Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']On zawsze ma jakieś "ale" jeśli chodzi o jedzenie tylko, że jeśli jest już najedzony, to nie broni tak zaciekle. Warknięcie ostrzegawcze jest na tyle niegroźne, że koty nic sobie z tego nie robią i porywają kość. Natomiast jeśli ma jakąś pychotkę, na której mu bardzo zależy, to wystarczy, że się wysztywni i koty go omijają łukiem:razz:

Podobnie jak Leon :lol:
Czasem warknie tak, że koty go olewają, a czasem widac jakoś inaczej, bo koty stają jak wryte i się wycofują :evil_lol:

Posted

A ja chciałam napomknąć, że komputer mi się odpsuł i mogłam w końcu obejrzeć dzieło Bruce'a :multi: świetne! A muzyka idealna! Nie mogę się napatrzeć na te Twoje szczurki an3czko :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Nowe kotki korniszonkowe:multi: :loveu:
co za niespodzianka, kiedy już straciłam nadzieję:evil_lol:
myślałam że wchodząc dziś do Was zobacze tylko kolejny post "gdzie jesteście?" a tu nowe fotki:p

Posted

[quote name='an3czka']Ja tylko tak na chwilkę wpadam...:p Dobrze że choć na chwilę :roll: :multi: , bo przez ten czas co Cię nie było kociaki wyrosły na przystojnych młodzieńców. Jeszcze trochę, a bym nie poznała kto to taki :evil_lol:
[quote name='Jupi']myślałam że wchodząc dziś do Was zobacze tylko kolejny post "gdzie jesteście?" To tak jak ja, i miałam nawet nie zaglądać :oops: