Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Teklunia']a mi sie podoba!!!
dodake mu jakiegos "poweru" :cool3::cool3::cool3:
Ha! Dlatego właśnie ma dwie obróżki. Jak trzeba, to zakłada sexowną, dodającą powera, innym razem jest stonowany, zamyślony...:lol:

Posted

Nie dawały mi spokoju usta Basco (a raczej ich sfotografowanie). Strasznie chcieliśmy je wyeksponować, jak widać tu:

Chwilę później Basco sam je pokazał:loveu::loveu: :loveu:

Posted

[quote name='an3czka']Nie dawały mi spokoju usta Basco (a raczej ich sfotografowanie). Strasznie chcieliśmy je wyeksponować, jak widać tu:

o matko, Hania obudzila w Tobie usteczkowego potwora... :-o
psa meczysz, Ty niedobra...;)

Posted

[quote name='an3czka']Ha! Dlatego właśnie ma dwie obróżki. Jak trzeba, to zakłada sexowną, dodającą powera, innym razem jest stonowany, zamyślony...:lol:

:D:D:D:D
Przy Nice :oops: zawsze pada wybór na tą sexowną :cool3:
Czasamisie dziwie czemu te laski lecą na te nugatowe piegi ??:PROXY5:

Posted

[quote name='Nugatowa']:D:D:D:D
Przy Nice :oops: zawsze pada wybór na tą sexowną :cool3:

Nie zawsze. Trzeba babie dozować przyjemności, co by się nie rozbestwiła:cooldevi:

Posted

[quote name='an3czka']

Łeeee już koniec...

:hand: Czołem :hand:
Biedny basculec wpakowali go do wozu i koniec...
A te oczęta masz slieczne takie zielone guziczki z czarna kropka w srodku:loveu: :loveu:
:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Cieszmy sie ze wogóle fotki sa!!!!!!!!

Posted

[quote name='Teklunia']ojojoj, jakie sliczne zdjecie!!!

Dzien dobry Aniu :)
Cześć Kasiu
Strasznie się ucieszyłam, że widzę coś zielonego (to nic, że pewnie zeszłoroczne):lol: , no i ta nie zamarznięta woda:loveu:

Posted

[quote name='Nugatowa']:hand: Czołem :hand:
Biedny basculec wpakowali go do wozu i koniec...
A te oczęta masz slieczne takie zielone guziczki z czarna kropka w srodku:loveu: :loveu:
:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Cieszmy sie ze wogóle fotki sa!!!!!!!!
Kinga on tak zawsze na koniec spaceru. Chćby sił nie miał, to chce zostać:roll:

Posted

[quote name='an3czka']Kinga on tak zawsze na koniec spaceru. Chćby sił nie miał, to chce zostać:roll:

Hmmmmmmm własnie sobie coś wymysliłam an3czka=kin3czka :evil_lol: :evil_lol:
Oczęta ma boskie :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Nugatowa']Hmmmmmmm własnie sobie coś wymysliłam an3czka=kin3czka :evil_lol: :evil_lol:
Oczęta ma boskie :loveu: :loveu:

Kin3czka? Co to znaczy?:lol:
No weimary mają oczy niesamowite. Niektórzy ich nie lubią. Moja ciotka stwierdziła, że Basco ma lodowate spojrzenie i czuje się nieswojo, gdy Basco na nią patrzy bo jakby ją przenikał tym wzrokiem:lol:
Nie dość, że weimary mają jasne oczy, to Basco jest w przedziale tych osobników z najjaśniejszymi (tylko przy pewnym świetle wyglądają na miodowe. Generalnie ma zielono-niebieskie):lol:

Posted

Przeczytałam Waszą ostatnią dyskusję o siusiaczkach i jajeczkach i przypomniała mi się mrożąca krew w żyłach historia z czasów, kiedy jako dziecię niewinne miałam pieska...
Uwaga! Osoby nieletnie oraz o słabych nerwach proszone są o nieczytanie poniższego!

A więc... Razu pewnego zobaczyłam, że mój piesek ma... hmmm... erekcję ;)
Jak już powiedziałam, byłam wtedy niewinnym i nieuświadomionym dziewczęciem i straszliwie się przeraziłam, bo myślałam, że Bibusiowi stało się coś okropnego, że mu.... wnętrzności siusiakiem wychodzą :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Behemot']Przeczytałam Waszą ostatnią dyskusję o siusiaczkach i jajeczkach i przypomniała mi się mrożąca krew w żyłach historia z czasów, kiedy jako dziecię niewinne miałam pieska...
Uwaga! Osoby nieletnie oraz o słabych nerwach proszone są o nieczytanie poniższego!

A więc... Razu pewnego zobaczyłam, że mój piesek ma... hmmm... erekcję ;)
Jak już powiedziałam, byłam wtedy niewinnym i nieuświadomionym dziewczęciem i straszliwie się przeraziłam, bo myślałam, że Bibusiowi stało się coś okropnego, że mu.... wnętrzności siusiakiem wychodzą :cool3::cool3::cool3:

Hmmm, to ja, w czasach podstawówki też byłam, że tak powiem, nieuświadomiona:razz:
Kiedyś po lekcjach wracałam z kolegami i koleżankami i zobaczyliśmy dwa pieski "zrośnięte pupami":roflt:
Oczywiście od razu zaczęłam mamie opowiadać o tym zjawisku, jakie to biedne pieski, itp.:lol:

Posted

[quote name='an3czka']Oczywiście od razu zaczęłam mamie opowiadać o tym zjawisku, jakie to biedne pieski, itp.:lol:

Oj, biedne, biedne, musiały straszliwie cierpieć..... :roflt::roflt::roflt: