Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tam,gdzie główki nie ma to wygląda jak rozjechana żaba:evil_lol: prześmieszne,dobrze,że flaków nie ma:lol:
a ja wiem co to za buty,widziałam reklamę w pisemku łowieckim,i wcale się nie nabijam,może też mojemu takie sprawie;)

Posted

[quote name='Honey']Świetne, usmiałam się :evil_lol:

A te harce na śniegu skądś znam... Szkoda tylko, że słoneczka nie było, fotki wyszłyby jeszcze fajniejsze.

One tylko ze sobą tak się bawią...
Fakt, słońca nie było, ale i nie padało (uffff). Nie można mieć wszystkiego:lol: . Dawniej Basco z Niką spotykali się codziennie, lub nawet dwa razy dziennie, teraz rzadziej...
Tak więc niezależnie od pogody chce mi się fotografować.
Kiedyś jakiś filmik cholera nagram, bo zdjęcia nie oddają nawet małej części tego, co tam się dzieje...
Podczas przywitania góruje Basco i poniewiera (delikatnie mowiąc) Niką. Ktoś mógłby powiedzieć, że się psy zagryzaja. Weimary poza bieganiem oczywiście, bardzo lubią walki zapaśnicze z dużą ilością przemocy:lol: . Nieraz piskają cienko...:lol:
W kolejnych etepach spaceru role się odwracają i góruje Nika (domina z niej, że hej!:lol: ). Przeważnie gryzie Basco po uszach (jeśli go dopadnie, bo mój maluszek jest szybszy:eviltong: ).
Dziś wyjątkowo to Nika odniosła więcej obrażeń :multi: :eviltong:
Oboje uwielbiają wpadać w ludzi, więc i na siebie trzeba uważać. Nigdy nie wiadomo, kiedy im odbije. Idą sobie spokojnie, aż tu nagle korba i dawaj! zabawa:multi:

Posted

[quote name='Vidge']Tam,gdzie główki nie ma to wygląda jak rozjechana żaba:evil_lol: prześmieszne,dobrze,że flaków nie ma:lol:
a ja wiem co to za buty,widziałam reklamę w pisemku łowieckim,i wcale się nie nabijam,może też mojemu takie sprawie;)
Spraw, spraw. Są:
-nieprzemakalne
-ocieplane
-wysokie (zaden śnieg nie wpada)
-antypoślizgowe
:lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Świetne fotki :multi: :lol: :multi: ...

Aniu, czy to spotkanie było tylko w celach zabawy? :cool3: ;)
A niby w jakich miało być?:razz:

Basco nie ma uprawnień jakby co. Nika tak:lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']No właśnie w takich :lol: ... Ale już wszystko jasne ;) ...
Tzn. wiesz...
One (dokładnie Basco), od czasu do czasu próbują...
Często na przywitanie na Nikę wskakuje (co znaczy "ty pamiętaj czyja jesteś...:lol: ).
Najlepsze jest to, że Nika mu wyjątkowo pozwala (każd inny pies miałby po kilku próbach poważne kuku). Czasami zachowuje się jakby nie wiedziała, że Basco jej "płucka oklepuje":lol: . Jej Pańcia wtedy krzyczy "Nikaaaaaa gwałcąąąąą" i Nika nagle, jakby orientuje się co jest grane i zrzuca (a raczej próbuje, bo mój pies ma żelazny uścisk) tego świntuszka.:evil_lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Nie znam wzorca rasy, ale dla mnie Basco (porównując z suczką ze zdjęć) wygląda na Weimara czystej krwi ;) ...
No bo ponoć jest czystej krwi:lol: :lol: :lol:
A co? Masz coś do Niki??:mad: :lol: :lol::lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']To ja już nic nie rozumiem :shake: ... Rodowodu nie ma?
Piotruś tu masz odpowiedź ;) :

[quote name='an3czka']Basco nie ma uprawnień jakby co. Nika tak:lol:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Wreszcie czuję się oświecony :multi: ;) ...

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba potrzebujesz edukacji kynologicznej ;)

Posted

Pysia napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba potrzebujesz edukacji kynologicznej ;)

To kiedy na korepetycjach mam się pojawić? :cool3: :cool3: ;)

Posted

PiotrekJ napisał(a):
To kiedy na korepetycjach mam się pojawić? :cool3: :cool3: ;)

W każdy weekend ;) Ale wyłącznie z Loco :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']
A co to za padlinka :cool3: :roll:

Super razem wyglądają. Uwielbiam jak tak dwa psy szaleją odbijając się za siebie :lol:
Cholera wie. Stawialiśmy na kreta, ale równie dobrze mogła być to mysz:roll: :lol: