Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaaaaakie piękne widoooki... i tyle miejsca do ganiania..... Buuuu, a u mnie tylko bloki, beton, ulice, cyberpunk, panie :shake::cool3:
Ale wiosną pojedziemy na działkę, to se Sonia pohasa :multi:

Posted

[quote name='an3czka']Oto miejsce naszych spacerów...

Kto widzi warchlaczka na tym zdjęciu?

Och! Jak zazdroszczę! :p Piękne miejsce!:lol: A gdzie to jest Aniu, bo widzę, że ty mieszkasz w Krakowie...:roll: (moim ukochanym :loveu:)

Posted

:multi: Foteczki kochanego Basculka :multi:

hihihi za duzo sie naogladal chyba zdjec buldozkow :lol:
:loveu: :loveu: Basculek mojj kochaniutki wariacik :loveu: :loveu:

A tereny do biegania macie super! My ammy tez super teren do biegania tylko trzeba isc chyba z godzinke :roll: :lol:

To właściwie było spotkanie pożegnalne mojej kumpeli, która na pół roku wyjeżdża do Stanów (wygrała Zieloną Kartę).

No to super!! Kolezanka miala ogromne szczescie!! Teraz z tego co sie orientuje narazie Polakom zabronili brac udzialu w losowaniu? :lol: :lol:

Posted

[quote name='mrowka']:multi: Foteczki kochanego Basculka :multi:

hihihi za duzo sie naogladal chyba zdjec buldozkow :lol:
:loveu: :loveu: Basculek mojj kochaniutki wariacik :loveu: :loveu:

A tereny do biegania macie super! My ammy tez super teren do biegania tylko trzeba isc chyba z godzinke :roll: :lol:

No to super!! Kolezanka miala ogromne szczescie!! Teraz z tego co sie orientuje narazie Polakom zabronili brac udzialu w losowaniu? :lol: :lol:

Aż do Niej zadzwoniłam, żeby spytać:evil_lol:
No więc, Kartę wylosowali (dokladnie Jej ojciec) chyba nawet w 2004, tylko formalności tyle trwają. Poza tym kupę kasy trzeba władować.:roll:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Widzę małego prosiaka :multi: :evil_lol: :evil_lol: ...

Brawooooo!!!:klacz: :klacz: :klacz:
Niestety nie mogłam większego zbliżenia zrobić...:roll:

Posted

[quote name='PiotrekJ']To Ty nie masz zooma w aparacie? :roll:

Mam, ale te dziki były trochę daleko od nas:lol: . Wiesz...one mają taki węch, że "smród" ludzia wyczują z baaaardzo daleka i zmykają. Nie da się blisko podejść, a jeśli jakoś najdzie się na lochę z warchlakami, to hmmmm...i życie można stracić:lol:
Mieliśmy szczęście, że je wogóle zobaczyliśmy:cool3:

Posted

[quote name='an3czka'] Wiesz...one mają taki węch, że "smród" ludzia wyczują z baaaardzo daleka i zmykają. Nie da się blisko podejść, a jeśli jakoś najdzie się na lochę z warchlakami, to hmmmm...i życie można stracić:lol:

Trzeba je było tak z tajniaka podejść, skradać się, czołgać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Miałabyś satysfakcję, że robisz to dla Nas - Dogomaniaków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Trzeba je było tak z tajniaka podejść, skradać się, czołgać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Miałabyś satysfakcję, że robisz to dla Nas - Dogomaniaków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
Może uda się następnym razem:eviltong:

To masz bażanty!

Posted

heheh Ja dziś na chorobowym mam chore ucho :placz: i leże w łozu mam na brzuchu okład z Nugata:cool3:
Zdjecia suuper wiesz An3czka poznaje te okolice tez nie raz ta bywamy tyle ze od na jest ok 12 km:) tak na marginesie po Krakowie jest gdzie chodzić:):)

Posted

Hmmm co do pijaka prysznicowego to pół biedy Nugat kocha woda i skonczyło sie to juz żle dla mnie biorąc kąpiel w wannie Nugalik nie zastanawiał sie a ni chwili.......i kopaliśmy sie razem:diabloti: :diabloti:
Tyle ze wyszłam cała podrapana:shake:
Nidgy wiecej takich kąpieli:razz: :diabloti::angryy: :angryy:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Hmmm co do pijaka prysznicowego to pół biedy Nugat kocha woda i skonczyło sie to juz żle dla mnie biorąc kąpiel w wannie Nugalik nie zastanawiał sie a ni chwili.......i kopaliśmy sie razem:diabloti: :diabloti:
Tyle ze wyszłam cała podrapana:shake:
Nidgy wiecej takich kąpieli:razz: :diabloti::angryy: :angryy:

Ja bym nie miała nic przeciwko wspólnym kąpielom z Sonią, ale też bym się bała, że zostaną mi dziary na całym ciele :diabloti::diabloti::diabloti: