an3czka Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='KaRa_TC']faktycznie mordeczke widac:cool3: Mówiłam!:lol: :eviltong: Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 On chce to zjesć czy Tobie niesie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
an3czka Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Pysia'] On chce to zjesć czy Tobie niesie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie On, tylko Ona i chce to zjeść:lol: Quote
an3czka Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Papapapa!! Do jutra! :scared: :sleep2: Quote
Hanna R. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='an3czka']Papapapa!! Do jutra! :scared: :sleep2: No ! jest dwudziesta druga piętnaście ! Grzeczne dziewczynki idą spać ! :p A Basco już śpiący ? Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Pysia napisał(a):W każdy weekend ;) Ale wyłącznie z Loco :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Eeee tam, tak to ja nie chcę :shake: ;) ... Quote
an3czka Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No ! jest dwudziesta druga piętnaście ! Grzeczne dziewczynki idą spać ! :p A Basco już śpiący ? Tak, wczoraj Basco o tej porze już chrapał:lol: Teraz jest już na nogach (łapach):lol: . Wróci do domu pewnie po 16. Mam nadzieję, że jakieś ładne zdjęcia mąż przywiezie:cool3: A tak wogóle to dzień dobry!!:multi: :multi: :multi: Quote
an3czka Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Witaj! Zdjęć niestety nie będzie, bo mój aparat nabawił się małej kontuzji:roll: Serwis jest w Warszawie, więc wszystko chwilę potrwa...Tak więc przez kilka dni nic nie wkleję:shake: Quote
BORA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='an3czka'] To ją zjem... Tak jakbym moja Torę widziała. Ostatnio mi przyniosła szczurka lub myszkę :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='BORA']Tak jakbym moja Torę widziała. Ostatnio mi przyniosła szczurka lub myszkę :evil_lol: No bo to pyszności są:evil_lol: . Jest jedno zdjęcie: Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 a co ten aparat sobie wyobraza??? ze moze humorki miec?:mad: nie podoba mi sie to, o nie!!! Quote
PiotrekJ Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Teklunia napisał(a):a co ten aparat sobie wyobraza??? ze moze humorki miec?:mad: nie podoba mi sie to, o nie!!! No właśnie :mad: :mad: :mad: ... Guuuuuupi aparacie, daaaaawaj fooooooty :mad: :angryy: :mad: ... Quote
Jureja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Świetne zdjęcie:lol: jak mu uszy lataja, mojej suni identyko lataja w biegu;) Quote
an3czka Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 No właśnie głupi jest i koniec!:lol: Prawdopodobnie to tylko paproch, który przyczepił się do soczewki (czy jak to tam się zwie...:roll: :oops: ). Może wystarczy jak pan, z byle jakiego punktu foto dmuchnie i przeczyści:lol: -wtedy zdjęcia będą szybko... Na zdjęciu niżej (na którym Nika zjada kreta), widać ciemną, rozmazaną plamę-to właśnie ten śmieć cholerny. Im większe zbliżenie, tym bardziej go widać:mad: Quote
an3czka Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='Jureja'] Świetne zdjęcie:lol: jak mu uszy lataja, mojej suni identyko lataja w biegu;) Dzięki! Te kłapouchy tak mają:lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Witajcie:multi: :multi: :multi: Oto nowe zdjęcia. Niestety czarna plama widoczna:-( . Aparat dziś jedzie do Warszawy, tak więc w robieniu zdjęć będzie przerwa... Quote
Teklunia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Czesc Aniu! Faktycznie przykra ta plama :( Mam nadzieje, ze to nic powaznego... Milego dnia :) Quote
KaRa_ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Z Basco to niezly skoczek jest:cool3: Smaczny ten snieg jest?:lol: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Cześć dziewczynki!:multi: Kasiu ta plama, to prawdopodobnie maleńki paproch! Niestety serwis Fuji jest tylko w Warszawie:mad: . Odwiedziliśmy dziś kilka punktów foto i nikt nie chce tam dłubać i radzi aby aparat wysłać:shake: Niestety rozciągnie się to w czasie, bo wiadomo, że przesyłka idzie ten dzień, czy dwa...no i jeszcze coś z nim będą tam cudować. Mam tylko nadzieję, że w tym tygodniu go zobaczę!:roll: KaRa no jest skoczek, jest:cool3: :lol: . A jak do góry skacze wysoko...! Kiedyś, gdy był malutki (około 8, 9 mesięcy) na spacerku niefortunnie wybiegł na nas joggingowiec, dość wysoki, ponad 180 cm wzrostu. Basco podbiegł do niego, podskoczył i dotknął jego nosa:roll::oops:. Niestety są tego i dobre, i złe strony...:roll: :lol: A śnieg uwielbia!! Ciągle chce wychodzić na taras, żeby zjadać śnieg. Czasami jak go najdzie, to cały dzień miska z wodą stoi i nie tknie jej, tylko ten śnieg... Dawniej na polowanie mąż brał butelkę z wodą (bo to przecież ładnych parę godzin samego biegania), teraz tego nie robi, bo Basco zamiast pić wodę, opija się śniegiem!:lol: I ja życzę miłego dnia!:multi: Quote
KaRa_ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 A gdzie wy widzicie ta plamke?:razz: To niezle skacze, i oszczedzicie zima na nim na wodzie:lol: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='KaRa_TC']A gdzie wy widzicie ta plamke?:razz: W prawym, górnym rogu. Quote
Recommended Posts