Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']macie w Karkowie ładną pogode??? a my w Katowicach nieee pada i sypie i mokro i bleeee...moze na spacer do krakowa sie wybiorem..hmmm:)
W tym momencie jest średnio. Pada śnieg i rownocześnie wszystko się topi:roll: , ale wcześniej było bardzo przyjemnie. :lol:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']W tym momencie jest średnio. Pada śnieg i rownocześnie wszystko się topi:roll:

Zygu-zygu-marcheweczka :eviltong::eviltong::eviltong: (Czy jak to tam się w dzieciństwie mówiło ;))
U nas też pogoda kichowata, więc i ja mam nastrój kichowaty, a Sonia chyba jest meteopatką, bo śpi i śpi i śpiiiiii.....

Posted

[quote name='Behemot']Bascunio tu wygląda jakby robił qpkę w biegu :cool3::cool3::cool3:
An3czko, jak Ty to robisz, że udaje Ci się uchwycić Basco w locie, i jednocześnie się nie wywalić na śnieg? :crazyeye:

Basco jest oburzony! Porządne psy kupki w biegu nie robią!:angryy:
Basco zawsze się zatrzymuje w tym celu, właśnie tak!:

Zdjęcia robię raczej stojąc (a raczej kucając) w miejscu...
Najbardziej ryzykuję robiąc te, gdy Basco biegnie na mnie. Jak nie wyhamuje, to mogę zaliczyć w dziób, ale to rzadkie przypadki:lol:

Posted

[quote name='an3czka']Najbardziej ryzykuję robiąc te, gdy Basco biegnie na mnie. Jak nie wyhamuje, to mogę zaliczyć w dziób, ale to rzadkie przypadki:lol:

Twój dziubek, to jeszcze nic, ale aparatu szkoda :eviltong:
Basco robiący qpkę rozkoszny :loveu:

Posted

[quote name='Behemot']Zygu-zygu-marcheweczka :eviltong::eviltong::eviltong: (Czy jak to tam się w dzieciństwie mówiło ;))
U nas też pogoda kichowata, więc i ja mam nastrój kichowaty, a Sonia chyba jest meteopatką, bo śpi i śpi i śpiiiiii.....
Zygu-zygu-marcheweczka nie znam, ale ostatnio się dowiedziałam od znajomej, że kiedyś stosowano ponoć (ja pierwsze słyszę) powiedzenie "Bo przyjdzie Bobo i Cię zje" (lub porwie, i co tam jeszcze rodzice wymyślili):roflt: :roflt: :roflt: . Jak to usłyszałam, to prawie padłam:-D :-D :-D

Nam pogoda straszna nie jest. Za godzinę znowu na spacer!:evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Aniu świetne zdjęcia Basco w locie, a jakie smieszne pozy przyjmuje, ale sie z niektórych usmiałam :lol: :lol: :lol:
Dziękuję bardzo. Taki z niego zabawny pies, że nic tylko pstrykać fotki!:lol:

Posted

[quote name='Behemot']Twój dziubek, to jeszcze nic, ale aparatu szkoda :eviltong:
Basco robiący qpkę rozkoszny :loveu:
To właśnie o aparat najbardziej się boję:evil_lol:

Posted

Jak Ty tak możesz bezczelnie podgladać psa :roll: :evil_lol:

[quote name='an3czka']Najbardziej ryzykuję robiąc te, gdy Basco biegnie na mnie. Jak nie wyhamuje, to mogę zaliczyć w dziób, ale to rzadkie przypadki:lol:

Ja uwielbiam robić takie zdjęcia :loveu:. Pewien dreszczyk, może na mnie wpadnie, ale Fionka jest na tyle zwinna, że robi szybciutko myk na bok :lol:

Posted

[quote name='Cimi']

Jak Ty tak możesz bezczelnie podgladać psa :roll: :evil_lol:
Sęk w tym, że ja go nie podglądam. Basco raczej się z robieniem kupy nie kryje. Wybiega do przodu, odwraca się w naszą stronę i juuuuż!:lol:

Ja uwielbiam robić takie zdjęcia :loveu:. Pewien dreszczyk, może na mnie wpadnie, ale Fionka jest na tyle zwinna, że robi szybciutko myk na bok :lol:

Tak, tak, Basco też jest zwinny, tylko on czasami specjalnie wpada...:roll: :lol:

Posted

[quote name='mrowka']

Moj kŁolicek Weimarski kochanyy :loveu: :loveu: :lol: uwielbiam takie foteczki!! :klacz: :bigcool:

Aneczka fotki superanckiee :multi:

Dziękujemy Mrowuniu:loveu: :lol: i wogóle dziękujemy wszystkim za odwiedziny!!:calus:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aniu, świetne zdjecia Basca atakującego tego pana w zielonych pantofelkach ! :p :p :p
"Pantofelki"??
Hahaha! Świetne określenie!! :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']dobranocccc my juz mówimy papapa

Madziu to zdjęcie skomentowałam już w innej galerii, ale powtórzę, że świetne! Sunia robi kocie ruchy, czyli jak na prawdziwą kobietę przystało:loveu::cool3:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Dzień dobry Aniu :multi:

Miłego dnia życzymy i oczywiście na zdjęcia Basco czekamy :lol:
Witaj Daguś:multi:
Również życzę miłego dnia i obiecuję zdjęcia. Może będzie sesja samczo-sucza, ale to się jeszcze zobaczy:cool3: