an3czka Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Oto miejsce naszych spacerów... Kto widzi warchlaczka na tym zdjęciu? Quote
Behemot Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Jaaaaakie piękne widoooki... i tyle miejsca do ganiania..... Buuuu, a u mnie tylko bloki, beton, ulice, cyberpunk, panie :shake::cool3: Ale wiosną pojedziemy na działkę, to se Sonia pohasa :multi: Quote
mmbbaj Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='an3czka']Oto miejsce naszych spacerów... Kto widzi warchlaczka na tym zdjęciu? Och! Jak zazdroszczę! :p Piękne miejsce!:lol: A gdzie to jest Aniu, bo widzę, że ty mieszkasz w Krakowie...:roll: (moim ukochanym :loveu:) Quote
Cimi Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 My mamy podobną łączkę, tylko troszkę mniejszą, ale i tak fajną :lol: :loveu: Quote
mmbbaj Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Cimi napisał(a):My mamy podobną łączkę, tylko troszkę mniejszą, ale i tak fajną :lol: :loveu: No to ja i tobie zazdroszczę! :placz: Quote
an3czka Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 To są nieużytki przy obwodnicy. 5 km od miejsca, w którym mieszkam. Ogromny teren:lol: . Jest gdzie biegać. Quote
mmbbaj Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Acha! I jeszcze...masz śliczny nowy avatarek! :loveu: No i wiem, że Behemot zauważyła pierwsza! ;):lol: Quote
mrowka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 :multi: Foteczki kochanego Basculka :multi: hihihi za duzo sie naogladal chyba zdjec buldozkow :lol: :loveu: :loveu: Basculek mojj kochaniutki wariacik :loveu: :loveu: A tereny do biegania macie super! My ammy tez super teren do biegania tylko trzeba isc chyba z godzinke :roll: :lol: To właściwie było spotkanie pożegnalne mojej kumpeli, która na pół roku wyjeżdża do Stanów (wygrała Zieloną Kartę). No to super!! Kolezanka miala ogromne szczescie!! Teraz z tego co sie orientuje narazie Polakom zabronili brac udzialu w losowaniu? :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='an3czka']Kto widzi warchlaczka na tym zdjęciu? Widzę małego prosiaka :multi: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
an3czka Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='mmbbaj']Acha! I jeszcze...masz śliczny nowy avatarek! :loveu: No i wiem, że Behemot zauważyła pierwsza! ;):lol: Dziękuję!!:loveu: Quote
an3czka Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='mrowka']:multi: Foteczki kochanego Basculka :multi: hihihi za duzo sie naogladal chyba zdjec buldozkow :lol: :loveu: :loveu: Basculek mojj kochaniutki wariacik :loveu: :loveu: A tereny do biegania macie super! My ammy tez super teren do biegania tylko trzeba isc chyba z godzinke :roll: :lol: No to super!! Kolezanka miala ogromne szczescie!! Teraz z tego co sie orientuje narazie Polakom zabronili brac udzialu w losowaniu? :lol: :lol: Aż do Niej zadzwoniłam, żeby spytać:evil_lol: No więc, Kartę wylosowali (dokladnie Jej ojciec) chyba nawet w 2004, tylko formalności tyle trwają. Poza tym kupę kasy trzeba władować.:roll: Quote
an3czka Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='PiotrekJ']Widzę małego prosiaka :multi: :evil_lol: :evil_lol: ... Brawooooo!!!:klacz: :klacz: :klacz: Niestety nie mogłam większego zbliżenia zrobić...:roll: Quote
PiotrekJ Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='an3czka']Brawooooo!!!:klacz: :klacz: :klacz: Niestety nie mogłam większego zbliżenia zrobić...:roll: To Ty nie masz zooma w aparacie? :roll: Quote
an3czka Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='PiotrekJ']To Ty nie masz zooma w aparacie? :roll: Mam, ale te dziki były trochę daleko od nas:lol: . Wiesz...one mają taki węch, że "smród" ludzia wyczują z baaaardzo daleka i zmykają. Nie da się blisko podejść, a jeśli jakoś najdzie się na lochę z warchlakami, to hmmmm...i życie można stracić:lol: Mieliśmy szczęście, że je wogóle zobaczyliśmy:cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='an3czka'] Wiesz...one mają taki węch, że "smród" ludzia wyczują z baaaardzo daleka i zmykają. Nie da się blisko podejść, a jeśli jakoś najdzie się na lochę z warchlakami, to hmmmm...i życie można stracić:lol: Trzeba je było tak z tajniaka podejść, skradać się, czołgać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Miałabyś satysfakcję, że robisz to dla Nas - Dogomaniaków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
an3czka Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='PiotrekJ']Trzeba je było tak z tajniaka podejść, skradać się, czołgać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Miałabyś satysfakcję, że robisz to dla Nas - Dogomaniaków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Może uda się następnym razem:eviltong: To masz bażanty! Quote
PiotrekJ Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='an3czka']Może uda się następnym razem:eviltong: To masz bażanty! Śliczne ptaszydła ;) ... Ale ja kcem ŚWINKI :p ... Quote
an3czka Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='PiotrekJ']Śliczne ptaszydła ;) ... Ale ja kcem ŚWINKI :p ... No jasna cholera, aleś uparty!:roll: :lol: Quote
Nugatowa Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 heheh Ja dziś na chorobowym mam chore ucho :placz: i leże w łozu mam na brzuchu okład z Nugata:cool3: Zdjecia suuper wiesz An3czka poznaje te okolice tez nie raz ta bywamy tyle ze od na jest ok 12 km:) tak na marginesie po Krakowie jest gdzie chodzić:):) Quote
an3czka Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Dzięki, dzięki!:lol: Wracaj do zdrowia i wyczochraj Nugata Quote
mia_mia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 od dawna Twojego Basco w galerii podgladam- naprawde sliczny psiun.. Quote
Nugatowa Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Hmmm co do pijaka prysznicowego to pół biedy Nugat kocha woda i skonczyło sie to juz żle dla mnie biorąc kąpiel w wannie Nugalik nie zastanawiał sie a ni chwili.......i kopaliśmy sie razem:diabloti: :diabloti: Tyle ze wyszłam cała podrapana:shake: Nidgy wiecej takich kąpieli:razz: :diabloti::angryy: :angryy: Quote
Behemot Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Nugatowa napisał(a):Hmmm co do pijaka prysznicowego to pół biedy Nugat kocha woda i skonczyło sie to juz żle dla mnie biorąc kąpiel w wannie Nugalik nie zastanawiał sie a ni chwili.......i kopaliśmy sie razem:diabloti: :diabloti: Tyle ze wyszłam cała podrapana:shake: Nidgy wiecej takich kąpieli:razz: :diabloti::angryy: :angryy: Ja bym nie miała nic przeciwko wspólnym kąpielom z Sonią, ale też bym się bała, że zostaną mi dziary na całym ciele :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts