Raczej wyjść z Basco na dłuuuuuuugi spacer. W końcu cztery pączki to całe mnóstwo kalorii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='an3czka']Ja pączkowanie już zakończyłam. Pełny brzuch też już mam, teraz muszę chyba odpocząć:roll:

Aneczko nieprzesadzaj jeszcze moze na Faworki masz ochote :cool3: :cool3: ?

Posted

Ty już skończyłaś pączki, a ja dzisiaj jeszcze ich nie jadlam :lol: Ja czekam jak sasiad przywiezie gdyz ma cukernie:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

A ja mam pączkowanie i faworyzowanie dopiero przed sobą :lol:
Na razie zjadłam sobie kaszanki :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Raczej wyjść z Basco na dłuuuuuuugi spacer. W końcu cztery pączki to całe mnóstwo kalorii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
Nie straszne mi kalorie!!:evil_lol:

[quote name='Nugatowa'] Aneczko nieprzesadzaj jeszcze moze na Faworki masz ochote :cool3: :cool3: ?
Mam:cool3: :cool3: :cool3:

[quote name='KaRa_TC'] Ty już skończyłaś pączki, a ja dzisiaj jeszcze ich nie jadlam :lol: Ja czekam jak sasiad przywiezie gdyz ma cukernie
Ja mam nadzieję, że dziś jeszcze sobie jakieś pyszności zorganizuję:cool3: . Na razie skupiam się nad pysznym obiadem:lol:

[quote name='Behemot']A ja mam pączkowanie i faworyzowanie dopiero przed sobą :lol:
Na razie zjadłam sobie kaszanki
Żebyś tylko pamiętała o zostawieniu sobie miejsca na ciastka:cool3:

Posted

[quote name='an3czka']
Żebyś tylko pamiętała o zostawieniu sobie miejsca na ciastka:cool3:

Hmmm... za słodyczami nie przepadam, ale czego się nie zrobi dla tradycji :cool3:
Pod względem odżywiania się jestem "psia": uwielbiam mięcho, a już najbardziej tatara :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Hmmm... za słodyczami nie przepadam, ale czego się nie zrobi dla tradycji :cool3:
Pod względem odżywiania się jestem "psia": uwielbiam mięcho, a już najbardziej tatara :evil_lol:

Ja tam wole slodycze,no ale na tatara tez sie zawsze skusze:cool3: :lol: :lol:

Posted

Witam Cię Aneczko :multi:

[quote name='an3czka']Ja uwielbiam go cmokać w kosmate fafelki:loveu:

Lepszy nosek :lol: :loveu:.

A już rano jadłam pączka.. przed siódmą :lol:

Posted

[quote name='Cimi']Witam Cię Aneczko :multi:

Lepszy nosek :lol: :loveu:.

A już rano jadłam pączka.. przed siódmą :lol:

Witaj, witaj!!!
Ja jednak fafelki wolę:loveu:
Tylko jednego pączka??:-o :lol:

Posted

A ja właśnie wróciłam z urodzinowej imprezy Soni u rodziców i zjadłam 2 pączki - więcej w siebie nie wcisnęłam :cool3: A Sonia dostała kawał cielaka w prezencie :cool3:

Posted

Ja już po dwóch, wieczorem pewnie będzie trzeci, jak jakieś w domu zostaną :lol:. Zresztą raz w roku można zjeść więcej, bo tylko pąckzi jadam w tłusty czwartek :lol:. A jutro jeszcze dojdą % :lol:, :cool3: . Osiesie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']A ja właśnie wróciłam z urodzinowej imprezy Soni u rodziców i zjadłam 2 pączki - więcej w siebie nie wcisnęłam :cool3: A Sonia dostała kawał cielaka w prezencie :cool3:
A czemu tylko kawałek dostała?:roll: :p