anetta Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 No wlasnie, jakie one sa w dotyku? :loveu: zakochalam sie w tych zimno niebieskich oczach :loveu: Quote
agbar Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 czesc Aneczko:) dotarlam i tu:) poogladalam sobie i pedze dalej:) Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 :multi:hey Aniu ....nieśmiało poproszę o fotkę całej 3;) Quote
agbar Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ooo a ja myslalam ze to Ania sie pokazala.... Quote
bigos Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ania zapracowana, zapomniała o nas:diabloti: Nie karmmi nas kolejną porcją fotek:shake: A my tu głodni! Quote
Czarna_Owieczka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='an3czka'] Jaki manicure :cool3: [quote name='bigos'] Nie karmi nas kolejną porcją fotek:shake: A my tu głodni! Pragnę zauważyć że my w tych sprawach jesteśmy zawsze głodni xD Quote
an3czka Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Witajcie moje kochane!!! Wklejam kilka kociambrowych fotek. Obiektyw "się" naprawia i jak tylko będę już go miała, to popstrykam Basculca. A skoro już o nim mowa, to opowiem Wam, jak to ukradł wczoraj ze stołu 8 pisanek. Zżarł je ze skorupkami mimo, że były malowane akwarelami (początkowo w grę wchodziły farby olejne...). Do dziś ma zielonkawy nochal... Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 hahahaha no nie mogę, Basco jest fantastyczny :lol::lol::lol::lol::lol: właśnie rżę ze śmiechu :cool2: hihihihi Aniu dziś stanowczo mnie nieźle rozbawiłas pozdrawiam serdecznie - mam nadzieje ze częściej sie będziesz pojawiała bo coś ostatnio widzę że i u Ciebie krucho z czasem. Quote
Mi. Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Hej Aniu:bigok: [quote name='an3czka'] Hahahahahaha:klacz:, fantastic bombastic:evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Gosiek']hahahaha no nie mogę, Basco jest fantastyczny :lol::lol::lol::lol::lol: właśnie rżę ze śmiechu :cool2: hihihihi Aniu dziś stanowczo mnie nieźle rozbawiłas pozdrawiam serdecznie - mam nadzieje ze częściej sie będziesz pojawiała bo coś ostatnio widzę że i u Ciebie krucho z czasem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...Tylko kurcze nie mogłam podłogi domyć, bo on te pisanki z kuchni przenosił do sypialni, na legowisko i do łóżka... Same jaja były artystycznie ozdobione przez moją siostrę i zdjęć uwieczniających kurcze nie zrobiliśmy, no ale nic... Ważne, że pies się nie struł:p Quote
an3czka Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='*luthien*']Hej Aniu:bigok: Hahahahahaha:klacz:, fantastic bombastic:evil_lol: :evil_lol: Witaj Luthien!:p Quote
Mi. Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='an3czka']Witaj Luthien!:p Ania, Ania, Ania, Ania:bigcool: :bigcool: znika i sie pojawia:ghost_2: :evil_lol: Quote
an3czka Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='*luthien*']Ania, Ania, Ania, Ania:bigcool: :bigcool: znika i sie pojawia:ghost_2: :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Mi. Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='an3czka']:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: ojjjjjjj nooooo powiedz wreszcie gdzie bylas:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Quote
an3czka Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='*luthien*']ojjjjjjj nooooo powiedz wreszcie gdzie bylas:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Hahaha w pracy!:lol: Quote
Mi. Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 przyszlam powiedziec dobranoc:mdleje: [quote name='an3czka']Hahaha w pracy!:lol: :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Hanna R. Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 O rany ! Ania ! Tak długo Cię nie było ... A choć jeden Basco ??? Quote
an3czka Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='HankaRupczewska']O rany ! Ania ! Tak długo Cię nie było ... A choć jeden Basco ??? Jeden się znajdzie:p Quote
mmbbaj Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='an3czka'] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:REWELACJA :klacz: Jak Nike :evil_lol: [quote name='an3czka']Jeden się znajdzie:p Aniu, a ja najpierw zobaczyłam to zdjęcie Basca i myślę sobie, czemu on ma taki żółty nochal :cool3:...:evil_lol: Teraz już wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts