Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']no chwilke mnie nie bylo a tu takie piekne zdjęcia:) Ten Twój Baskulec jest niemozliwy:loveu:

mam nadzieje ze aparacik szybko do ciebie wróci:)
Dzięki!:lol: Ja też mam taką nadzieję

Posted

[quote name='KaRa_TC']Faktycznie, wczesniej jej nie zauwazylam;)
No właśnie. Ja też od razu nie zauważyłam. Tak to z tymi plamami jest. Jak już się ją zobaczy, to strasznie wkurza:razz:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Dzień dobry Anno ;) ...

Śliczne fotki Basco :lol: ... Proponuję nie oddawać aparatu do serwisu i dalej zdjątka cykać ;) ...
Dzień dobry Piotrze:lol:
Aparat oddany. Zdjęcia poczekają;)

Posted

Uprasza się obywatelkę An3czkę o zajęcie się czymś pożyteczniejszym, niż wklejanie superbascowatych zdjęć! :eviltong:
Porządne ludzie chcą pracować, a nie mogą, bo czują wewnętrzny przymus oglądania nowych zdjęć Księciunia! :mad::eviltong:;)

Posted

[quote name='Behemot']Uprasza się obywatelkę An3czkę o zajęcie się czymś pożyteczniejszym, niż wklejanie superbascowatych zdjęć! :eviltong:
Porządne ludzie chcą pracować, a nie mogą, bo czują wewnętrzny przymus oglądania nowych zdjęć Księciunia! :mad::eviltong:;)
Hmmm dla mnie bomba:evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']

:lol: :lol: :lol: Na tym zdjęciu chyba tak wyhamował, że aż mu się skóra na grzbiecie przesunęła :lol:

Jak to nie będzie nowych fotek? :shake: :-( ...

...nie zostaje Ci nic innego jak kupić jednorazówkę, potem zdjęcia skanować i nam tu wrzucać :evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']:lol: :lol: :lol: Na tym zdjęciu chyba tak wyhamował, że aż mu się skóra na grzbiecie przesunęła :lol:

Jak to nie będzie nowych fotek? :shake: :-( ...

...nie zostaje Ci nic innego jak kupić jednorazówkę, potem zdjęcia skanować i nam tu wrzucać :evil_lol:
Powiem Ci, że On tu nie hamował, tylko był w trakcie biegu:lol:
Fotki będą, tylko za kilka dni.

Mam nadzieję, że aparat szybko wróci i jednorazówka nie będzie potrzebna, bo nie wyobrażam sobie tego:evil_lol:

Posted

Robi się robi....Mnie aparat uciekł kiedys sam z reki :crazyeye: Upadł na kamień i...chyba mu się nic nie stało :evil_lol: Tylko czasami go trzeba potrząsnąć bo ostrość traci :cool3:

Posted

[quote name='Pysia']Robi się robi....Mnie aparat uciekł kiedys sam z reki :crazyeye: Upadł na kamień i...chyba mu się nic nie stało :evil_lol: Tylko czasami go trzeba potrząsnąć bo ostrość traci :cool3:
Spragniony wolności?:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Teraz to wszystko na wiatr zwala :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
No nie! Zaraz się dowiem, że sama paprocha tam umieściłam:roll: :lol:

Posted

[quote name='an3czka']No nie! Zaraz się dowiem, że sama paprocha tam umieściłam:roll: :lol:

Zawsze możesz spróbować zwalić winę na TZ albo Basco :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...