Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No ! jest dwudziesta druga piętnaście ! Grzeczne dziewczynki idą spać ! :p
A Basco już śpiący ?
Tak, wczoraj Basco o tej porze już chrapał:lol:
Teraz jest już na nogach (łapach):lol: .
Wróci do domu pewnie po 16. Mam nadzieję, że jakieś ładne zdjęcia mąż przywiezie:cool3:

A tak wogóle to dzień dobry!!:multi: :multi: :multi:

Posted

Witaj!
Zdjęć niestety nie będzie, bo mój aparat nabawił się małej kontuzji:roll:
Serwis jest w Warszawie, więc wszystko chwilę potrwa...Tak więc przez kilka dni nic nie wkleję:shake:

Posted

Teklunia napisał(a):
a co ten aparat sobie wyobraza???
ze moze humorki miec?:mad:
nie podoba mi sie to, o nie!!!

No właśnie :mad: :mad: :mad: ...
Guuuuuupi aparacie, daaaaawaj fooooooty :mad: :angryy: :mad: ...

Posted

No właśnie głupi jest i koniec!:lol:
Prawdopodobnie to tylko paproch, który przyczepił się do soczewki (czy jak to tam się zwie...:roll: :oops: ). Może wystarczy jak pan, z byle jakiego punktu foto dmuchnie i przeczyści:lol: -wtedy zdjęcia będą szybko...

Na zdjęciu niżej (na którym Nika zjada kreta), widać ciemną, rozmazaną plamę-to właśnie ten śmieć cholerny. Im większe zbliżenie, tym bardziej go widać:mad:

Posted

Witajcie:multi: :multi: :multi:
Oto nowe zdjęcia. Niestety czarna plama widoczna:-( .
Aparat dziś jedzie do Warszawy, tak więc w robieniu zdjęć będzie przerwa...

Posted

Cześć dziewczynki!:multi:
Kasiu ta plama, to prawdopodobnie maleńki paproch!
Niestety serwis Fuji jest tylko w Warszawie:mad: . Odwiedziliśmy dziś kilka punktów foto i nikt nie chce tam dłubać i radzi aby aparat wysłać:shake: Niestety rozciągnie się to w czasie, bo wiadomo, że przesyłka idzie ten dzień, czy dwa...no i jeszcze coś z nim będą tam cudować. Mam tylko nadzieję, że w tym tygodniu go zobaczę!:roll:

KaRa no jest skoczek, jest:cool3: :lol: . A jak do góry skacze wysoko...!
Kiedyś, gdy był malutki (około 8, 9 mesięcy) na spacerku niefortunnie wybiegł na nas joggingowiec, dość wysoki, ponad 180 cm wzrostu. Basco podbiegł do niego, podskoczył i dotknął jego nosa:roll::oops:.
Niestety są tego i dobre, i złe strony...:roll: :lol:

A śnieg uwielbia!! Ciągle chce wychodzić na taras, żeby zjadać śnieg. Czasami jak go najdzie, to cały dzień miska z wodą stoi i nie tknie jej, tylko ten śnieg...
Dawniej na polowanie mąż brał butelkę z wodą (bo to przecież ładnych parę godzin samego biegania), teraz tego nie robi, bo Basco zamiast pić wodę, opija się śniegiem!:lol:

I ja życzę miłego dnia!:multi: