an3czka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Jupi']Hura ! Fotki Ivo są:p Fajnie że kocurki mają rózne charakterki, bedzie ciekawiej:evil_lol: a jak Basculec zareagował jak zobaczył drugiego kociaka, ucieszył się:evil_lol: a kotki jak reagowały na siebie nawazajem? i jak teraz jest trzymają się razem czy każdy swoimi ścieżkami? PS Banerek super:lol: Basco naturalnie chciał go obwąchiwać, ale byl dużo spokojniejszy niż za pierwszym razem. Wcale się nie obawialiśmy o małego. Natomiast Ivo troszkę fuczał i raz porządnie Basco dostał w pysk. Kocury o dziwo od razu sie rozpoznały i są nierozłączne. Razem się bawią, śpią i jedzą. Wydaje mi sie, że Basco jest zadowolony z obecności kotów. Choć dalej ma opory przed przytulankami, próbuje sie z nimi bawić! Troszkę pokracznie mu to wychodzi, bo najchętniej to pobawiłby się w zagryzanie, a z kotami tak się nie da. Radzą sobie jednak i np. dziś bawili się w ganianego. Koty przodem, Basco za nimi. gdy je dopadał, brał w pysk i ciumkał:evil_lol: Ivo często chwyta Basco łapkami za kufę i delikatnie podskubuje lub po prostu trzyma. Jeden i drugi zadowolony:loveu: Quote
an3czka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Behemot'] O maaatkoooo, jakie cuuudooooo!!!! :loveu: Uszka ma takie różowe i przezroczyste! I sierść na boczkach taką karbowaną! Dzięki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ojejejejejeeeee.....!!! Prawie przezroczyste... :loveu::loveu::loveu: Quote
Behemot Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 No boskie po prostu! Od razu się zaakceptowały? Quote
an3czka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Behemot'] Ojejejejejeeeee.....!!! Prawie przezroczyste... :loveu::loveu::loveu: Łaciate paluszki:loveu: Quote
an3czka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Behemot'] No boskie po prostu! Od razu się zaakceptowały? Taaaak. Irek od razu władował sie do transporterka, w którym siedział Ivo i miłość braterska zakwitła:lol: Quote
Koma Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Jejku jakie oczy :-o boski :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Poświata Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Jupi'] Fajnie że kocurki mają rózne charakterki, bedzie ciekawiej:evil_lol: Ja bym powiedziała - na szczęście że mają różne charakterki :evil_lol: .[quote name='an3czka']Ja se kiedyś krzywdę zrobię :roll:, znowu padłam jak ich zobaczyłam :loveu: . Quote
an3czka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Koma'] Jejku jakie oczy :-o boski :loveu: :loveu: :loveu: Hihihi. Ma oczyska, ma:loveu: Quote
an3czka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Poświata']Ja bym powiedziała - na szczęście że mają różne charakterki :evil_lol: . Dokładnie. Z dwoma "szatanami" byłoby ciężko:evil_lol: Ja se kiedyś krzywdę zrobię :roll:, znowu padłam jak ich zobaczyłam :loveu: . :cool3: :lol: :lol: :lol: Quote
Dobcia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='an3czka'] Ahhhhhhhh:loveu::loveu::loveu:A te oczy:cool3: Jakieś takie, nie kocie:evil_lol: I zmarszczki na czułki:loveu: No to masz teraz wesoło!:lol: Quote
Honey Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Koma'] Jejku jakie oczy :-o boski :loveu: :loveu: :loveu: Aneczka, swietna fotka ! :loveu: Quote
olcha Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Behemot'] Oczy mają bajeczne :loveu: Jakiś do nich sentyment mam bo podobnie jak u mnie czarno biało :loveu: Od razu współczuję robienia im zdjęć. Nie da się albo jedno albo drugie wyjdzie źle. jedno ładniej z lampą, drugie ładniej w naturalnym świetle :evil_lol: No dobra przynajmniej mi nie wychodzi :roll: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='olcha'] No dobra przynajmniej mi nie wychodzi :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: brak mi słów jakie są boskie :loveu: :loveu: :loveu: :mdleje: Quote
an3czka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Dobcia']Ahhhhhhhh:loveu::loveu::loveu:A te oczy:cool3: Jakieś takie, nie kocie:evil_lol: I zmarszczki na czułki:loveu: No to masz teraz wesoło!:lol: Jak to nie kocie?:lol: Mam wesoło, bardzo:p Quote
an3czka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='Honey']Aneczka, swietna fotka ! :loveu: Głupią minę zrobił co? A do tego ta zabawka w dziobie...:lol: Quote
an3czka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='olcha']Oczy mają bajeczne :loveu: Jakiś do nich sentyment mam bo podobnie jak u mnie czarno biało :loveu: Od razu współczuję robienia im zdjęć. Nie da się albo jedno albo drugie wyjdzie źle. jedno ładniej z lampą, drugie ładniej w naturalnym świetle :evil_lol: No dobra przynajmniej mi nie wychodzi :roll: Jednym słowem przerąbane:evil_lol: Quote
an3czka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 emka napisał(a):Przecudowne kociaki i przecudowne zdjęcia! :loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 O jaki ładny bannerek :loveu: :loveu: :loveu: Ech te oczyska :loveu: Quote
an3czka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='malawaszka']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: brak mi słów jakie są boskie :loveu: :loveu: :loveu: :mdleje: Ojej dzięki:loveu: Quote
Dobcia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='an3czka']Jak to nie kocie?:lol: Mam wesoło, bardzo:p To chyba przez te okrągłe żrenice, tak egzotyczne są:cool3: I do tego niebieskie:loveu: Quote
an3czka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='olcha']O jaki ładny bannerek :loveu: :loveu: :loveu: Ech te oczyska :loveu: Dzięki:p Trudno od nich wzrok oderwać:evil_lol: Quote
Recommended Posts