Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dobcia']To chyba przez te okrągłe żrenice, tak egzotyczne są:cool3:
I do tego niebieskie:loveu:
Te koty ogólnie odbiegaja troszkę od "tradycyjnego" wizerunku kota:evil_lol:

A kolor oczu Syjama lub Orienta widziałaś? To dopiero odlot!

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']Te koty ogólnie odbiegaja troszkę od "tradycyjnego" wizerunku kota:evil_lol:

A kolor oczu Syjama lub Orienta widziałaś? To dopiero odlot!

Widziałam!!!To dopiero są oczyska:loveu: W takie to można się wpatrywać, i wpatrywać... tylko kto wie, co można tam zobaczyć:evil_lol:

Posted

świętne są! :loveu:
i rzeczywiście kompletnie inne od moich dachowców ;)

dobra, poćwiczę z Pelgią nie-darcie się :roll: ciężko będzie, już to wiem :cool1:

Posted

[quote name='an3czka']

No nie mogę
Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :multi: :multi: :multi:

Ale sa rozwalające :loveu: :loveu: :loveu: Aniu a jak idzie nauka cztystości ?:evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
O jaki ładny bannerek :loveu: :loveu: :loveu:
Mam dosyć, już któraś osoba pisze o banerku, a ja widzę cały czas ten stary :crazyeye: , co jest ??? Chcę zobaczyć nowy banerek :placz:!!!!!!

Posted

[quote name='Dobcia']Widziałam!!!To dopiero są oczyska:loveu: W takie to można się wpatrywać, i wpatrywać... tylko kto wie, co można tam zobaczyć:evil_lol:
Same dobre rzeczy:eviltong:

Posted

[quote name='Maga100']świętne są! :loveu:
i rzeczywiście kompletnie inne od moich dachowców ;)

dobra, poćwiczę z Pelgią nie-darcie się :roll: ciężko będzie, już to wiem :cool1: Hehe. Ciekawe jak szybko się przymknie, gdy będzie ignorowana:evil_lol:

Posted

[quote name='gochgoch']

o kurcze!!!!! niesamowity ten nowy!!!! PIĘKNY!!! oczy jak niegdyś u naszych psiulów....
piękna fotka!!!!!

Błękitne łocyska!:multi::loveu:

Posted

[quote name='Nugatowa']No nie mogę
Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :multi: :multi: :multi:

Ale sa rozwalające :loveu: :loveu: :loveu: Aniu a jak idzie nauka cztystości ?:evil_lol:
Nauka czystości?

Posted

[quote name='Poświata']Mam dosyć, już któraś osoba pisze o banerku, a ja widzę cały czas ten stary :crazyeye: , co jest ??? Chcę zobaczyć nowy banerek :placz:!!!!!!
O kurcze! Jak to możliwe?:crazyeye:

Posted

[quote name='Nugatowa']:oops: :oops: :oops: No o potrzeby fizjologiczne mi chodzi, koty umią tak odrazu do kuwety :hmmmm:
No jasne!
Z Irkiem było tak, że od hodowców dostałam trochę zasiuranego żwirku i wsypałam do kuwetki, żeby wiedział, że to miejsce, to wc:lol:
Z Ivciem też nie bylo problemu problemu.
Powiem Ci jeszcze, że koty zakopują swoje kupy:razz:

Posted

o to prawda zakopują ;) mojego kota specjalnie zawstydzamy :evil_lol: mówimy mu "FUJ" a on leci zasypuje zasypuje i przychodzi , patrzy i czeka na naszą reakcje :evil_lol:

a tak spytam bo pewno przeoczyłam - jakiej rasy są chłopaki ?
bo ja foty tylko nadrabiam :oops: i kapke poczytałam ,ale jakoś umkneła mojej uwadze .... :oops:

Posted

[quote name='an3czka']No jasne!
Z Irkiem było tak, że od hodowców dostałam trochę zasiuranego żwirku i wsypałam do kuwetki, żeby wiedział, że to miejsce, to wc:lol:
Z Ivciem też nie bylo problemu problemu.
Powiem Ci jeszcze, że koty zakopują swoje kupy:razz:
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Wow koty to rzeczywiście straszne czyściochy :lol:

Mam nadzieje ze w koncu bede miec tego swojego rug-dolla :evil_lol:

choć mam alergię :-(

Posted

[quote name='Vectra']o to prawda zakopują ;) mojego kota specjalnie zawstydzamy :evil_lol: mówimy mu "FUJ" a on leci zasypuje zasypuje i przychodzi , patrzy i czeka na naszą reakcje :evil_lol:
Buahahaha:roflt: :roflt: :roflt:

a tak spytam bo pewno przeoczyłam - jakiej rasy są chłopaki ?
bo ja foty tylko nadrabiam :oops: i kapke poczytałam ,ale jakoś umkneła mojej uwadze .... :oops:

Reksy kornwalijskie

Posted

[quote name='Nugatowa']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Wow koty to rzeczywiście straszne czyściochy :lol:

Mam nadzieje ze w koncu bede miec tego swojego rug-dolla :evil_lol:

choć mam alergię :-(
Są czyste, są. To, że czasami wdepną we własną kupkę, to nic:lol:

Posted

[quote name='Nugatowa']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Wow koty to rzeczywiście straszne czyściochy :lol:

moje zostały przygarnięte z ulicy jako maleństwa przez panią, co to w domu ma kilka kotów. I małe od razu zaczęły korzystać z kuwety, na wzór dorosłych kotów. U mnie w domu nie było problemu od samego początku. Czasem siedzą i czekają aż sprzątnę, bo przecież do niesprzątnietej nie zrobią :cool1:

Posted

[quote name='an3czka']Kiedyś oglądaliśmy Forresta Gumpa. Na samym początku filmu, gdy są jeszcze napisy widać fruwające piórko...
Gdybyś widziała jak Irek szalał. Walił w telewizor łapą jak nakręcony:evil_lol:

to fakt!! nie możesz wyrzucić telewizora,bo co będą koty oglądały:evil_lol:

an3czka

A tak śpią:loveu:

he,he z otwartymi oczami śpią? :lol: cudne są!!!!!