Nugatowa Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dzień dobry :cool3: Wy juz pączkujecie ;) My dopiero zaczynamy .... Ale i tak tłuustego czwartku i pelnych brzuchów Quote
an3czka Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='Nugatowa']Dzień dobry :cool3: Wy juz pączkujecie ;) My dopiero zaczynamy .... Ale i tak tłuustego czwartku i pelnych brzuchów Ja pączkowanie już zakończyłam. Pełny brzuch też już mam, teraz muszę chyba odpocząć:roll: Quote
PiotrekJ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='an3czka']Ja pączkowanie już zakończyłam. Pełny brzuch też już mam, teraz muszę chyba odpocząć:roll: Raczej wyjść z Basco na dłuuuuuuugi spacer. W końcu cztery pączki to całe mnóstwo kalorii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Nugatowa Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='an3czka']Ja pączkowanie już zakończyłam. Pełny brzuch też już mam, teraz muszę chyba odpocząć:roll: Aneczko nieprzesadzaj jeszcze moze na Faworki masz ochote :cool3: :cool3: ? Quote
KaRa_ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='an3czka']Ja pączkowanie już zakończyłam. Pełny brzuch też już mam, teraz muszę chyba odpocząć:roll: Ty już skończyłaś pączki, a ja dzisiaj jeszcze ich nie jadlam :lol: Ja czekam jak sasiad przywiezie gdyz ma cukernie:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Behemot Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='an3czka']Ja pączkowanie już zakończyłam. Pełny brzuch też już mam, teraz muszę chyba odpocząć:roll: A ja mam pączkowanie i faworyzowanie dopiero przed sobą :lol: Na razie zjadłam sobie kaszanki :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
an3czka Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='PiotrekJ']Raczej wyjść z Basco na dłuuuuuuugi spacer. W końcu cztery pączki to całe mnóstwo kalorii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Nie straszne mi kalorie!!:evil_lol: [quote name='Nugatowa'] Aneczko nieprzesadzaj jeszcze moze na Faworki masz ochote :cool3: :cool3: ? Mam:cool3: :cool3: :cool3: [quote name='KaRa_TC'] Ty już skończyłaś pączki, a ja dzisiaj jeszcze ich nie jadlam :lol: Ja czekam jak sasiad przywiezie gdyz ma cukernie Ja mam nadzieję, że dziś jeszcze sobie jakieś pyszności zorganizuję:cool3: . Na razie skupiam się nad pysznym obiadem:lol: [quote name='Behemot']A ja mam pączkowanie i faworyzowanie dopiero przed sobą :lol: Na razie zjadłam sobie kaszanki Żebyś tylko pamiętała o zostawieniu sobie miejsca na ciastka:cool3: Quote
Behemot Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='an3czka'] Żebyś tylko pamiętała o zostawieniu sobie miejsca na ciastka:cool3: Hmmm... za słodyczami nie przepadam, ale czego się nie zrobi dla tradycji :cool3: Pod względem odżywiania się jestem "psia": uwielbiam mięcho, a już najbardziej tatara :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Behemot napisał(a):Hmmm... za słodyczami nie przepadam, ale czego się nie zrobi dla tradycji :cool3: Pod względem odżywiania się jestem "psia": uwielbiam mięcho, a już najbardziej tatara :evil_lol: Ja tam wole slodycze,no ale na tatara tez sie zawsze skusze:cool3: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 A ja wolę...hmmm:roll: sery różne:lol: Zrobiłam przed chwilą zdjęcia przysypiającego Bianiutka:loveu: Quote
Behemot Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='an3czka'] Kiedyś mu zjem tego nochala! :loveu: Quote
an3czka Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='Behemot']Kiedyś mu zjem tego nochala! :loveu: Ja uwielbiam go cmokać w kosmate fafelki:loveu: Quote
mmbbaj Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='an3czka']Nie straszne mi kalorie Aaaaaaaaaaa...chyba, że tak:cool3: w takim razie miłego popołudniowego , dalszego ucztowania Quote
an3czka Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='mmbbaj']Aaaaaaaaaaa...chyba, że tak:cool3: w takim razie miłego popołudniowego , dalszego ucztowania Dzięki:cool3: Quote
Magda Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dzien dobry! Widze, ze Basco ma popoludniowa sjeste:evil_lol::evil_lol: Quote
Cimi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Witam Cię Aneczko :multi: [quote name='an3czka']Ja uwielbiam go cmokać w kosmate fafelki:loveu: Lepszy nosek :lol: :loveu:. A już rano jadłam pączka.. przed siódmą :lol: Quote
an3czka Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='Cimi']Witam Cię Aneczko :multi: Lepszy nosek :lol: :loveu:. A już rano jadłam pączka.. przed siódmą :lol: Witaj, witaj!!! Ja jednak fafelki wolę:loveu: Tylko jednego pączka??:-o :lol: Quote
Cimi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='an3czka']Tylko jednego pączka??:-o :lol: Dzień się jeszcze nie skończył :evil_lol: :evil_lol:. Idę po drugiego :lol: Quote
an3czka Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='Cimi']Dzień się jeszcze nie skończył :evil_lol: :evil_lol:. Idę po drugiego :lol: Ja chyba też muszę sobie jakieś zorganizować:roll: Quote
Cimi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='an3czka']Ja chyba też muszę sobie jakieś zorganizować:roll: A widzisz, u mnie rano mama kupiła :lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 A ja właśnie wróciłam z urodzinowej imprezy Soni u rodziców i zjadłam 2 pączki - więcej w siebie nie wcisnęłam :cool3: A Sonia dostała kawał cielaka w prezencie :cool3: Quote
Cimi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Ja już po dwóch, wieczorem pewnie będzie trzeci, jak jakieś w domu zostaną :lol:. Zresztą raz w roku można zjeść więcej, bo tylko pąckzi jadam w tłusty czwartek :lol:. A jutro jeszcze dojdą % :lol:, :cool3: . Osiesie :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Fiu fiu ależ on ma klate:lol: No:cool3: :cool3: :cool3: Quote
an3czka Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='Behemot']A ja właśnie wróciłam z urodzinowej imprezy Soni u rodziców i zjadłam 2 pączki - więcej w siebie nie wcisnęłam :cool3: A Sonia dostała kawał cielaka w prezencie :cool3: A czemu tylko kawałek dostała?:roll: :p Quote
Recommended Posts