an3czka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Ale są tylko dwa. Postaram się napstrykać więcej w najbliższym czasie. Obiecuję:p Quote
Poświata Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 :mdleje: normalnie padłam z zachwytu :loveu: . Są obłędne !!!!!!! Muszę chyba szybko usamodzielnić i wysłać "na swoje mojego alergicznego synka :mad: , bo ja też chce kotecka :placz: . Quote
M10M Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 No, to Ci czasem szachownica wyjdzie :evil_lol: Dla porównania - korniszonka mojej siostry: ;) Quote
an3czka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Poświata napisał(a)::mdleje: normalnie padłam z zachwytu :loveu: . Są obłędne !!!!!!! Muszę chyba szybko usamodzielnić i wysłać "na swoje mojego alergicznego synka :mad: , bo ja też chce kotecka :placz: . :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
an3czka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 M10M napisał(a):No, to Ci czasem szachownica wyjdzie :evil_lol: Dla porównania - korniszonka mojej siostry: ;) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Śliczna jest. Muszę zrobić zdjęcia bez lampy, to zobaczycie jakie Ivcio ma błękitne gały:p Quote
M10M Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ale zmieni z czasem na te niesamowicie żółte???? W zyciu nie widziałam na żywo kota z takimi oczami jak Malwy... Mama Twoich korniszków też ma takie miodowe? ;) Quote
Dobcia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Jaki śliczny:loveu: :loveu: :loveu: A futerko jak u baranka:cool3: :loveu: Quote
an3czka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 M10M napisał(a):Ale zmieni z czasem na te niesamowicie żółte???? W zyciu nie widziałam na żywo kota z takimi oczami jak Malwy... Mama Twoich korniszków też ma takie miodowe? ;) Nie. Będzie miał niebieskie. Natomiast nie wiadomo jaki będzie miał docelowy kolor sierści. Przyznam, że nie przypatrzyłam się dokładnie oczyskom mamy moich korniszków, ale są ciemne i ogromne:p Quote
an3czka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Dobcia napisał(a):Jaki śliczny:loveu: :loveu: :loveu: A futerko jak u baranka:cool3: :loveu: A dziękuję:loveu: Futerko ma rewelacyjne. Już prawie takie, jak dorosły kot - mięciuchne i milutkie. Irek ma jeszcze puszek:p Quote
gochgoch Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 o kurcze!!!! superowo macie!!!! niesamowite są te koty!!!! jestem ciekawa jakie będą jak dorosną... ta sierść i w ogóle... szkoda tylko , że z kotami nie chodzi się na spacery i nie będziesz im Aniu robiła takich ujęć jak Basculcowi...w trawie....na łące...ech.... Quote
Dalmatynkaa Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 To jest moja ulubiona rasa kotków :eviltong: Ale narazie takiego miec nie mogę bo rodzice protestują :placz: Mimo wszystko prosze o nowe zdjęcia szaraka :cool3: Quote
olcha Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Jakie fajne czudaki :loveu: Wiesz, że te dwa zdjęcia zmuszają mnie do krzyczenia "jeszcze" :cool3: :evil_lol: Swietne są. Fajnie, że mogą wychowywać się razem :loveu: Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 :loveu::loveu::loveu:Aniu ale się cudownie zakociliście:loveu: tylko czy Basko nie chciałby dla równosci psiej siostry;) aha no i GRATULKI:multi: Quote
an3czka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 gochgoch napisał(a): o kurcze!!!! superowo macie!!!! niesamowite są te koty!!!! jestem ciekawa jakie będą jak dorosną... ta sierść i w ogóle... szkoda tylko , że z kotami nie chodzi się na spacery i nie będziesz im Aniu robiła takich ujęć jak Basculcowi...w trawie....na łące...ech.... Są strasznie kochane, a sierść mają aksamitną-to sam podszerstek:loveu: Na spacery raczej nie będziemy ich brali, ale postaram się w domu pstrykać. Niestety nie dość, że mamy raczej słabo nasłonecznione mieszkanie, to praktycznie nie ma mnie w domu gdy jest jasno, więc pozostaje mi pstrykanie z fleszem, a to juz nie takie fajne i Ivkowi wychodzą czerwone oczy:cool1: Quote
