an3czka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Dobcia']To chyba przez te okrągłe żrenice, tak egzotyczne są:cool3: I do tego niebieskie:loveu: Te koty ogólnie odbiegaja troszkę od "tradycyjnego" wizerunku kota:evil_lol: A kolor oczu Syjama lub Orienta widziałaś? To dopiero odlot! Quote
Dobcia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='an3czka']Te koty ogólnie odbiegaja troszkę od "tradycyjnego" wizerunku kota:evil_lol: A kolor oczu Syjama lub Orienta widziałaś? To dopiero odlot! Widziałam!!!To dopiero są oczyska:loveu: W takie to można się wpatrywać, i wpatrywać... tylko kto wie, co można tam zobaczyć:evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 świętne są! :loveu: i rzeczywiście kompletnie inne od moich dachowców ;) dobra, poćwiczę z Pelgią nie-darcie się :roll: ciężko będzie, już to wiem :cool1: Quote
gochgoch Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 o kurcze!!!!! niesamowity ten nowy!!!! PIĘKNY!!! oczy jak niegdyś u naszych psiulów.... piękna fotka!!!!! Quote
Nugatowa Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='an3czka'] No nie mogę Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :multi: :multi: :multi: Ale sa rozwalające :loveu: :loveu: :loveu: Aniu a jak idzie nauka cztystości ?:evil_lol: Quote
Poświata Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 olcha napisał(a):O jaki ładny bannerek :loveu: :loveu: :loveu: Mam dosyć, już któraś osoba pisze o banerku, a ja widzę cały czas ten stary :crazyeye: , co jest ??? Chcę zobaczyć nowy banerek :placz:!!!!!! Quote
M10M Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Nowy, nowy, na moich oczach się zmieniał :evil_lol: ;) Quote
an3czka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Dobcia']Widziałam!!!To dopiero są oczyska:loveu: W takie to można się wpatrywać, i wpatrywać... tylko kto wie, co można tam zobaczyć:evil_lol: Same dobre rzeczy:eviltong: Quote
an3czka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Maga100']świętne są! :loveu: i rzeczywiście kompletnie inne od moich dachowców ;) dobra, poćwiczę z Pelgią nie-darcie się :roll: ciężko będzie, już to wiem :cool1: Hehe. Ciekawe jak szybko się przymknie, gdy będzie ignorowana:evil_lol: Quote
an3czka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='gochgoch'] o kurcze!!!!! niesamowity ten nowy!!!! PIĘKNY!!! oczy jak niegdyś u naszych psiulów.... piękna fotka!!!!! Błękitne łocyska!:multi::loveu: Quote
an3czka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Nugatowa']No nie mogę Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :multi: :multi: :multi: Ale sa rozwalające :loveu: :loveu: :loveu: Aniu a jak idzie nauka cztystości ?:evil_lol: Nauka czystości? Quote
Vectra Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Fantastyczne masz te koty :loveu: :loveu: :loveu: piękne są , pierwszy raz widze takie cuda :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Poświata']Mam dosyć, już któraś osoba pisze o banerku, a ja widzę cały czas ten stary :crazyeye: , co jest ??? Chcę zobaczyć nowy banerek :placz:!!!!!! O kurcze! Jak to możliwe?:crazyeye: Quote
Nugatowa Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='an3czka']Nauka czystości? :oops: :oops: :oops: No o potrzeby fizjologiczne mi chodzi, koty umią tak odrazu do kuwety :hmmmm: Quote
an3czka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Vectra']Fantastyczne masz te koty :loveu: :loveu: :loveu: piękne są , pierwszy raz widze takie cuda :loveu: :loveu: Dziękuję:loveu: Quote
an3czka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Nugatowa']:oops: :oops: :oops: No o potrzeby fizjologiczne mi chodzi, koty umią tak odrazu do kuwety :hmmmm: No jasne! Z Irkiem było tak, że od hodowców dostałam trochę zasiuranego żwirku i wsypałam do kuwetki, żeby wiedział, że to miejsce, to wc:lol: Z Ivciem też nie bylo problemu problemu. Powiem Ci jeszcze, że koty zakopują swoje kupy:razz: Quote
Vectra Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 o to prawda zakopują ;) mojego kota specjalnie zawstydzamy :evil_lol: mówimy mu "FUJ" a on leci zasypuje zasypuje i przychodzi , patrzy i czeka na naszą reakcje :evil_lol: a tak spytam bo pewno przeoczyłam - jakiej rasy są chłopaki ? bo ja foty tylko nadrabiam :oops: i kapke poczytałam ,ale jakoś umkneła mojej uwadze .... :oops: Quote
Nugatowa Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='an3czka']No jasne! Z Irkiem było tak, że od hodowców dostałam trochę zasiuranego żwirku i wsypałam do kuwetki, żeby wiedział, że to miejsce, to wc:lol: Z Ivciem też nie bylo problemu problemu. Powiem Ci jeszcze, że koty zakopują swoje kupy:razz: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Wow koty to rzeczywiście straszne czyściochy :lol: Mam nadzieje ze w koncu bede miec tego swojego rug-dolla :evil_lol: choć mam alergię :-( Quote
an3czka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Vectra']o to prawda zakopują ;) mojego kota specjalnie zawstydzamy :evil_lol: mówimy mu "FUJ" a on leci zasypuje zasypuje i przychodzi , patrzy i czeka na naszą reakcje :evil_lol: Buahahaha:roflt: :roflt: :roflt: a tak spytam bo pewno przeoczyłam - jakiej rasy są chłopaki ? bo ja foty tylko nadrabiam :oops: i kapke poczytałam ,ale jakoś umkneła mojej uwadze .... :oops: Reksy kornwalijskie Quote
an3czka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Nugatowa']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Wow koty to rzeczywiście straszne czyściochy :lol: Mam nadzieje ze w koncu bede miec tego swojego rug-dolla :evil_lol: choć mam alergię :-( Są czyste, są. To, że czasami wdepną we własną kupkę, to nic:lol: Quote
alive Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='an3czka'] Ivciowi sie jezyk do nosa przykleił!!! :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Nugatowa']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Wow koty to rzeczywiście straszne czyściochy :lol: moje zostały przygarnięte z ulicy jako maleństwa przez panią, co to w domu ma kilka kotów. I małe od razu zaczęły korzystać z kuwety, na wzór dorosłych kotów. U mnie w domu nie było problemu od samego początku. Czasem siedzą i czekają aż sprzątnę, bo przecież do niesprzątnietej nie zrobią :cool1: Quote
barbara.h Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='an3czka']Kiedyś oglądaliśmy Forresta Gumpa. Na samym początku filmu, gdy są jeszcze napisy widać fruwające piórko... Gdybyś widziała jak Irek szalał. Walił w telewizor łapą jak nakręcony:evil_lol: to fakt!! nie możesz wyrzucić telewizora,bo co będą koty oglądały:evil_lol: an3czka A tak śpią:loveu: he,he z otwartymi oczami śpią? :lol: cudne są!!!!! Quote
AgaiPhara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='an3czka'] ja chcę takiego Ivo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Proszę, podaj mi na priv namiary na hodowlę - może ja coś zacznę poważniej myśleć :cool3: Quote
Poświata Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='an3czka']O kurcze! Jak to możliwe?:crazyeye: No poważnie :roll: , cały czas widzę Basco pływającego z patyczkiem :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: . Quote
Recommended Posts