an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Gabryjella']A co na to joggingowiec? Nic:roll: Przeprosiłam, spytałam czy nic się nie stało. Facet pomachał, że nic i pobiegł dalej:lol: Quote
agbar Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 no chwilke mnie nie bylo a tu takie piekne zdjęcia:) Ten Twój Baskulec jest niemozliwy:loveu: mam nadzieje ze aparacik szybko do ciebie wróci:) Quote
KaRa_ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka']W prawym, górnym rogu. Faktycznie, wczesniej jej nie zauwazylam;) Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='dealer']no chwilke mnie nie bylo a tu takie piekne zdjęcia:) Ten Twój Baskulec jest niemozliwy:loveu: mam nadzieje ze aparacik szybko do ciebie wróci:) Dzięki!:lol: Ja też mam taką nadzieję Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='KaRa_TC']Faktycznie, wczesniej jej nie zauwazylam;) No właśnie. Ja też od razu nie zauważyłam. Tak to z tymi plamami jest. Jak już się ją zobaczy, to strasznie wkurza:razz: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Dzień dobry Anno ;) ... Śliczne fotki Basco :lol: ... Proponuję nie oddawać aparatu do serwisu i dalej zdjątka cykać ;) ... Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dzień dobry Anno ;) ... Śliczne fotki Basco :lol: ... Proponuję nie oddawać aparatu do serwisu i dalej zdjątka cykać ;) ... Dzień dobry Piotrze:lol: Aparat oddany. Zdjęcia poczekają;) Quote
Behemot Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Uprasza się obywatelkę An3czkę o zajęcie się czymś pożyteczniejszym, niż wklejanie superbascowatych zdjęć! :eviltong: Porządne ludzie chcą pracować, a nie mogą, bo czują wewnętrzny przymus oglądania nowych zdjęć Księciunia! :mad::eviltong:;) Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka']Aparat oddany. Zdjęcia poczekają;) :shake: :shake: :shake: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Behemot']Uprasza się obywatelkę An3czkę o zajęcie się czymś pożyteczniejszym, niż wklejanie superbascowatych zdjęć! :eviltong: Porządne ludzie chcą pracować, a nie mogą, bo czują wewnętrzny przymus oglądania nowych zdjęć Księciunia! :mad::eviltong:;) Hmmm dla mnie bomba:evil_lol: Quote
olcha Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka'] :lol: :lol: :lol: Na tym zdjęciu chyba tak wyhamował, że aż mu się skóra na grzbiecie przesunęła :lol: Jak to nie będzie nowych fotek? :shake: :-( ... ...nie zostaje Ci nic innego jak kupić jednorazówkę, potem zdjęcia skanować i nam tu wrzucać :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='olcha']:lol: :lol: :lol: Na tym zdjęciu chyba tak wyhamował, że aż mu się skóra na grzbiecie przesunęła :lol: Jak to nie będzie nowych fotek? :shake: :-( ... ...nie zostaje Ci nic innego jak kupić jednorazówkę, potem zdjęcia skanować i nam tu wrzucać :evil_lol: Powiem Ci, że On tu nie hamował, tylko był w trakcie biegu:lol: Fotki będą, tylko za kilka dni. Mam nadzieję, że aparat szybko wróci i jednorazówka nie będzie potrzebna, bo nie wyobrażam sobie tego:evil_lol: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:psuja :shake: To nie ja:oops: :roll: Quote
Cimi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka']To nie ja:oops: :roll: A kto :roll: ? :mad: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Cimi']A kto :roll: ? :mad: Samo się...:oops: Quote
Cimi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka']Samo się...:oops: Tere fere kuku :roll: :cool3:. Zazwyczaj nic się samo nie robi :lol: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Cimi']Tere fere kuku :roll: :cool3:. Zazwyczaj nic się samo nie robi :lol: Robi, robi;) Wiatr zawiał, paproch wpadł...:lol: Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Robi się robi....Mnie aparat uciekł kiedys sam z reki :crazyeye: Upadł na kamień i...chyba mu się nic nie stało :evil_lol: Tylko czasami go trzeba potrząsnąć bo ostrość traci :cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka']Robi, robi;) Wiatr zawiał, paproch wpadł...:lol: Teraz to wszystko na wiatr zwala :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Pysia']Robi się robi....Mnie aparat uciekł kiedys sam z reki :crazyeye: Upadł na kamień i...chyba mu się nic nie stało :evil_lol: Tylko czasami go trzeba potrząsnąć bo ostrość traci :cool3: Spragniony wolności?:lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='PiotrekJ']Teraz to wszystko na wiatr zwala :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... No nie! Zaraz się dowiem, że sama paprocha tam umieściłam:roll: :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka']No nie! Zaraz się dowiem, że sama paprocha tam umieściłam:roll: :lol: Zawsze możesz spróbować zwalić winę na TZ albo Basco :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='PiotrekJ']Zawsze możesz spróbować zwalić winę na TZ albo Basco :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... No to zwalam na Nich!:lol: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka']No to zwalam na Nich!:lol: A teraz pokaż TZ co napisałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Recommended Posts