Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pysia']Nie prawda !! Moje Zmorki maja psioszki a nie jajeczka !! Tutaj widzę typowo szowinistyczne podejscie do anatomii!!
Choć siusiaki mnie także fascynuję :evil_lol: Oczywiscie wyłącznie te w komplecie z jajeczkami :eviltong:
Jakie szowinistyczne?
Trudno mi o "pipsi" dyskutować skoro mam psa-chłopa:lol:
A tak na marginesie to wiedzieliście, że psy mają kość prąciową?:-o

Posted

[quote name='KaRa_TC']A Wy tu gadacie, a jak nie w temacie:angryy: O czym dyskutujecie?można prosić o jakieś strzeszczenie?:cool3:
A nic tam. Takie luźne przemyślenia...:eviltong:

Posted

[quote name='an3czka']Przez kogo?:razz:

Przez właścicielkę galerii Bascowej ;) ...

[quote name='Pysia']Choć siusiaki mnie także fascynuję :evil_lol: Oczywiscie wyłącznie te w komplecie z jajeczkami :eviltong:

Ale Ty o psich mówisz? :razz: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='duszek']Cześć!
Basco jest taki śliczny,że oczu nie można od niego oderwać :crazyeye: .Po prostu srebrzysto-niebieski aniołek :multi: .Kocham wszystkie psy ale gończe i wyżły weimarskie och!!! i ach!!!-naj!!! :loveu: .
Witaj! Miło, że Ci się podoba. Zapraszam częściej!:multi:

Posted

[quote name='an3czka']Piotruś, że ja drążę, ja?!
Ty chyba nie czytasz dokładnie co Pysia wypisuje:eviltong: :lol:

Pysia dawaj, dawaj!:eviltong: Ja spać idę.
DOBRANOC!!:lol:

Prowodyrka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Następna w piątkowy wieczór spać idzie o 22 :shake: :shake: :shake: ...

Posted

[quote name='an3czka']Jakie szowinistyczne?
Trudno mi o "pipsi" dyskutować skoro mam psa-chłopa:lol:
A tak na marginesie to wiedzieliście, że psy mają kość prąciową?:-o
Jak sie ma dwie pipsie to nie ma problemu z głaskaniem brzuszków ;)
Pewnie ze wiedziałam i kosci prąciowej. Pisza o tym w ksiażkach o rozrodzie. Są nawet psy które maja wadę i tej kosci nie posiadaja.
[quote name='PiotrekJ']
Ale Ty o psich mówisz? :razz: :evil_lol: :evil_lol:
Nie :evil_lol: Trochę rozwinęłam temat :evil_lol: ;)
[quote name='an3czka']
Piotruś, że ja drążę, ja?!
Ty chyba nie czytasz dokładnie co Pysia wypisuje:eviltong: :lol:

Pysia dawaj, dawaj!:eviltong: Ja spać idę.
DOBRANOC!!:lol:

Łomatko!! A co ja takiego wypisuje ??:crazyeye: Zaczynam się bać sama siebie....
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Prosze kontynuować :cool3: :cool3: :cool3: ...

Nie mogę się nakręcać bo mojego TZ nie ma od wtorkowej nocy :placz: Szlaja sie gdzieś po świecie a ja tu o prąciach gadam :placz:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie mogę się nakręcać bo mojego TZ nie ma od wtorkowej nocy :placz: Szlaja sie gdzieś po świecie a ja tu o prąciach gadam :placz:

A po co Ci TZ? Kolegow w pracy nie masz? :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
A po co Ci TZ? Kolegow w pracy nie masz? :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Mam :cool3: Nawet sporo ;) Tylko że wszyscy wciaż gadaja o pracy....:evil_lol: Żaden nie jest normalny i nie gada o psach :eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
Mam :cool3: Nawet sporo ;) Tylko że wszyscy wciaż gadaja o pracy....:evil_lol: Żaden nie jest normalny i nie gada o psach :eviltong:

Ja gadam :cool3: ... Ale ja daleko jestem, no i wierny w dodatku też jestem :roll: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Ja gadam :cool3: ... Ale ja daleko jestem, no i wierny w dodatku też jestem :roll: ...

Piotrek !! Matko !! A kto tu mówi o niewierności ??!!:-o :-o :-o :-o :-o
My tu same grzeczne dziewczyny !! Jestem zbulwersowana :mad: :mad: :mad:
;)

Posted

[quote name='Pysia']Piotrek !! Matko !! A kto tu mówi o niewierności ??!!:-o :-o :-o :-o :-o
My tu same grzeczne dziewczyny !! Jestem zbulwersowana :mad: :mad: :mad:
;)

Jasssne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

Aniu ! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja przeczytałam u Małgosi Bajanowej ŻE TWÓJ PIES BASKO MA TWARZ !Hihihi ! Ma TWARZ ! Kochany Basco oprócz zadka i przydatków męskich ma jeszcze TWARZYCZKĘ ! :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aniu ! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja przeczytałam u Małgosi Bajanowej ŻE TWÓJ PIES BASKO MA TWARZ !Hihihi ! Ma TWARZ ! Kochany Basco oprócz zadka i przydatków męskich ma jeszcze TWARZYCZKĘ ! :lol: :lol: :lol:
Ania poszła spaćwięc ja jej pomogę ;)
Moje Zmorki też mają twarze !! Zaki też i to zgrabniutkie :evil_lol: Przydatków nie mają bo u mnie w domu równowaga musi być: trzech facetów i trzy kobiety :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysiu ja też nie mam problemu z glaskaniem grzuszka, bo Basco, że tak powiem, odbiera to jako głaskanie po brzuszku a nie co innego:lol:
A tak na marginesie, to ładnie temat rozkręciliście. Wiedziałam, że zostawiam Cię Piotruś w dobrych rękach:lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aniu ! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja przeczytałam u Małgosi Bajanowej ŻE TWÓJ PIES BASKO MA TWARZ !Hihihi ! Ma TWARZ ! Kochany Basco oprócz zadka i przydatków męskich ma jeszcze TWARZYCZKĘ ! :lol: :lol: :lol:
Ma twarz, ma i usta.:lol:
Czasami tak słodko ułoży wargi, że wystają mu różowiutkie usteczka:loveu:
Poza tym osobowośc Basco zdecydowanie wykracza poza psie standardy i w związku z tym oboje zgodnie z mężem twierdzimy, że Basco to człowieczek zamknięty w psim ciele.:lol:

PS. Ma też siedem cycuszków:loveu: :lol: