Hanna R. Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Proszę ucałować Basco w same usteczka . Quote
Nugatowa Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 ŁO MATKO :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie było mnie tu zaledwie 5 dni a 20 stron za mną:placz: :placz: Czytałam ze aparat wybył do Warszawy :watpliwy: :watpliwy: Wazne ze sa odgrzebane jakies fotki Hrabiego:cool3: Czytam Czytam patrze sie:crazyeye: A tu gadacie o klejnotach:oops: PS:Nugat ma tez 7 cycuszków w tym 2 zrosniete:loveu: Kocha głaskanie od wewnwtrznej strony uda :oops: :nerwy: :nerwy: szczerze mówiąc troche zaniedbałam tą galerie jak i cała Dogomanie:nerwy: :nerwy: Quote
an3czka Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Proszę ucałować Basco w same usteczka . Ucałowałam:lol: Haniu jeśli tylko mi się uda (co nie jest łatwe), to sfotografuję te usteczka:razz: Quote
an3czka Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='Nugatowa']ŁO MATKO :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie było mnie tu zaledwie 5 dni a 20 stron za mną:placz: :placz: Czytałam ze aparat wybył do Warszawy :watpliwy: :watpliwy: Wazne ze sa odgrzebane jakies fotki Hrabiego:cool3: Czytam Czytam patrze sie:crazyeye: A tu gadacie o klejnotach:oops: PS:Nugat ma tez 7 cycuszków w tym 2 zrosniete:loveu: Kocha głaskanie od wewnwtrznej strony uda :oops: :nerwy: :nerwy: szczerze mówiąc troche zaniedbałam tą galerie jak i cała Dogomanie:nerwy: :nerwy: Uśmiałam się jak przeczytałam o cycorkach nogatowych:lol: No pewnie, że kocha glaskanie po udku. Chyba każdy pies to kocha:evil_lol: Zaniedbałaś galerię, zaniedbałaś i musisz to szybko nadrobić:razz: Quote
an3czka Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='KaRa_TC']Dzien dobry Aniu i Basco:cool3: Witaj!:multi: Quote
Nugatowa Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Dzień dobry :cool3: PS:Nadrabiam zaległości :oops: Quote
agbar Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Dzień dobry Basculcu fafulcu:) i pani Twojej tez oczywiscie:) miłego slicznego dzionka:) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 dzieńdoberek wszystkim!ależ dzisiaj mamy piękne słoneczko:loveu: miłego weekendu :buzi: Quote
Teklunia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Dzien dobry Aniu-Ranny-Ptaszku :) Widze, ze temat sie wczoraj ladnie rozwinal :cool1: A jak dzisiaj maja sie Bascowe przydatki? :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Siemianeczko Aneczko :multi: Czekam na nowe foteczki Basco, bo wiesz, ze jestem nim zauroczona :loveu: Quote
Pysia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Dzień Dobry :) U nas cudne słonko świeci :) Temat klejnotów zamkniety ;) Zmoreczka ma ciąże urojoną i mam jej dość.....Czy ja wygladam na szczenie nowofundlanda ????:-o Quote
PiotrekJ Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Aniu, Basco witajcie :multi: ... Gdzie Wy się podziewacie? :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 aniu a wy gdzie?co zrobiłas z basco :-( Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Dzień bez Basco to dzień stracony :-( Aniu gdzie jestescie ?? :-( My juz mówimy : Dobranocka :buzi: Quote
Hanna R. Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='an3czka']Ucałowałam:lol: Haniu jeśli tylko mi się uda (co nie jest łatwe), to sfotografuję te usteczka:razz: ANIU - specjalnie dla ciebie USTECZKA GEZESŁAWKA : :p :p :p Quote
an3czka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']ANIU - specjalnie dla ciebie USTECZKA GEZESŁAWKA : :p :p :p Haniu brak mi słów!!! No coś pięknego!:loveu: :loveu: :loveu: Starałam się dziś uchwycić Bascowe usta, ale to nie jest takie proste...:roll: Quote
an3czka Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Witajcie Kasiu, Haniu, Pysiu, Piotruś, Daguś, Madziu i wszyscy, którzy tu wpadacie:multi: Mam jeszcze kilka zdjęć z wczorajszego spaceru, ale to na później:diabloti: Quote
Pysia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='an3czka']Witajcie Kasiu, Haniu, Pysiu, Piotruś, Daguś, Madziu i wszyscy, którzy tu wpadacie:multi: Mam jeszcze kilka zdjęć z wczorajszego spaceru, ale to na później:diabloti: Witaj Aniu :multi: Czekamy na foteczki ;) My też dzisiaj napstrykamy ile sie da ;) Quote
Recommended Posts