Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

O MÓJ ŚLICZNY BASCULEC !!!
Hihihi - jak z Grave-Basedovem :lol:

Ojoj!!! Ale śliczne. Dziękujemy. Bardzo nam miło:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Behemot']TZ sam se zobaczy, bo tu zagląda :cool3:
Cześć, Bruce :bye:
Behemot Ty rudzielcu! Bruce właśnie ogląda i mówi Ci "Heloł"!:cool3:
A teraz zmykamy na spacer...:lol:

Posted

[quote name='an3czka']Spragniony wolności?:lol: :lol: :lol:
Eeeeee...Chyba nie ;) Myślę ze szukał swojej instrukcji obsługi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko dlaczego w lesie ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Miłego zimowego spacerku :)

Posted

[quote name='an3czka']Behemot Ty rudzielcu! Bruce właśnie ogląda i mówi Ci "Heloł"!:cool3:

Heloł, Bruce :lol: Napisz coś własnym charakterem pisma, hę? :cool3::cool3::cool3:

Posted

olcha napisał(a):
Faktycznie Dorota Masłowska wypisz wymaluj :eviltong:

A Basco cudny. Miny robi przekochane :loveu:

Tak fajne minki, ale ja nierozumiem tego dlaczego mój pies - Sonia Lata w kółko próbując złapać swój ogon?!:shake: Czy ona nie rozumie, że to własna częśc jej ciała?:roll: Kto wie to niech mi prędko odpowie bo inaczej:angryy: zrobię się czerwona jak burak z ciekawości dlaczego....:crazyeye: (przecież sonia ma 6 miesiecy ja mysle ze ona ten ogon kiedys sobie odgryzie):-(

Posted

Tandi napisał(a):
Tak fajne minki, ale ja nierozumiem tego dlaczego mój pies - Sonia Lata w kółko próbując złapać swój ogon?! (przecież sonia ma 6 miesiecy ja mysle ze ona ten ogon kiedys sobie odgryzie):-(

O! Ja też mam półroczną Sonię :lol: I też czasami próbuje złapać własny ogonek :lol: Szczeniaki tak się bawią, nie przejmuj się ;)

Posted

[quote name='olcha']Faktycznie Dorota Masłowska wypisz wymaluj :eviltong:

A Basco cudny. Miny robi przekochane :loveu:
prosze odpowiedźcie na moje pytanie dlaczego pies gryzie swój ogon to znaczylata za nim jak oszalała przecież była dzisiaj na szczepieniu przeciw wściekliźnie!!!:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Tandi']prosze odpowiedźcie na moje pytanie dlaczego pies gryzie swój ogon to znaczylata za nim jak oszalała przecież była dzisiaj na szczepieniu przeciw wściekliźnie!!!:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Ty tak poważnie, czy żartujesz? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Pysia']A teraz poproszę o następna fotkę Basco :) Blondaski wszystkich krajów - łączcie sie ;):lol:
Fotek nie ma i przez jakiś czas nie będzie:shake:

Posted

[quote name='an3czka']Fotek nie ma i przez jakiś czas nie będzie:shake:
No wiem ze " samo się zrobiło" ale na 100% masz coś w zapasiku ;) Takie juz" przechodzone" lub " nie do pokazania " ;)

Posted

Pysia napisał(a):
No wiem ze " samo się zrobiło" ale na 100% masz coś w zapasiku ;) Takie juz" przechodzone" lub " nie do pokazania " ;)

O! Takie nie do pokazania są najlepsze :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']No wiem ze " samo się zrobiło" ale na 100% masz coś w zapasiku ;) Takie juz" przechodzone" lub " nie do pokazania " ;)
A to franca z Ciebie:eviltong: ;)
Się uczepiłaś:lol:
Poszukam jutro!