KaRa_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 A Wy tu gadacie, a jak nie w temacie:angryy: O czym dyskutujecie?można prosić o jakieś strzeszczenie?:cool3: Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ale za to z jakim uporem temat jest drążony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Przez kogo?:razz: Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Pysia']Nie prawda !! Moje Zmorki maja psioszki a nie jajeczka !! Tutaj widzę typowo szowinistyczne podejscie do anatomii!! Choć siusiaki mnie także fascynuję :evil_lol: Oczywiscie wyłącznie te w komplecie z jajeczkami :eviltong: Jakie szowinistyczne? Trudno mi o "pipsi" dyskutować skoro mam psa-chłopa:lol: A tak na marginesie to wiedzieliście, że psy mają kość prąciową?:-o Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='KaRa_TC']A Wy tu gadacie, a jak nie w temacie:angryy: O czym dyskutujecie?można prosić o jakieś strzeszczenie?:cool3: A nic tam. Takie luźne przemyślenia...:eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='an3czka']Przez kogo?:razz: Przez właścicielkę galerii Bascowej ;) ... [quote name='Pysia']Choć siusiaki mnie także fascynuję :evil_lol: Oczywiscie wyłącznie te w komplecie z jajeczkami :eviltong: Ale Ty o psich mówisz? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='an3czka']A nic tam. Takie luźne przemyślenia...:eviltong: Tak myślałam:lol: Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='duszek']Cześć! Basco jest taki śliczny,że oczu nie można od niego oderwać :crazyeye: .Po prostu srebrzysto-niebieski aniołek :multi: .Kocham wszystkie psy ale gończe i wyżły weimarskie och!!! i ach!!!-naj!!! :loveu: . Witaj! Miło, że Ci się podoba. Zapraszam częściej!:multi: Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Piotruś, że ja drążę, ja?! Ty chyba nie czytasz dokładnie co Pysia wypisuje:eviltong: :lol: Pysia dawaj, dawaj!:eviltong: Ja spać idę. DOBRANOC!!:lol: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='an3czka']Piotruś, że ja drążę, ja?! Ty chyba nie czytasz dokładnie co Pysia wypisuje:eviltong: :lol: Pysia dawaj, dawaj!:eviltong: Ja spać idę. DOBRANOC!!:lol: Prowodyrka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Następna w piątkowy wieczór spać idzie o 22 :shake: :shake: :shake: ... Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='an3czka']Jakie szowinistyczne? Trudno mi o "pipsi" dyskutować skoro mam psa-chłopa:lol: A tak na marginesie to wiedzieliście, że psy mają kość prąciową?:-o Jak sie ma dwie pipsie to nie ma problemu z głaskaniem brzuszków ;) Pewnie ze wiedziałam i kosci prąciowej. Pisza o tym w ksiażkach o rozrodzie. Są nawet psy które maja wadę i tej kosci nie posiadaja. [quote name='PiotrekJ'] Ale Ty o psich mówisz? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Nie :evil_lol: Trochę rozwinęłam temat :evil_lol: ;) [quote name='an3czka'] Piotruś, że ja drążę, ja?! Ty chyba nie czytasz dokładnie co Pysia wypisuje:eviltong: :lol: Pysia dawaj, dawaj!:eviltong: Ja spać idę. DOBRANOC!!:lol: Łomatko!! A co ja takiego wypisuje ??:crazyeye: Zaczynam się bać sama siebie.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Pysia napisał(a):Nie :evil_lol: Trochę rozwinęłam temat :evil_lol: ;) Prosze kontynuować :cool3: :cool3: :cool3: ... Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 PiotrekJ napisał(a):Prosze kontynuować :cool3: :cool3: :cool3: ... Nie mogę się nakręcać bo mojego TZ nie ma od wtorkowej nocy :placz: Szlaja sie gdzieś po świecie a ja tu o prąciach gadam :placz: Quote
agbar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Pysia nie o prąciach tylko o kościach...ekhm...prąciowych:) Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Pysia napisał(a):Nie mogę się nakręcać bo mojego TZ nie ma od wtorkowej nocy :placz: Szlaja sie gdzieś po świecie a ja tu o prąciach gadam :placz: A po co Ci TZ? Kolegow w pracy nie masz? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 PiotrekJ napisał(a):A po co Ci TZ? Kolegow w pracy nie masz? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Mam :cool3: Nawet sporo ;) Tylko że wszyscy wciaż gadaja o pracy....:evil_lol: Żaden nie jest normalny i nie gada o psach :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Pysia napisał(a):Mam :cool3: Nawet sporo ;) Tylko że wszyscy wciaż gadaja o pracy....:evil_lol: Żaden nie jest normalny i nie gada o psach :eviltong: Ja gadam :cool3: ... Ale ja daleko jestem, no i wierny w dodatku też jestem :roll: ... Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja gadam :cool3: ... Ale ja daleko jestem, no i wierny w dodatku też jestem :roll: ... Piotrek !! Matko !! A kto tu mówi o niewierności ??!!:-o :-o :-o :-o :-o My tu same grzeczne dziewczyny !! Jestem zbulwersowana :mad: :mad: :mad: ;) Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Pysia']Piotrek !! Matko !! A kto tu mówi o niewierności ??!!:-o :-o :-o :-o :-o My tu same grzeczne dziewczyny !! Jestem zbulwersowana :mad: :mad: :mad: ;) Jasssne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jasssne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Nie wierzysz w wierność blondynek ?? Nie ładnie :mad: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Aniu ! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja przeczytałam u Małgosi Bajanowej ŻE TWÓJ PIES BASKO MA TWARZ !Hihihi ! Ma TWARZ ! Kochany Basco oprócz zadka i przydatków męskich ma jeszcze TWARZYCZKĘ ! :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aniu ! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja przeczytałam u Małgosi Bajanowej ŻE TWÓJ PIES BASKO MA TWARZ !Hihihi ! Ma TWARZ ! Kochany Basco oprócz zadka i przydatków męskich ma jeszcze TWARZYCZKĘ ! :lol: :lol: :lol: Ania poszła spaćwięc ja jej pomogę ;) Moje Zmorki też mają twarze !! Zaki też i to zgrabniutkie :evil_lol: Przydatków nie mają bo u mnie w domu równowaga musi być: trzech facetów i trzy kobiety :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Pysiu ja też nie mam problemu z glaskaniem grzuszka, bo Basco, że tak powiem, odbiera to jako głaskanie po brzuszku a nie co innego:lol: A tak na marginesie, to ładnie temat rozkręciliście. Wiedziałam, że zostawiam Cię Piotruś w dobrych rękach:lol: Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aniu ! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja przeczytałam u Małgosi Bajanowej ŻE TWÓJ PIES BASKO MA TWARZ !Hihihi ! Ma TWARZ ! Kochany Basco oprócz zadka i przydatków męskich ma jeszcze TWARZYCZKĘ ! :lol: :lol: :lol: Ma twarz, ma i usta.:lol: Czasami tak słodko ułoży wargi, że wystają mu różowiutkie usteczka:loveu: Poza tym osobowośc Basco zdecydowanie wykracza poza psie standardy i w związku z tym oboje zgodnie z mężem twierdzimy, że Basco to człowieczek zamknięty w psim ciele.:lol: PS. Ma też siedem cycuszków:loveu: :lol: Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 A tak wogóle, to mnie tu nie ma, bo już chrapię:sleep2: Quote
Recommended Posts