dbsst Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 czesc Aniu rozpływam się do Twojej gromadki :loveu: i nie powiem, że ostatni przyjęty do stada jest moim faworytem :loveu: o maniucre http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/W%20domu/Irek_Ivo_Basco/29%20styczen/Obraz072.jpg Quote
agabass Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Napisał an3czka zdjęcia prześmieszne i piękne ale można się zakochać w tych kocio - psiowych stworka super Quote
Maga100 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='an3czka']On zawsze ma jakieś "ale" jeśli chodzi o jedzenie tylko, że jeśli jest już najedzony, to nie broni tak zaciekle. Warknięcie ostrzegawcze jest na tyle niegroźne, że koty nic sobie z tego nie robią i porywają kość. Natomiast jeśli ma jakąś pychotkę, na której mu bardzo zależy, to wystarczy, że się wysztywni i koty go omijają łukiem:razz: Podobnie jak Leon :lol: Czasem warknie tak, że koty go olewają, a czasem widac jakoś inaczej, bo koty stają jak wryte i się wycofują :evil_lol: Quote
Jupi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 a co tu tak pusto się zrobiło:razz: czekam na fotki korniszonków i Basculca:lol: Quote
olcha Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Jupi napisał(a):a co tu tak pusto się zrobiło:razz: czekam na fotki korniszonków i Basculca:lol: Właśnie? :mad: Quote
olcha Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A ja chciałam napomknąć, że komputer mi się odpsuł i mogłam w końcu obejrzeć dzieło Bruce'a :multi: świetne! A muzyka idealna! Nie mogę się napatrzeć na te Twoje szczurki an3czko :loveu: Quote
Jupi Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 a już miała nadzieję że to korniszonki i Basculec powróciły;) Quote
Teklunia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Anię te małe korniszony całkiem przytłoczyły :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Aniu gdzie Ty jesteś?!?!?!? No :shake: :shake: :placz: Quote
Hanna R. Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ożesz ty !!!!! ANIA :crazyeye: A gdzie to bywałaś ? I dlaczego tak długo ? I dlaczego nie ma Baskulca ? :loveu: Quote
Behemot Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jakie piękne fotecki! :loveu: Ale czyżby kociambry pożarły Basculca??? :crazyeye: Quote
alive Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Kociaki są fantastyczne a zdjęcia piękne!!! Tylko czemu nie ma na nich biednego, starego, zakurzonego Basco?? :-( Quote
Teklunia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='an3czka'] wow, wygląda jak posąg! świene zdjęcie :) Quote
Jupi Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Nowe kotki korniszonkowe:multi: :loveu: co za niespodzianka, kiedy już straciłam nadzieję:evil_lol: myślałam że wchodząc dziś do Was zobacze tylko kolejny post "gdzie jesteście?" a tu nowe fotki:p Quote
Poświata Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='an3czka']Ja tylko tak na chwilkę wpadam...:p Dobrze że choć na chwilę :roll: :multi: , bo przez ten czas co Cię nie było kociaki wyrosły na przystojnych młodzieńców. Jeszcze trochę, a bym nie poznała kto to taki :evil_lol: [quote name='Jupi']myślałam że wchodząc dziś do Was zobacze tylko kolejny post "gdzie jesteście?" To tak jak ja, i miałam nawet nie zaglądać :oops: Quote
sugarr Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 A ile się Bascowi waży? :) Może kiedyś jakiś wspólny spacerek, co? :D Śliczne stwory, a te koty... CUDA! Quote
AlKil Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witaj Aniu! Te korniszonki mają fajną sierść...Masz z nimi pewnie mnóstwo uciechy :razz: Quote
Medorowa Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ale te kocurki są śliczniaste :loveu: :loveu: I pewnie mają zajedwabistą sierść w dotyku:loveu: :razz: Quote
Recommended Posts