Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cudny jest:loveu:
a oczka REWELACJA!:loveu:
mój miaukun ma się narodzić w tym tygodniu , juz mało jajka nie zniosłam:evil_lol: codziennie wydzwaniam po 2 razy czy to już:evil_lol:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

booooooooooowki wypłoch :loveu: :loveu: :loveu:

nie wiem czego Ci gratulowac najpierw czy tego cudenika czy egzaminu

BRAAAAAAAAAAAWO :klacz: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Willis napisał(a):
Witaj
Musisz wyczyscic cahe w przegladarce, bo sie prawdopodobnie obrazki laduja z kompika. Jesli to ie, to klikaj w narzedzia/opcje internetowe i tam w opcjach ogolnych bedzie usuwanie, powinno pomoc, a jesli to firefox to Ctrl+Shift+Del zalatwi sprawe, w operze chyba tez podobnie sie usuwa ale nie wiem napewno. Mam nadzieje ze to pomoze a jak nie, to napisz, poszukamy ;)

:roll: :roll: :roll: Eeeeeee.....

Posted

Poświata napisał(a):
No poważnie :roll: , cały czas widzę Basco pływającego z patyczkiem :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: .

U mnie tez nie było widać, wystarczyło odświeżyć stronę (Ctrl+R)

A kociaki boskie :loveu:

Posted

[quote name='Maga100']moje zostały przygarnięte z ulicy jako maleństwa przez panią, co to w domu ma kilka kotów. I małe od razu zaczęły korzystać z kuwety, na wzór dorosłych kotów. U mnie w domu nie było problemu od samego początku. Czasem siedzą i czekają aż sprzątnę, bo przecież do niesprzątnietej nie zrobią :cool1:
A co sobie będą po kupach deptać:evil_lol:

Posted

[quote name='barbara.h']to fakt!! nie możesz wyrzucić telewizora,bo co będą koty oglądały:evil_lol:
Haha. Ze względu na nie, nie wyrzucę:lol:

he,he z otwartymi oczami śpią? :lol: cudne są!!!!!

Jak koń może na stojąco, to kot z otwartmi. Czemu nie?
:lol:

Posted

[quote name='Jupi']
cudny jest:loveu:
a oczka REWELACJA!:loveu:
mój miaukun ma się narodzić w tym tygodniu , juz mało jajka nie zniosłam:evil_lol: codziennie wydzwaniam po 2 razy czy to już:evil_lol:
Dzięki:p
Wyobrażam sobie Ciebie siedzącą jak na szpilkach:lol:

Posted

[quote name='dbsst']booooooooooowki wypłoch :loveu: :loveu: :loveu:

nie wiem czego Ci gratulowac najpierw czy tego cudenika czy egzaminu

BRAAAAAAAAAAAWO :klacz: :multi: :multi: :multi: :multi:

:loveu: :loveu: :loveu:
Za wszystkie gratulacje bardzo Ci dziękuję:p

Posted

[quote name='olekg18']Musze matke namówić na moją działkową kotke :( JA CHCE KOTAAA!

To Penelopa(sorki za zaśmiecenie galeri :))
Nie zaśmiecasz. Kociczka piękna:loveu:

Widzę, że wszystkich opanowała kotomania:evil_lol:

Posted

[quote name='olcha'][quote name='Willis']Witaj
Musisz wyczyscic cahe w przegladarce, bo sie prawdopodobnie obrazki laduja z kompika. Jesli to ie, to klikaj w narzedzia/opcje internetowe i tam w opcjach ogolnych bedzie usuwanie, powinno pomoc, a jesli to firefox to Ctrl+Shift+Del zalatwi sprawe, w operze chyba tez podobnie sie usuwa ale nie wiem napewno. Mam nadzieje ze to pomoze a jak nie, to napisz, poszukamy ;-):roll: :roll: :roll: Eeeeeee.....:crazyeye: podobnie inteligentna odpowiedź mi sie nasunęła :oops: ....
[quote name='gonek']U mnie tez nie było widać, wystarczyło odświeżyć stronę (Ctrl+R) genialne w swej prostocie i pomogło :multi: .

Taraz i ja napiszę fajny banerek :evil_lol: !!!

Dzięki wszystkim :cool3: .

Posted

Popatrz Ania za okno :placz:
Gezesław wyszedł na wieczorny spacer - i w tempie ekspresowym zawinął zadkiem i zawrócił do domu. Mania za nim .
Nie powiem, żebym się z tego powodu zbulwersowała.
Lub była niezadowolona :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Popatrz Ania za okno :placz:
Gezesław wyszedł na wieczorny spacer - i w tempie ekspresowym zawinął zadkiem i zawrócił do domu. Mania za nim .
Nie powiem, żebym się z tego powodu zbulwersowała.
Lub była niezadowolona :evil_lol:
Patrzyłam, i nawet byłam... na ponad 30 minutowym spacerze. Basco zadowolony, ja nie:cool1:

Posted

[quote name='an3czka']Patrzyłam, i nawet byłam... na ponad 30 minutowym spacerze. Basco zadowolony, ja nie:cool1:

hahaha ania bo psa trzeba sobie wychowac normalnie, nooo, moj francuski piesek to ani mysli o spacerach a taka pogode, siku kolo domu i fruu spowrotem, bo jej lapki zamokną :cool3:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
hahaha ania bo psa trzeba sobie wychowac normalnie, nooo, moj francuski piesek to ani mysli o spacerach a taka pogode, siku kolo domu i fruu spowrotem, bo jej lapki zamokną :cool3:

Madziu - a może Gezesław i Gajka mają tych samych rodziców ? :cool3: