Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mia_mia wpadaj częściej!:lol:

Behamot i Nugatowa ociekacie podłością!:angryy:
Psinom kochanym odbieracie przyjemnośc kontaktu z człowiekiem w imię jakichś tam rysek na ciele??
Skandal!:lol: :lol: :lol:

Posted

Ktos tu pisal wczesnie,ze weimar rasa plastyczna.Ja z tym sie nie zgadzam:shake:
Albo moj jest wyjatkiem.Caly czas patrzac na niego,mam wrazenie ze polamie mi sie na tych spacerach:-o Jest taki cielakowaty,ze szok!!!Co chwila podbiegam do niego i mysle,nu tak,zlamana lapa.Bede musiala brac go na rece i leciec do weta.Mlody ma 8 mies.I stad tez pytanie,czy wyrosnie z tego.Nie ma w nim prezyny:roll:
Albo tez jak zaczynam latac za nim ze szmatka(ostatnio kradnie jedzenie ze stolu),to on tak wrzeszcze,jak bys jego ktos zabijal:diabloti: Udawalsik:evil_lol: Albo jak nasza dobka na niego warknie,zaczyna tak glosno hau-hau-hau,ze sasiedzi mysla,ze my te psy martrytujemy:oops:

Posted

[quote name='anastoki']Ktos tu pisal wczesnie,ze weimar rasa plastyczna.Ja z tym sie nie zgadzam:shake:
Albo moj jest wyjatkiem.Caly czas patrzac na niego,mam wrazenie ze polamie mi sie na tych spacerach:-o Jest taki cielakowaty,ze szok!!!Co chwila podbiegam do niego i mysle,nu tak,zlamana lapa.Bede musiala brac go na rece i leciec do weta.Mlody ma 8 mies.I stad tez pytanie,czy wyrosnie z tego.Nie ma w nim prezyny:roll:
Albo tez jak zaczynam latac za nim ze szmatka(ostatnio kradnie jedzenie ze stolu),to on tak wrzeszcze,jak bys jego ktos zabijal:diabloti: Udawalsik:evil_lol: Albo jak nasza dobka na niego warknie,zaczyna tak glosno hau-hau-hau,ze sasiedzi mysla,ze my te psy martrytujemy:oops:
No nie wiem...:roll: Widocznie różne osobniki się zdażają:roll:

Posted

Piękne fotki pieknego Basco na dzisiejszym spacerze..jak zwykle pozostaję w głebokiej zadumie nad cudami które czyni on ze swymi ucholkami:):evil_lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Oczywiście, że zaleta :evil_lol: ...

No to jak, gdzie świnki? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No nie. Ty chyba chcesz, zebym ja się zaczaiła w nocy, z narażeniem życia na jakąś lochę?:roll:
Co tam ja! Świnka być musi!:-( :lol:

Posted

[quote name='Nugatowa']Oj An3czka ale cie ten Pierre męczy:) Weż strzel fotke barfowego jedzonka Bascula:) to bedzie miał świnke:cool3: :cool3:
Hehehe sypie dziś z rękawa:eviltong: :eviltong:

Sęk w tym, że Basco wieprzowiny nie teges:roll:

Posted

[quote name='dealer']Piękne fotki pieknego Basco na dzisiejszym spacerze..jak zwykle pozostaję w głebokiej zadumie nad cudami które czyni on ze swymi ucholkami:):evil_lol:
A dziękuję, dziękuję:loveu:
Dziś ładna pogoda, może się coś urodzi:cool3: :lol:

Posted

[quote name='an3czka']Dziś ładna pogoda, może się coś urodzi:cool3: :lol:

Gdzie ta ładna pogoda, pytam ja się???? :cool1: U nas za oknami jakaś brudna ściera, a nie ładna pogoda :placz:

Posted

[quote name='Behemot']Gdzie ta ładna pogoda, pytam ja się???? :cool1: U nas za oknami jakaś brudna ściera, a nie ładna pogoda :placz:
To się trzeba do Krakowa przeprowadzić:lol: