an3czka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Behemot']Oj, biedne, biedne, musiały straszliwie cierpieć..... :roflt::roflt::roflt: No, no. Wyobraź sobie, że moja mama tylko głową pokiwała. Nie przejęła się zbytnio. :lol: Quote
Nugatowa Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='an3czka']Kin3czka? Co to znaczy?:lol: No weimary mają oczy niesamowite. Niektórzy ich nie lubią. Moja ciotka stwierdziła, że Basco ma lodowate spojrzenie i czuje się nieswojo, gdy Basco na nią patrzy bo jakby ją przenikał tym wzrokiem:lol: Nie dość, że weimary mają jasne oczy, to Basco jest w przedziale tych osobników z najjaśniejszymi (tylko przy pewnym świetle wyglądają na miodowe. Generalnie ma zielono-niebieskie):lol: Kin3czka= zastepuje "e" wiec analizaujac wychodzi KINECZKA :cool3: zdrobnienie od mego imienia :razz: Zabawne te wasze anegnoty :D :D :D Nugtowe oczy sa całe czarny nawet renic nie widać, i nigdy nie wiem czy sie na mnie patrzy czy nie :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Dobrywieczór :) Wpadłam popatrzeć na psie usteczka ponownie ;) Quote
an3czka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Nugatowa']Kin3czka= zastepuje "e" wiec analizaujac wychodzi KINECZKA :cool3: zdrobnienie od mego imienia :razz: Aaaaaaa:lol: Quote
an3czka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Pysia']Dobrywieczór :) Wpadłam popatrzeć na psie usteczka ponownie ;) A patrz ile masz ochotę. Sama się na nie ciągle gapię:lol: Quote
Pysia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='an3czka']A patrz ile masz ochotę. Sama się na nie ciągle gapię:lol: Zostałam właśnie dokumntnie wylizana i chyba na razie mam dość psich ust :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zwłaszcza takich z faflami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Pysia']Zostałam właśnie dokumntnie wylizana i chyba na razie mam dość psich ust :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zwłaszcza takich z faflami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ależ to najprzyjemniejsza rzecz na świecie!:lol: Jeszcze jak Ci tona śliny na twarzy zostanie...:diabloti: Quote
Pysia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='an3czka']Ależ to najprzyjemniejsza rzecz na świecie!:lol: Jeszcze jak Ci tona śliny na twarzy zostanie...:diabloti: Glutów chciałaś powiedzieć....Widziałaś jakie moje zmorkowato-szelmowate majątwarze?? I jakie języki ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Pysia']Glutów chciałaś powiedzieć....Widziałaś jakie moje zmorkowato-szelmowate majątwarze?? I jakie języki ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie widziałam, ale sobie wyobrażam:lol: Quote
Nugatowa Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Czołem :bye: My zaraz na spacerek :painting: :painting: Tylko jeszcze Pani śniadanko musi dokonczyć :eating: MIŁEGO DNIA :cool3: Quote
mmbbaj Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 an3czka napisał(a): :lol: ale super! Basco wygląda jak przewodniczący na mównicy w trakcie zebrania :evil_lol: Jakież skupienie na twarzy...;) Cudny jest :loveu: Witaj Aniu! Życzę miłego dnia :multi: Quote
an3czka Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Cześć DZIEWCZYNY-MALINY:eviltong: Nugatowa my już dawno po spacerze:eviltong: mmbbaj na tym zdjęciu Basco wpatrzony był w zabawkę. Stąd to skupienie:lol: . Wzajemnie miłego dnia:multi: Quote
Teklunia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Czesc Aniu! U nas leje okropnie i spacerki to ostatnia rzecz na jaka mam ochote... Na szczescie Ten tez nie lubi moknac ;) Quote
an3czka Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Witajcie Kasiu, Jupi:multi: W Krakowie nie pada, ale też nie jest przyjemnie. Basco to raczej wisi czy moknie, czy nie:lol: Quote
Nugatowa Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='an3czka']Cześć DZIEWCZYNY-MALINY:eviltong: Nugatowa my już dawno po spacerze:eviltong: :multi: Ranne skowrony z was :cool3: Alke co ważne ze nawet jest ten spacer i to jaki jakościowy :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 [quote name='Nugatowa']Ranne skowrony z was :cool3: Alke co ważne ze nawet jest ten spacer i to jaki jakościowy :evil_lol: No ranne, ranne. Tak to się staramy wszystko zgrać, żeby pies odbył spacer a TZ o odpowiedniej porze do biura dotarł:lol: Za kilkanaście minut wydaję obiad i znowu na spacer:multi: Quote
Pysia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Witojcie ludziska ;) Nam też zwisa czy leje czy nie ;) Ja mam parasol albo kaptur a Zmorka i Szelma mają nieprzemakalną siersc:lol: Quote
Nugatowa Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='an3czka']No ranne, ranne. Tak to się staramy wszystko zgrać, żeby pies odbył spacer a TZ o odpowiedniej porze do biura dotarł:lol: Za kilkanaście minut wydaję obiad i znowu na spacer:multi: Ehhh ale wy zorganizowani :oops: u nas w lodówce tylko wiatr chula i swiatło świeci :eviltong: :placz: no i dzisiaj trza było zrobic zakupy by wogóle jakiś obiad wydać :roll: spedzilismy 3 godziny na bloniach było bardzoo fajnie bylo 7 wyzłów w tym 2 setery i nic pozatym kto jak kto ale jeśli nawet ciapa Wyżlacy musza wyjśc na dłuuugi spacer:cool3: :cool3: Quote
an3czka Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Dziewczyny dokładnie! Psy wybiegać się muszą. Co tam nasze samopoczucie!:lol: Quote
Agga Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Basco jak ja bym cie za te uchole wytarmosiła:loveu: Quote
Dobcia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Witam:bye: Bardzo fajna galeria:loveu: :loveu::loveu:Basco jest :cool3:. Ten pyszczek,tj. twarzyczka; i wogóle...:lol: Po prostu super psinka:loveu: Quote
KaRa_ Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Roztanczony z niego facet jest:cool3: :cool3: :cool3: Quote
an3czka Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Dzięki za odwiedziny!:multi: Agga proszę bardzo, szczególnie u nasady:cool3: Dobcia cieszę się, że Ci się podoba:loveu: KaRa roztańczony i to bardzo szczególnie, gdy w powietrzu kulki śnieżne krążą Quote
KaRa_ Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='an3czka'] KaRa roztańczony i to bardzo szczególnie, gdy w powietrzu kulki śnieżne krążą Skąd ja to znam:cool3: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts