an3czka Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='olcha']No prosze jaki pijaczek i ukrywa na dodatek butelki po sobie...aż do następnego razu :eviltong: Chomikuje:eviltong: Quote
Dobcia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Cimi napisał(a):Bo butelka to najlepsza zabawka, zwłaszcza odgryzanie korków i targanie papierka :lol: Mój skarbeczek też kocha butelki, ale na krótko... Szybko się z nich przerzuca na kapce:evil_lol:Nie żeby je gryzł, tylko aportuje ciągle, i ciągle, i ciągle...:cool1: A Basco to widać miłośnik bulelek, i to jeszcze do tego wierny tej samej:razz: Quote
Magda Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Dzien Dobry! Ja u was pierwszy raz:oops::oops::oops: Bo nigdy jakos nie bylo okazji i czasu......... Podziwialam zdjecia slicznego pieska:loveu: Bede zagladac czesciej;) Quote
olcha Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Moje psice uwielbiają zabawy z korkiem od butelki. Podrzucają, biegają, turlają się na nim. Wrzucają do kapcia i próbują znaleźć :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 cześć Aniu i Badco :buzi: Miłego dnia Wam Kofani życzymy :multi: Quote
an3czka Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='Dobcia']Mój skarbeczek też kocha butelki, ale na krótko... Szybko się z nich przerzuca na kapce:evil_lol:Nie żeby je gryzł, tylko aportuje ciągle, i ciągle, i ciągle...:cool1: A Basco to widać miłośnik bulelek, i to jeszcze do tego wierny tej samej:razz: Aportować też lubi, do znudzenia. Przeważnie trzeba go "olać", bo inaczej by nie przestał:roll: Quote
an3czka Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='Magda_Miki']Dzien Dobry! Ja u was pierwszy raz:oops::oops::oops: Bo nigdy jakos nie bylo okazji i czasu......... Podziwialam zdjecia slicznego pieska:loveu: Bede zagladac czesciej;) Dziękuję i zapraszam!:lol: Quote
an3czka Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='olcha']Moje psice uwielbiają zabawy z korkiem od butelki. Podrzucają, biegają, turlają się na nim. Wrzucają do kapcia i próbują znaleźć :lol: Turlanie? Nieźle to musi wyglądać:lol: Quote
an3czka Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']cześć Aniu i Badco :buzi: Miłego dnia Wam Kofani życzymy :multi: Cześć, cześć! Dzięki i wzajemnie!:p Quote
Teklunia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='an3czka'][quote name='olcha']Moje psice uwielbiają zabawy z korkiem od butelki. Podrzucają, biegają, turlają się na nim. Wrzucają do kapcia i próbują znaleźć :lol: Turlanie? Nieźle to musi wyglądać:lol: Olcha, Twoje malenstwa to sie moga turlac na korku... Naszy potrzebana by byla...beczka jakas ;) Quote
an3czka Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Hello Piotrze, Loco :p ... Idę spać. Dobranoc:eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Dobranoc, kolorowych snów życzymy :p ... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dziendoberek :buzi: milego dnia zyczymy i smacznych pączków :smile: Quote
an3czka Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Witaj Daguś! Również smacznych pączków życzę:p Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dzieńdoberek! Również smacznych pączusiów życzymy :lol: i miłego dzionka przede wszystkim :multi: Quote
Gosiek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 hihihi Basco uczy się chodzić na 2 łapkach? a czegóż on tam w niebie szuka? Liny pomocnej? miłego pączusiowego dnia :p Quote
an3czka Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='Moniś']Dzieńdoberek! Również smacznych pączusiów życzymy :lol: i miłego dzionka przede wszystkim :multi: Dzięki i wzajemnie:multi: Właśnie wrąbałam czwarty, ostatni pączek i pękam w szwach:oops: Quote
an3czka Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='Gosiek'] hihihi Basco uczy się chodzić na 2 łapkach? a czegóż on tam w niebie szuka? Liny pomocnej? miłego pączusiowego dnia :p Szczęścia szuka:lol: Również życzę miłego Tłustego...:evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='an3czka']Szczęścia szuka:lol: Również życzę miłego Tłustego...:evil_lol: hahaha a może wypatruje czy wiosna nie nadciąga z góry ;) czekam z pączusiem na popołudniową kawkę.... cztery zjadłaś? a nie mdli Cię? :evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha a może wypatruje czy wiosna nie nadciąga z góry ;) Chyba nie. Jemu obojętne jaka pogoda:roll: [quote name='Gosiek']czekam z pączusiem na popołudniową kawkę.... cztery zjadłaś? a nie mdli Cię? :evil_lol::evil_lol: Nie mdli. Choć czuję się pełna, z łakomstwa pewnie zjadłabym jeszcze...:oops: :oops: :oops: Okropna jestem...:roll: :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dzień dobry Aniu ;) ... Zjadłaś cztery pączki, a Basco ile? :razz: Tylko nie mów, że z psiutem się nie podzieliłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
an3czka Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dzień dobry Aniu ;) ... Zjadłaś cztery pączki, a Basco ile? :razz: Tylko nie mów, że z psiutem się nie podzieliłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Basco dostał kość!:evil_lol: Quote
an3czka Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 http://www.metacafe.com/watch/6610/very_hot_animals/ hihihih:lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts