an3czka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='mrowka']:hmmmm: Mejk tez barfuje i na mieskiem go mozna przekupic :roll: :lol: to nic innego mi nie pozostalo jak isc robc jajecznice :evil_lol: :loveu: No jasne, że za mięcho zrobi wszystko, ale jeśli pojawia się jajecznica, to Basco ma odlot:lol: KaRa_TC bo on ma te uszy o numer za duże:lol: Quote
Nugatowa Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Ale mnie fotek pomineło po 1 an3czka jestes niezwykla urodziwa ale jeszcze bardziej na zywo:cool3: :cool3: po 2 mam juz cały siny tyłek siny od spadania z krzesła od smiania :placz: :cool3: po 3 zdjecia genialne no i odswiezona fryzura tez niczego sobie :razz: !! Quote
Behemot Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Nugatowa napisał(a):Ale mnie fotek pomineło po 1 an3czka jestes niezwykla urodziwa ale jeszcze bardziej na zywo:cool3: :cool3: JESZCZE BARDZIEJ? :crazyeye: O ja cie.... :crazyeye: Quote
an3czka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='Nugatowa']Ale mnie fotek pomineło po 1 an3czka jestes niezwykla urodziwa ale jeszcze bardziej na zywo:cool3: :cool3: po 2 mam juz cały siny tyłek siny od spadania z krzesła od smiania :placz: :cool3: po 3 zdjecia genialne no i odswiezona fryzura tez niczego sobie :razz: !! Nie wiem co powiedzieć odnośnie punktu 1 i 3:oops: :oops: Co do sinego tyłka, to dam Ci radę - zaopatrz się w miękką poduszkę!:lol: Quote
an3czka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='Behemot']JESZCZE BARDZIEJ? :crazyeye: O ja cie.... :crazyeye: Wcale nie:oops: Quote
PiotrekJ Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Witaj An3czko, wreszcie do Ciebie dotarłem :multi: :lol: ;) ... Suuuper Weimarek, suuuper foteczki, o Pańci Basco to już Wszyscy same pozytywy mówili - ja się tylko dołączę :cool3: ;) ... Na 100% będę zaglądał częściej ;) ... Quote
KaRa_ Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='an3czka'] KaRa_TC bo on ma te uszy o numer za duże:lol: to trzeba je o numer zmniejszyc:evil_lol: Quote
an3czka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 No dobra. Za niedługo wybieramy się na spacer, potem do znajomych, więc już mnie dziś nie będzie. Przygotowałam kilka zdjęć z serii "Ulubione zajęcia Basco":lol: Oto Basco - pijak prysznicowy Quote
an3czka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='PiotrekJ']Witaj An3czko, wreszcie do Ciebie dotarłem :multi: :lol: ;) ... Suuuper Weimarek, suuuper foteczki, o Pańci Basco to już Wszyscy same pozytywy mówili - ja się tylko dołączę :cool3: ;) ... Na 100% będę zaglądał częściej ;) ... Dzięki:oops: :oops: :oops: :cool3: Quote
Behemot Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Cudo, cudo! :loveu::loveu::loveu: A takie kafelki, jakie Wy macie na ścianach, my mamy na podłodze :lol: Quote
an3czka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='KaRa_TC']to trzeba je o numer zmniejszyc:evil_lol: Kopiowanie zabronione:lol: Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='an3czka']No dobra. Za niedługo wybieramy się na spacer, potem do znajomych, więc już mnie dziś nie będzie. Przygotowałam kilka zdjęć z serii "Ulubione zajęcia Basco":lol: Oto Basco - pijak prysznicowy Basco to odwazniak!!! Tenek by zwiewal gdzie pieprz rosnie, gdyby zobaczyl lecaca z prysznica wode :lol: Quote
Behemot Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Teklunia napisał(a):Basco to odwazniak!!! Tenek by zwiewal gdzie pieprz rosnie, gdyby zobaczyl lecaca z prysznica wode :lol: Ano patrzcie, jakie te psiury są różne! Mój poprzedni psiak na widok wanny stawiał oczy w słup i ze strachu wpadał w katatonię :cool3: a Sonia najchętniej kąpałaby się razem ze mną :evil_lol: Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='an3czka']No dobra. Za niedługo wybieramy się na spacer, potem do znajomych, więc już mnie dziś nie będzie. Przygotowałam kilka zdjęć z serii "Ulubione zajęcia Basco":lol: Oto Basco - pijak prysznicowy hahahaha Basculku wariacie kochany ale masz wielgachna miske z woda :lol: :lol: A jaki jezorek mam sliczny dlugi i rozowy :loveu: :loveu: hahaha Aneczko baw sie dobrze u znajomych :drink1: :cunao: :drink1: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Behemot napisał(a):Ano patrzcie, jakie te psiury są różne! Mój poprzedni psiak na widok wanny stawiał oczy w słup i ze strachu wpadał w katatonię :cool3: a Sonia najchętniej kąpałaby się razem ze mną :evil_lol: moze to kwestia plynu do kapieli ;) :lol: Quote
Behemot Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Teklunia napisał(a):moze to kwestia plynu do kapieli ;) :lol: No tak... wtedy do wyboru było albo Zielone jabłuszko albo... Zielone jabłuszko :evil_lol: Quote
olcha Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='an3czka'] No to jeszcze ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: an3czka ty lachonie! Masłowska przy Tobie wymięka :eviltong: A Bruce też niczego sobie :cool3: :cool3: :cool3: :oops: Ładna z was para :placz: ;) Quote
olcha Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='an3czka'] No to jeszcze ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: an3czka ty lachonie! Masłowska przy Tobie wymięka :eviltong: A Bruce też niczego sobie :cool3: :cool3: :cool3: :oops: Ładna z was para :placz: ;) tzn właściwie ładne z was trio :p Quote
madzia20sosnowiec Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='an3czka']Uwaga, uwaga! Bezczelność mojego psa przeszła wszelkie granice! Mmmmm... haha Aniu no ale czym ty sie przejmujesz?chociaz Ci Basco talerzyk ładnie wymył :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 :evil_lol: [quote name='an3czka']HOP na Bruce'a:lol: on atak ma z milosci :roll: :evil_lol: czy ma kompleks mniejszosci (wyzszosci nizkosci..............cokolwiek ;)) :evil_lol: Quote
agbar Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 ooo a co to ??juz po 10 a tu jeszcze wszyscy spią???:):loveu: Quote
Behemot Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ja się melduję na posterunku! :lol: Ale dzisiaj już NAPRAWDĘ muszę się wziąć do roboty, bo wczoraj to była jakaś masakra: caly dzień siedzenia w necie + godzina pracy :shake::cool3: Ale oczywiście An3czka zaraz powkleja jakieś megafoty mojego ulubieńca i znowu robota pójdzie w kąt :cool3: Quote
Cimi Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Uff.. wreszcie dostałam się na kompa :lol:. Wyjątkowo dziś pozwolono mi pospać dłużej :lol:. I czekam na zdjęcia Basco :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Witajcie!:multi: Kasiu Basco też średnio przepada za kąpielą, ale "prysznicówę" uwielbia. Zawsze rano włazi nam do łazienki i stoi jak osioł nad wanną:lol: . On wogóle ma hopla na punkcie czystej wody. Jeśli ma w misce taką lekko zaplutą, to nie tknie, tylko będzie stał i patrzył, żeby wymienić. Najbardziej lubi jak się mu wymyje michę ciepłą wodą z płynem do naczyń i naleje do picia taką zimną z kranu. Pychota, aż widać, że mu smakuje:lol: Olcha dzięki wielkie:loveu: Madzia18sosnowiec ja się nie przejmuję. Nie rozumiem, jak można ukochanemu psiurowi odmowić resztek śniadania:roll: :evil_lol: (obiadu, czy kolacji:lol: ) Mroweczko Basco chętnie potraktowałby Cie swoim jęzorem:cool3: DeBe tak tak, Basco chciał tylko dać buzi:roll: :lol: Dealer jakie spanie? Już dawno po spacerze! Wczorajsza "impreza" udana (bo i towarzystwo fajne), choć niestety coraz gorzej znoszę opary papierochowe:shake: . Alkohol nie podchodził i wypiłam tylko kilka łyków wina i to wszystko. To właściwie było spotkanie pożegnalne mojej kumpeli, która na pół roku wyjeżdża do Stanów (wygrała Zieloną Kartę). Obiecała prezenty hihi:lol: I dobiłam się na koniec. Po powrocie do domu zobaczylam, że mi się zmarchy robią, łeeeeeeeeeeee:-( :-( :-( Zaraz wkleję zdjęcia!:multi: Quote
an3czka Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='Behemot']Ja się melduję na posterunku! :lol: Ale dzisiaj już NAPRAWDĘ muszę się wziąć do roboty, bo wczoraj to była jakaś masakra: caly dzień siedzenia w necie + godzina pracy :shake::cool3: Ale oczywiście An3czka zaraz powkleja jakieś megafoty mojego ulubieńca i znowu robota pójdzie w kąt :cool3: Behamot ja się usunę w kąt, żebyś Ty mogła spokojnie popracować:cool3: Cześc Cimi! Quote
Recommended Posts