Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Behemot']Oj, biedne, biedne, musiały straszliwie cierpieć..... :roflt::roflt::roflt:
No, no. Wyobraź sobie, że moja mama tylko głową pokiwała. Nie przejęła się zbytnio. :lol:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']Kin3czka? Co to znaczy?:lol:
No weimary mają oczy niesamowite. Niektórzy ich nie lubią. Moja ciotka stwierdziła, że Basco ma lodowate spojrzenie i czuje się nieswojo, gdy Basco na nią patrzy bo jakby ją przenikał tym wzrokiem:lol:
Nie dość, że weimary mają jasne oczy, to Basco jest w przedziale tych osobników z najjaśniejszymi (tylko przy pewnym świetle wyglądają na miodowe. Generalnie ma zielono-niebieskie):lol:

Kin3czka= zastepuje "e" wiec analizaujac wychodzi KINECZKA :cool3:
zdrobnienie od mego imienia :razz:
Zabawne te wasze anegnoty :D :D :D
Nugtowe oczy sa całe czarny nawet renic nie widać, i nigdy nie wiem czy sie na mnie patrzy czy nie :evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']A patrz ile masz ochotę. Sama się na nie ciągle gapię:lol:
Zostałam właśnie dokumntnie wylizana i chyba na razie mam dość psich ust :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zwłaszcza takich z faflami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Zostałam właśnie dokumntnie wylizana i chyba na razie mam dość psich ust :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zwłaszcza takich z faflami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ależ to najprzyjemniejsza rzecz na świecie!:lol: Jeszcze jak Ci tona śliny na twarzy zostanie...:diabloti:

Posted

[quote name='an3czka']Ależ to najprzyjemniejsza rzecz na świecie!:lol: Jeszcze jak Ci tona śliny na twarzy zostanie...:diabloti:
Glutów chciałaś powiedzieć....Widziałaś jakie moje zmorkowato-szelmowate majątwarze?? I jakie języki ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Glutów chciałaś powiedzieć....Widziałaś jakie moje zmorkowato-szelmowate majątwarze?? I jakie języki ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nie widziałam, ale sobie wyobrażam:lol:

Posted

an3czka napisał(a):

:lol: ale super! Basco wygląda jak przewodniczący na mównicy w trakcie zebrania :evil_lol: Jakież skupienie na twarzy...;)
Cudny jest :loveu:
Witaj Aniu! Życzę miłego dnia :multi:

Posted

Cześć DZIEWCZYNY-MALINY:eviltong:

Nugatowa my już dawno po spacerze:eviltong:
mmbbaj na tym zdjęciu Basco wpatrzony był w zabawkę. Stąd to skupienie:lol: .
Wzajemnie miłego dnia:multi:

Posted

[quote name='an3czka']Cześć DZIEWCZYNY-MALINY:eviltong:

Nugatowa my już dawno po spacerze:eviltong:
:multi:
Ranne skowrony z was :cool3:
Alke co ważne ze nawet jest ten spacer i to jaki jakościowy :evil_lol:

Posted

[quote name='Nugatowa']Ranne skowrony z was :cool3:
Alke co ważne ze nawet jest ten spacer i to jaki jakościowy :evil_lol:
No ranne, ranne. Tak to się staramy wszystko zgrać, żeby pies odbył spacer a TZ o odpowiedniej porze do biura dotarł:lol:
Za kilkanaście minut wydaję obiad i znowu na spacer:multi:

Posted

[quote name='an3czka']No ranne, ranne. Tak to się staramy wszystko zgrać, żeby pies odbył spacer a TZ o odpowiedniej porze do biura dotarł:lol:
Za kilkanaście minut wydaję obiad i znowu na spacer:multi:

Ehhh ale wy zorganizowani :oops: u nas w lodówce tylko wiatr chula i swiatło świeci :eviltong: :placz: no i dzisiaj trza było zrobic zakupy by wogóle jakiś obiad wydać :roll: spedzilismy 3 godziny na bloniach było bardzoo fajnie bylo 7 wyzłów w tym 2 setery i nic pozatym kto jak kto ale jeśli nawet ciapa Wyżlacy musza wyjśc na dłuuugi spacer:cool3: :cool3:

Posted

Dzięki za odwiedziny!:multi:
Agga proszę bardzo, szczególnie u nasady:cool3:
Dobcia cieszę się, że Ci się podoba:loveu:
KaRa roztańczony i to bardzo szczególnie, gdy w powietrzu kulki śnieżne krążą