Jupi Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 cudny jest:loveu: a oczka REWELACJA!:loveu: mój miaukun ma się narodzić w tym tygodniu , juz mało jajka nie zniosłam:evil_lol: codziennie wydzwaniam po 2 razy czy to już:evil_lol: Quote
Patka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 kiedy to sie stalo?? jakie piękne sie stało - WIELKIE GRATULACJE :multi: Quote
dbsst Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 booooooooooowki wypłoch :loveu: :loveu: :loveu: nie wiem czego Ci gratulowac najpierw czy tego cudenika czy egzaminu BRAAAAAAAAAAAWO :klacz: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
olcha Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Willis napisał(a):Witaj Musisz wyczyscic cahe w przegladarce, bo sie prawdopodobnie obrazki laduja z kompika. Jesli to ie, to klikaj w narzedzia/opcje internetowe i tam w opcjach ogolnych bedzie usuwanie, powinno pomoc, a jesli to firefox to Ctrl+Shift+Del zalatwi sprawe, w operze chyba tez podobnie sie usuwa ale nie wiem napewno. Mam nadzieje ze to pomoze a jak nie, to napisz, poszukamy ;) :roll: :roll: :roll: Eeeeeee..... Quote
gonek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Poświata napisał(a):No poważnie :roll: , cały czas widzę Basco pływającego z patyczkiem :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: . U mnie tez nie było widać, wystarczyło odświeżyć stronę (Ctrl+R) A kociaki boskie :loveu: Quote
olekg89 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Musze matke namówić na moją działkową kotke :( JA CHCE KOTAAA! To Penelopa(sorki za zaśmiecenie galeri :)) Quote
Alicja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 :loveu::loveu::loveu:w duecie jeszcze cudniej niż solo Quote
an3czka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='alive']Ivciowi sie jezyk do nosa przykleił!!! :evil_lol: Już się odkleił:eviltong: Quote
an3czka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Maga100']moje zostały przygarnięte z ulicy jako maleństwa przez panią, co to w domu ma kilka kotów. I małe od razu zaczęły korzystać z kuwety, na wzór dorosłych kotów. U mnie w domu nie było problemu od samego początku. Czasem siedzą i czekają aż sprzątnę, bo przecież do niesprzątnietej nie zrobią :cool1: A co sobie będą po kupach deptać:evil_lol: Quote
an3czka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='barbara.h']to fakt!! nie możesz wyrzucić telewizora,bo co będą koty oglądały:evil_lol: Haha. Ze względu na nie, nie wyrzucę:lol: he,he z otwartymi oczami śpią? :lol: cudne są!!!!! Jak koń może na stojąco, to kot z otwartmi. Czemu nie? :lol: Quote
an3czka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Jupi'] cudny jest:loveu: a oczka REWELACJA!:loveu: mój miaukun ma się narodzić w tym tygodniu , juz mało jajka nie zniosłam:evil_lol: codziennie wydzwaniam po 2 razy czy to już:evil_lol: Dzięki:p Wyobrażam sobie Ciebie siedzącą jak na szpilkach:lol: Quote
an3czka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Patka']kiedy to sie stalo?? jakie piękne sie stało - WIELKIE GRATULACJE :multi: Stało się to w zeszłym tygodniu. Srasznie się cieszę:multi: Quote
an3czka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='dbsst']booooooooooowki wypłoch :loveu: :loveu: :loveu: nie wiem czego Ci gratulowac najpierw czy tego cudenika czy egzaminu BRAAAAAAAAAAAWO :klacz: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Za wszystkie gratulacje bardzo Ci dziękuję:p Quote
an3czka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='gonek']U mnie tez nie było widać, wystarczyło odświeżyć stronę (Ctrl+R) A kociaki boskie :loveu: Dzięki wielkie:p Quote
an3czka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='olekg18']Musze matke namówić na moją działkową kotke :( JA CHCE KOTAAA! To Penelopa(sorki za zaśmiecenie galeri :)) Nie zaśmiecasz. Kociczka piękna:loveu: Widzę, że wszystkich opanowała kotomania:evil_lol: Quote
an3czka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:w duecie jeszcze cudniej niż solo Tak kontrastowo:lol: Quote
Poświata Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='olcha'][quote name='Willis']Witaj Musisz wyczyscic cahe w przegladarce, bo sie prawdopodobnie obrazki laduja z kompika. Jesli to ie, to klikaj w narzedzia/opcje internetowe i tam w opcjach ogolnych bedzie usuwanie, powinno pomoc, a jesli to firefox to Ctrl+Shift+Del zalatwi sprawe, w operze chyba tez podobnie sie usuwa ale nie wiem napewno. Mam nadzieje ze to pomoze a jak nie, to napisz, poszukamy ;-):roll: :roll: :roll: Eeeeeee.....:crazyeye: podobnie inteligentna odpowiedź mi sie nasunęła :oops: .... [quote name='gonek']U mnie tez nie było widać, wystarczyło odświeżyć stronę (Ctrl+R) genialne w swej prostocie i pomogło :multi: . Taraz i ja napiszę fajny banerek :evil_lol: !!! Dzięki wszystkim :cool3: . Quote
Patka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Aniu ja tez się strasznie cieszę twoim szczęściem podwójnym !! Olek ale cudo :) Quote
an3czka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='Poświata'] Taraz i ja napiszę fajny banerek :evil_lol: !!! Dzięki:multi: Quote
an3czka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='Patka']Aniu ja tez się strasznie cieszę twoim szczęściem podwójnym !! Olek ale cudo :) Bardzo, bardzo dziekuję:p Quote
Hanna R. Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Popatrz Ania za okno :placz: Gezesław wyszedł na wieczorny spacer - i w tempie ekspresowym zawinął zadkiem i zawrócił do domu. Mania za nim . Nie powiem, żebym się z tego powodu zbulwersowała. Lub była niezadowolona :evil_lol: Quote
an3czka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Popatrz Ania za okno :placz: Gezesław wyszedł na wieczorny spacer - i w tempie ekspresowym zawinął zadkiem i zawrócił do domu. Mania za nim . Nie powiem, żebym się z tego powodu zbulwersowała. Lub była niezadowolona :evil_lol: Patrzyłam, i nawet byłam... na ponad 30 minutowym spacerze. Basco zadowolony, ja nie:cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='an3czka']Patrzyłam, i nawet byłam... na ponad 30 minutowym spacerze. Basco zadowolony, ja nie:cool1: hahaha ania bo psa trzeba sobie wychowac normalnie, nooo, moj francuski piesek to ani mysli o spacerach a taka pogode, siku kolo domu i fruu spowrotem, bo jej lapki zamokną :cool3: Quote
Hanna R. Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):hahaha ania bo psa trzeba sobie wychowac normalnie, nooo, moj francuski piesek to ani mysli o spacerach a taka pogode, siku kolo domu i fruu spowrotem, bo jej lapki zamokną :cool3: Madziu - a może Gezesław i Gajka mają tych samych rodziców ? :cool3: Quote
Recommended Posts