Nugatowa Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Cimi napisał(a):Czerwony to kolor zboczony :evil_lol: :evil_lol: :lol: Ciekawe co na to Hrabia :evil_lol: ?? Quote
anetta Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Brak grawitacji http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/spacer/Z%20Nika/19%20luty/Obraz335.jpg tylko czemu Niki przywiera do ziemi?:roll::megagrin: wspaniale zdjecia kangurow :biggrina: Quote
an3czka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Teklunia']a mi sie podoba!!! dodake mu jakiegos "poweru" :cool3::cool3::cool3: Ha! Dlatego właśnie ma dwie obróżki. Jak trzeba, to zakłada sexowną, dodającą powera, innym razem jest stonowany, zamyślony...:lol: Quote
an3czka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Nugatowa napisał(a):Ciekawe co na to Hrabia :evil_lol: ?? A ja wiem? :lol: Quote
an3czka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='anetta']Brak grawitacji http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/spacer/Z%20Nika/19%20luty/Obraz335.jpg tylko czemu Niki przywiera do ziemi?:roll::megagrin: wspaniale zdjecia kangurow :biggrina: Dzięki! Nika chyba czaiła się na lecący kijek.:lol: Quote
an3czka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Nie dawały mi spokoju usta Basco (a raczej ich sfotografowanie). Strasznie chcieliśmy je wyeksponować, jak widać tu: Chwilę później Basco sam je pokazał:loveu::loveu: :loveu: Quote
olcha Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Jakie kochane usteczka tylko do całowania :loveu: :oops: Quote
an3czka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='olcha']Jakie kochane usteczka tylko do całowania :loveu: :oops: A Ty myślisz, że co ja robię?:eviltong: Kiedy tylko mogę, to całuję:loveu: Quote
Teklunia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='an3czka']Nie dawały mi spokoju usta Basco (a raczej ich sfotografowanie). Strasznie chcieliśmy je wyeksponować, jak widać tu: o matko, Hania obudzila w Tobie usteczkowego potwora... :-o psa meczysz, Ty niedobra...;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 My już się żegnamy i dobrej nocki życzymy :sleep2: Quote
Nugatowa Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='an3czka']Ha! Dlatego właśnie ma dwie obróżki. Jak trzeba, to zakłada sexowną, dodającą powera, innym razem jest stonowany, zamyślony...:lol: :D:D:D:D Przy Nice :oops: zawsze pada wybór na tą sexowną :cool3: Czasamisie dziwie czemu te laski lecą na te nugatowe piegi ??:PROXY5: Quote
an3czka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Teklunia']o matko, Hania obudzila w Tobie usteczkowego potwora... :-o psa meczysz, Ty niedobra...;) Cel uświęca środki:evilbat: Quote
an3czka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Nugatowa']:D:D:D:D Przy Nice :oops: zawsze pada wybór na tą sexowną :cool3: Nie zawsze. Trzeba babie dozować przyjemności, co by się nie rozbestwiła:cooldevi: Quote
an3czka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Oto dzisiejsze zdjęcia. Najpierw troszkę zwiastunów wiosny...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='an3czka'] ojojoj, jakie sliczne zdjecie!!! Dzien dobry Aniu :) Quote
Nugatowa Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='an3czka'] Łeeee już koniec... :hand: Czołem :hand: Biedny basculec wpakowali go do wozu i koniec... A te oczęta masz slieczne takie zielone guziczki z czarna kropka w srodku:loveu: :loveu: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Cieszmy sie ze wogóle fotki sa!!!!!!!! Quote
an3czka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Teklunia']ojojoj, jakie sliczne zdjecie!!! Dzien dobry Aniu :) Cześć Kasiu Strasznie się ucieszyłam, że widzę coś zielonego (to nic, że pewnie zeszłoroczne):lol: , no i ta nie zamarznięta woda:loveu: Quote
an3czka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Nugatowa']:hand: Czołem :hand: Biedny basculec wpakowali go do wozu i koniec... A te oczęta masz slieczne takie zielone guziczki z czarna kropka w srodku:loveu: :loveu: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Cieszmy sie ze wogóle fotki sa!!!!!!!! Kinga on tak zawsze na koniec spaceru. Chćby sił nie miał, to chce zostać:roll: Quote
Nugatowa Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='an3czka']Kinga on tak zawsze na koniec spaceru. Chćby sił nie miał, to chce zostać:roll: Hmmmmmmm własnie sobie coś wymysliłam an3czka=kin3czka :evil_lol: :evil_lol: Oczęta ma boskie :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Nugatowa']Hmmmmmmm własnie sobie coś wymysliłam an3czka=kin3czka :evil_lol: :evil_lol: Oczęta ma boskie :loveu: :loveu: Kin3czka? Co to znaczy?:lol: No weimary mają oczy niesamowite. Niektórzy ich nie lubią. Moja ciotka stwierdziła, że Basco ma lodowate spojrzenie i czuje się nieswojo, gdy Basco na nią patrzy bo jakby ją przenikał tym wzrokiem:lol: Nie dość, że weimary mają jasne oczy, to Basco jest w przedziale tych osobników z najjaśniejszymi (tylko przy pewnym świetle wyglądają na miodowe. Generalnie ma zielono-niebieskie):lol: Quote
Behemot Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Przeczytałam Waszą ostatnią dyskusję o siusiaczkach i jajeczkach i przypomniała mi się mrożąca krew w żyłach historia z czasów, kiedy jako dziecię niewinne miałam pieska... Uwaga! Osoby nieletnie oraz o słabych nerwach proszone są o nieczytanie poniższego! A więc... Razu pewnego zobaczyłam, że mój piesek ma... hmmm... erekcję ;) Jak już powiedziałam, byłam wtedy niewinnym i nieuświadomionym dziewczęciem i straszliwie się przeraziłam, bo myślałam, że Bibusiowi stało się coś okropnego, że mu.... wnętrzności siusiakiem wychodzą :cool3::cool3::cool3: Quote
an3czka Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Behemot']Przeczytałam Waszą ostatnią dyskusję o siusiaczkach i jajeczkach i przypomniała mi się mrożąca krew w żyłach historia z czasów, kiedy jako dziecię niewinne miałam pieska... Uwaga! Osoby nieletnie oraz o słabych nerwach proszone są o nieczytanie poniższego! A więc... Razu pewnego zobaczyłam, że mój piesek ma... hmmm... erekcję ;) Jak już powiedziałam, byłam wtedy niewinnym i nieuświadomionym dziewczęciem i straszliwie się przeraziłam, bo myślałam, że Bibusiowi stało się coś okropnego, że mu.... wnętrzności siusiakiem wychodzą :cool3::cool3::cool3: Hmmm, to ja, w czasach podstawówki też byłam, że tak powiem, nieuświadomiona:razz: Kiedyś po lekcjach wracałam z kolegami i koleżankami i zobaczyliśmy dwa pieski "zrośnięte pupami":roflt: Oczywiście od razu zaczęłam mamie opowiadać o tym zjawisku, jakie to biedne pieski, itp.:lol: Quote
Behemot Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='an3czka']Oczywiście od razu zaczęłam mamie opowiadać o tym zjawisku, jakie to biedne pieski, itp.:lol: Oj, biedne, biedne, musiały straszliwie cierpieć..... :roflt::roflt::roflt: Quote
Recommended Posts