Behemot Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):A teraz pokaż TZ co napisałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... TZ sam se zobaczy, bo tu zagląda :cool3: Cześć, Bruce :bye: Quote
Hanna R. Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 O MÓJ ŚLICZNY BASCULEC !!! Hihihi - jak z Grave-Basedovem :lol: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] O MÓJ ŚLICZNY BASCULEC !!! Hihihi - jak z Grave-Basedovem :lol: Ojoj!!! Ale śliczne. Dziękujemy. Bardzo nam miło:loveu: :loveu: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Behemot napisał(a):TZ sam se zobaczy, bo tu zagląda :cool3: Cześć, Bruce :bye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Behemot']TZ sam se zobaczy, bo tu zagląda :cool3: Cześć, Bruce :bye: Behemot Ty rudzielcu! Bruce właśnie ogląda i mówi Ci "Heloł"!:cool3: A teraz zmykamy na spacer...:lol: Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka']Spragniony wolności?:lol: :lol: :lol: Eeeeee...Chyba nie ;) Myślę ze szukał swojej instrukcji obsługi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko dlaczego w lesie ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Miłego zimowego spacerku :) Quote
Behemot Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka']Behemot Ty rudzielcu! Bruce właśnie ogląda i mówi Ci "Heloł"!:cool3: Heloł, Bruce :lol: Napisz coś własnym charakterem pisma, hę? :cool3::cool3::cool3: Quote
Tandi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 olcha napisał(a):Faktycznie Dorota Masłowska wypisz wymaluj :eviltong: A Basco cudny. Miny robi przekochane :loveu: Tak fajne minki, ale ja nierozumiem tego dlaczego mój pies - Sonia Lata w kółko próbując złapać swój ogon?!:shake: Czy ona nie rozumie, że to własna częśc jej ciała?:roll: Kto wie to niech mi prędko odpowie bo inaczej:angryy: zrobię się czerwona jak burak z ciekawości dlaczego....:crazyeye: (przecież sonia ma 6 miesiecy ja mysle ze ona ten ogon kiedys sobie odgryzie):-( Quote
Behemot Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Tandi napisał(a):Tak fajne minki, ale ja nierozumiem tego dlaczego mój pies - Sonia Lata w kółko próbując złapać swój ogon?! (przecież sonia ma 6 miesiecy ja mysle ze ona ten ogon kiedys sobie odgryzie):-( O! Ja też mam półroczną Sonię :lol: I też czasami próbuje złapać własny ogonek :lol: Szczeniaki tak się bawią, nie przejmuj się ;) Quote
Tandi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='olcha']Faktycznie Dorota Masłowska wypisz wymaluj :eviltong: A Basco cudny. Miny robi przekochane :loveu: prosze odpowiedźcie na moje pytanie dlaczego pies gryzie swój ogon to znaczylata za nim jak oszalała przecież była dzisiaj na szczepieniu przeciw wściekliźnie!!!:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Behemot Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Tandi']prosze odpowiedźcie na moje pytanie dlaczego pies gryzie swój ogon to znaczylata za nim jak oszalała przecież była dzisiaj na szczepieniu przeciw wściekliźnie!!!:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Ty tak poważnie, czy żartujesz? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Cimi napisał(a):A większych nie było :roll: ? Ja proponuję jeszcze pogrubienie :lol: Quote
Cimi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Pysia napisał(a):Ja proponuję jeszcze pogrubienie :lol: Wow nieźle by to wyglądało :lol: Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 A teraz poproszę o następna fotkę Basco :) Blondaski wszystkich krajów - łączcie sie ;):lol: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Behemot']Heloł, Bruce :lol: Napisz coś własnym charakterem pisma, hę? :cool3::cool3::cool3: Bruce teraz TV ogląda...:cool3: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Pysia']A teraz poproszę o następna fotkę Basco :) Blondaski wszystkich krajów - łączcie sie ;):lol: Fotek nie ma i przez jakiś czas nie będzie:shake: Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka']Fotek nie ma i przez jakiś czas nie będzie:shake: No wiem ze " samo się zrobiło" ale na 100% masz coś w zapasiku ;) Takie juz" przechodzone" lub " nie do pokazania " ;) Quote
Behemot Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Pysia napisał(a):No wiem ze " samo się zrobiło" ale na 100% masz coś w zapasiku ;) Takie juz" przechodzone" lub " nie do pokazania " ;) O! Takie nie do pokazania są najlepsze :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Pysia']No wiem ze " samo się zrobiło" ale na 100% masz coś w zapasiku ;) Takie juz" przechodzone" lub " nie do pokazania " ;) A to franca z Ciebie:eviltong: ;) Się uczepiłaś:lol: Poszukam jutro! Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Behemot']O! Takie nie do pokazania są najlepsze :evil_lol: Tratatata:razz: Quote
Behemot Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka']Tratatata:razz: Srutututu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Behemot']Srutututu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Majtki z drutu?:lol: Quote
Behemot Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka']Majtki z drutu?:lol: Terefere kuku, strzela baba z łuku :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Behemot']Terefere kuku, strzela baba z łuku :evil_lol: Sralis mazgalis:lol: :cool3: Quote
Recommended Posts