Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka']A to franca z Ciebie:eviltong: ;) Się uczepiłaś:lol: Poszukam jutro! Zmora jestem ponoć na codzień dla TZta ale Franca....Nonono ;) Chyba zmienie tytuł mojej galerii na " Zmorka - niufka Francy i jej szczeniaczki ":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka']Sralis mazgalis:lol: :cool3: An3czko, natychmiast odstaw to piwo! :nono::drinka::turn-l: Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Behemot napisał(a):An3czko, natychmiast odstaw to piwo! :nono::drinka::turn-l: Ja myślę ze to coś mocniejszego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 No co Wy? Ja nic nie piję.:lol: France hihi Quote
Behemot Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka']No co Wy? Ja nic nie piję.:lol: No to jak Ty żyjesz? :crazyeye: :evil_lol: Ot, dziw natury :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka']No co Wy? Ja nic nie piję.:lol: France hihi Co Ty nam tu sympatycznym atramentem nasze imiona wypisujesz aby wszyscy potem widzieli ?:mad: :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Pysia napisał(a):Co Ty nam tu sympatycznym atramentem nasze imiona wypisujesz aby wszyscy potem widzieli ?:mad: :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: An3czka napisała, że jesteśmy "France", czyli Francja :evil_lol: Ciekawe, ciekawe... :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Behemot napisał(a):An3czka napisała, że jesteśmy "France", czyli Francja :evil_lol: Ciekawe, ciekawe... :evil_lol: Z francuzami czy miłością jej sie kojarzy ?? :crazyeye: Bo ja już sama nie wiem ;) Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Następna zdegenerowana galeria w dniu dzisiejszym :roll: :shake: ... Czuję się zdegustowany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Behemot Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Następna zdegenerowana galeria w dniu dzisiejszym :roll: :shake: ... Czuję się zdegustowany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Musimy sobie jakoś umilić czas, dopóki nie pojawią się kolejne zdjęcie Bascunia :cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Behemot napisał(a):Musimy sobie jakoś umilić czas, dopóki nie pojawią się kolejne zdjęcie Bascunia :cool3: To będziemy go sobie baaardzo dłuuugo umilać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Behemot Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):To będziemy go sobie baaardzo dłuuugo umilać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... No to zdrowie Bascunia :knajpa: I aparatu, żeby szybko wyzdrowiał :drinking: :cool3::cool3::cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Behemot napisał(a):No to zdrowie Bascunia :knajpa: I aparatu, żeby szybko wyzdrowiał :drinking: :cool3::cool3::cool3: Znaczy się pijaństwo zaczyna? :cool3: :drinking::drinking::drink1::drink1::drinking::drinking: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 O jasny gwint. Co tu się wyrabia. Pysia widze, że Ty wokół jednego tematu dziś się kręcisz:cool3: Behemot o alkohol mi chodziło łeeee:eviltong: (tak jakbyś nie wiedziała:lol: ) Piotr myślę, że jest jakaś szanasa na uratowanie mojej galerii od degeneracji. A z resztą... Proponuję toast!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
agbar Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 a ja proponuję toast za szczęśliwe Walentynki:) Quote
Behemot Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 No, An3czko, jak tam po wczorajszym :drinking:? :cool3::cool3::cool3: Jeszcze się nie obudziliśmy, co? :cool3::cool3::cool3: Quote
Pysia Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Z zyczeniami walentynkowymi :) Dzisiaj nie będę rozrabiać ;) Quote
an3czka Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Haha ja o 8 wstaję!:lol: A co takiego było wczoraj Behemot? :cool3: Mam mieszane uczucia co do składania sobie wzajemnie życzeń walentynkowych, bo my hmmm baby w większości jesteśmy:cool3: Proponuję zatem kielicha bez okazji!:lol: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
PiotrekJ Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Witaj Aniu :lol: ... Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek dla Ciebie i Twojego TZ :cool3: ;) ... Quote
an3czka Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Robione latem... Amory z Niką... Quote
Behemot Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Mam pytanie: dlaczego Basco zabrał piłeczkę Soni??? :mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts