PiotrekJ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Dzień Doberek Aniu :lol: ... [quote name='an3czka']Taki jestem słodziutki... Rozwalił mnie ten wzrok :lol: :lol: :lol: ... Quote
an3czka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dzień Doberek Aniu :lol: ... Rozwalił mnie ten wzrok :lol: :lol: :lol: ... Mnie też rozwala...:lol::lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='an3czka']Mnie też rozwala...:lol::lol: :lol: Taki śmiesznie niewinny, mówiący "Ja nic nie zrobiłem" :lol: ... Quote
an3czka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='PiotrekJ']Taki śmiesznie niewinny, mówiący "Ja nic nie zrobiłem" :lol: ... Na pierwszy rzut oka tak się wydaje. Zdjęcie było robione podczas zabawy kosteczką...:lol: Quote
KaRa_ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Dzien Dobry! Co za faflunie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Nugatowa Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='an3czka']Taki jestem słodziutki... Basculcu Kochany:loveu: :loveu: Ale ty masz słodziaste miny :iloveyou: :iloveyou: Tutaj przypominasz mi strusia :oops: hihihi Moje oczy sa juz napieszczone od rana :loveu: PS:Dzieńdoberek:hand: :hand: Quote
an3czka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 KaRa i Nugatowa witajcie!:multi: Quote
an3czka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Oto wczorajsze zdjęcia z Niką:p Quote
KaRa_ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Basco wbyja sie w niebo, a Nika w ziemie:cool3: Widac kto tu jest diabełkiem,a kto aniołkiem:lol: Quote
an3czka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Basco wbyja sie w niebo, a Nika w ziemie:cool3: Widac kto tu jest diabełkiem,a kto aniołkiem:lol: Hehe. No coś w tym jest:lol: Quote
Teklunia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Dzien dobry :) Zdjecia sa swietne! Oplacalo sie czekac na naprawe aparatu :) [quote name='HankaRupczewska'] cudo :p te zebulki mnie oczarowaly :loveu: [quote name='an3czka'] hihihi, coz za ujecie :D bardzo mi sie podoba Basco z tej perspektywy :D [quote name='an3czka'] tu sie w Bascu zakochalam! uosobienie slodyczy, niewinnosci i ... cudownosci :D :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='an3czka'] dwa kangurki na polskiej łące:-o:-o tego jeszcze nie widzialam...:shake: [quote name='an3czka'] wole sie nie domyslac co ten pies cwiczy :evil_lol: poza niesamowite :lol: Quote
Nugatowa Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='an3czka']Oto wczorajsze zdjęcia z Niką:p Zayważyliście coś :cool3: :cool3: Basco ma nowa obrozę:multi: Czerwoną :razz: Miał wczesniej w kolorze weimarskim ale teraz wygalada juz jak parwdziwy amanat:loveu: Tylko zeby ktos go nam tu niezauroczył :mad: :lol: Quote
an3czka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Kasiu aparat jeszcze nie wrócił do mnie. Ten, którym fotografowalam, należy do mojej siostry. Bascowe fafelki ubóstwiam szczególnie, gdy nachyla się nade mną:loveu: i można je wycałować. Są takie...kosmate:lol: Quote
PiotrekJ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Ktoś tu się chyba zdenerwował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Śliczne foteczki :cool3: :lol: :lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 o Mamo !!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Aniu, ciesze sie, ze tyle fotek przybyło - miałam co oglądać :multi: Quote
an3czka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Nugatowa']Zayważyliście coś :cool3: :cool3: Basco ma nowa obrozę:multi: Czerwoną :razz: Miał wczesniej w kolorze weimarskim ale teraz wygalada juz jak parwdziwy amanat:loveu: Tylko zeby ktos go nam tu niezauroczył :mad: :lol: Nugatowa to stary zestaw obróżek. Basco rzadko wkłada czerwoną, bo mówi, że wygląda jak baba:eviltong: Quote
an3czka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] o Mamo !!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Aniu, ciesze sie, ze tyle fotek przybyło - miałam co oglądać :multi: Daga miło mi. Postaram się szybko wszystko nadrobić:lol: Quote
Nugatowa Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='an3czka']Nugatowa to stary zestaw obróżek. Basco rzadko wkłada czerwoną, bo mówi, że wygląda jak baba:eviltong: I tam jak baba:evil_lol: własnie uwodzicielsko :razz: :razz: No juz do rana nadrabiam zaległości :cool3: :laugh2_2: :laugh2_2: Quote
Cimi Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Nugatowa napisał(a):I tam jak baba:evil_lol: własnie uwodzicielsko :razz: :razz: No juz do rana nadrabiam zaległości :cool3: :laugh2_2: :laugh2_2: Czerwony to kolor zboczony :evil_lol: :evil_lol: :lol: Quote
an3czka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Cimi']Czerwony to kolor zboczony :evil_lol: :evil_lol: :lol: Czyli się zgadza:loveu: Quote
Teklunia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='an3czka']Nugatowa to stary zestaw obróżek. Basco rzadko wkłada czerwoną, bo mówi, że wygląda jak baba:eviltong: a mi sie podoba!!! dodake mu jakiegos "poweru" :cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts