an3czka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='dealer']no faktycznie maluszek:) ledwo od ziemi odstaje:) :loveu: A wiesz co mi się najbardziej podoba? Ten siusiak nieowłosiony hihi. Taki malutki...:eviltong: :lol: I takie malutkie, fajne jajeczka:eviltong: Quote
agbar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='an3czka']A wiesz co mi się najbardziej podoba? Ten siusiak nieowłosiony hihi. Taki malutki...:eviltong: :lol: I takie malutkie, fajne jajeczka:eviltong: ja tez wolałam u mojego łobuza taki malenki :) i te jajeczka takie małusie..a teraz ni ma jajków:):evil_lol: Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='dealer']ja tez wolałam u mojego łobuza taki malenki :) i te jajeczka takie małusie..a teraz ni ma jajków:):evil_lol: No wiem, wiem. Pozbawiliście go męskości (tzn połowy męskości;) ). Wracając do tego siusiaka, to najfajniejszy jest u maleńkiego pieska, z takim pojedynczym długim włosem sterczącym:eviltong: Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='KaRa_TC'] ala'stójka:lol: Dzisiaj fają stójkę zrobił... Śnieg nam sięgał po kolana, więc wystawiał prawie leżąc na brzuchu:lol: Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='an3czka']A wiesz co mi się najbardziej podoba? Ten siusiak nieowłosiony hihi. Taki malutki...:eviltong: :lol: I takie malutkie, fajne jajeczka:eviltong: matko kochana :-o co tu sie dzieje, o czym Wy mowicie:-o ide sobie, bo mnie to o zawrot golwy przyprawia... ;) Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Teklunia']matko kochana :-o co tu sie dzieje, o czym Wy mowicie:-o ide sobie, bo mnie to o zawrot golwy przyprawia... ;) Kasia, Kasia :errrr: Może chcesz się wypowiedzieć na ten temat? :D Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='an3czka']Kasia, Kasia :errrr: Może chcesz się wypowiedzieć na ten temat? :D NIE NIE NIE!!! ja sie nie wypowiem!!! :oops: mialam sobie pojsc stad, ale znowu mnie cos przyciagnelo... ;) Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Teklunia']NIE NIE NIE!!! ja sie nie wypowiem!!! :oops: mialam sobie pojsc stad, ale znowu mnie cos przyciagnelo... ;) Kasiu przyciągnęły Cie jak najbardziej sdrowe skłonności...do rozmowy:eviltong: Quote
Cimi Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 No, no ale rozmowy są tu o siusiakach i jajeczkach, a ja nie miałam nigdy tego problemu co fajniejsze kiedy :lol:. U Fionki w sumie jest jedno i to samo przez cały okres dotychczasowego życia :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Aniu, co tu się wyprawia? :cool3: :cool3: :cool3: No Ciebie o to nie podejrzewałem :lol: :cool3: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Cierpiąc na chroniczny brak czasu zaniedbałam DGM. Wchodzę tutaj i co widzę ?:crazyeye: Seksualne podejście do psów !! :crazyeye: Rozmowy o siusiakach i jajeczkach....Jestem zdumiona :crazyeye: Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Cimi']No, no ale rozmowy są tu o siusiakach i jajeczkach, a ja nie miałam nigdy tego problemu co fajniejsze kiedy :lol:. U Fionki w sumie jest jedno i to samo przez cały okres dotychczasowego życia :lol: No niby tak, a jednak nie:D Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='PiotrekJ']Aniu, co tu się wyprawia? :cool3: :cool3: :cool3: No Ciebie o to nie podejrzewałem :lol: :cool3: :evil_lol: ... A co, co?! Świętoszek się znalazł...:eviltong: Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Pysia']Cierpiąc na chroniczny brak czasu zaniedbałam DGM. Wchodzę tutaj i co widzę ?:crazyeye: Seksualne podejście do psów !! :crazyeye: Rozmowy o siusiakach i jajeczkach....Jestem zdumiona :crazyeye: No co. To rozmowa o psiej anatomii. Nic więcej:cool3: Nie udawajmy, że pewnych części ciała nie ma:lol: Jest ogon, są uszy, łapy... i jajeczka:niewiem: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='an3czka']A co, co?! Świętoszek się znalazł...:eviltong: Ja nigdy tak nie twierdziłem :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='an3czka']No co. To rozmowa o psiej anatomii. Nic więcej:cool3: Nie udawajmy, że pewnych części ciała nie ma:lol: Jest ogon, są uszy, łapy... i jajeczka:niewiem: buuuu :placz: nieprawda... nie wszyscy maja jajeczka:placz::placz::placz: Ten nie ma...:razz: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Teklunia napisał(a):buuuu :placz: nieprawda... nie wszyscy maja jajeczka:placz::placz::placz: Ten nie ma...:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Teklunia']buuuu :placz: nieprawda... nie wszyscy maja jajeczka:placz::placz::placz: Ten nie ma...:razz: Kasia, to zamiast jajeczek niech będzie siusiak:eviltong: (Poza tym kiedyś je miał, więc się liczy...) Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='an3czka']Kasia, to zamiast jajeczek niech będzie siusiak:eviltong: Zaczynasz mnie fascynować :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='an3czka']Kasia, to zamiast jajeczek niech będzie siusiak:eviltong: a to ma ... jednego ;) Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='PiotrekJ']Zaczynasz mnie fascynować :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Psi... Fascynacja nie ma tu nic do rzeczy. Wymieniłam kilka części ciała i tyle:eviltong: :lol: Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Teklunia']a to ma ... jednego ;) No to prawidłowo!:multi: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='an3czka']Psi... Fascynacja nie ma tu nic do rzeczy. Wymieniłam kilka części ciała i tyle:eviltong: :lol: Ale za to z jakim uporem temat jest drążony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='an3czka']No co. To rozmowa o psiej anatomii. Nic więcej:cool3: Nie udawajmy, że pewnych części ciała nie ma:lol: Jest ogon, są uszy, łapy... i jajeczka:niewiem: Nie prawda !! Moje Zmorki maja psioszki a nie jajeczka !! Tutaj widzę typowo szowinistyczne podejscie do anatomii!! Choć siusiaki mnie także fascynuję :evil_lol: Oczywiscie wyłącznie te w komplecie z jajeczkami :eviltong: Quote
Recommended Posts