an3czka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Dalmatynkaa napisał(a):To jest moja ulubiona rasa kotków :eviltong: Ale narazie takiego miec nie mogę bo rodzice protestują :placz: Mimo wszystko prosze o nowe zdjęcia szaraka :cool3: Z miłą chęcią wstawię, gdy tylko jakieś zrobię;) Quote
an3czka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 olcha napisał(a):Jakie fajne czudaki :loveu: Wiesz, że te dwa zdjęcia zmuszają mnie do krzyczenia "jeszcze" :cool3: :evil_lol: Swietne są. Fajnie, że mogą wychowywać się razem :loveu: Ja też się cieszę. Wczoraj jeszcze Ivo nie był skłonny do zabaw, ale dziś już szaleli razem:loveu: Quote
an3czka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:Aniu ale się cudownie zakociliście:loveu: tylko czy Basko nie chciałby dla równosci psiej siostry;) aha no i GRATULKI:multi: Dzięki Alu. Myślę, że Basco siostry by nie chciał:lol: Quote
Maga100 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 świetnie, ze masz już dwa ! :klacz: Bedziesz miała tak fajnie, jak ja :cool3: to rodzeństwo, prawda? an3czka napisał(a):O jedzenie nie drze się. Je sobie powolutku i raczej liże, niz gryzie. Natomiast diabeł Irek pakuje do dzioba tak wielkie kawałki, że mu bokami wypadaja i wszystko jest splute:lol: hahhaha, zupełnie jak u mnie. Pelagia drze morde jak tylko pomyśli o jedzeniu i nie ma żadnej siły jej uciszyć, dopóki nie dostanie miski. Stefan ani razu wydał się z siebie miauku. Stefan je dostojnie, jak na kota przystało. Pelagia rzuca sie , jakby od miesiąca nie jadła. Wsadza do miski całą mordę. Potem jest cała w whiskasie, łącznie z czołem :lol: Muszę im dawac w dwóch osobnych miskach, bo Pelagia odpycha biednego Stefana, żeby przypadkiem jej za dużo nie zjadł :cool1: Quote
Poświata Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Maga100 napisał(a):Pelagia rzuca sie , jakby od miesiąca nie jadła. Wsadza do miski całą mordę. Potem jest cała w whiskasie, łącznie z czołem :lol: Przepraszam bardzo, to Ty dajesz kotu whiskasa :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ? ! Quote
an3czka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Maga100 napisał(a):świetnie, ze masz już dwa ! :klacz: Bedziesz miała tak fajnie, jak ja :cool3: to rodzeństwo, prawda? Tak, bracia:p hahhaha, zupełnie jak u mnie. Pelagia drze morde jak tylko pomyśli o jedzeniu i nie ma żadnej siły jej uciszyć, dopóki nie dostanie miski. Stefan ani razu wydał się z siebie miauku. Stefan je dostojnie, jak na kota przystało. Pelagia rzuca sie , jakby od miesiąca nie jadła. Wsadza do miski całą mordę. Potem jest cała w whiskasie, łącznie z czołem :lol: Muszę im dawac w dwóch osobnych miskach, bo Pelagia odpycha biednego Stefana, żeby przypadkiem jej za dużo nie zjadł :cool1: O nie! Ja nigdy nie daję, jak drze dziób. Odstawiam i czekam, aż się uciszy. Nie odniosłam jeszcze wielkiego sukcecu, ale kiedyś było gorzej - wystarczyło, że wstałam rano z łózka, a ten juz był w kuchni i darł się:razz: Quote
an3czka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Dziś troszkę popstrykałam i z jakichś 100 zdjęć dobrych wyszło tyle:cool1:: Takie mam błękitne oczyska:loveu: Quote
Honey Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Gratuluje zakocenia ! Telewizor teraz mozesz wyrzucic, koty zapewnia Wam rozrywke :evil_lol: Quote
an3czka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Honey napisał(a):Gratuluje zakocenia ! Telewizor teraz mozesz wyrzucic, koty zapewnia Wam rozrywke :evil_lol: Dzięki. Nie wyrzucę, bo koty lubią oglądać telewizję:lol: Quote
Honey Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 an3czka napisał(a):Dzięki. Nie wyrzucę, bo koty lubią oglądać telewizję:lol: No tak.. tego nie wzielam pod uwage... :evil_lol: Quote
an3czka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Honey napisał(a):No tak.. tego nie wzielam pod uwage... :evil_lol: Kiedyś oglądaliśmy Forresta Gumpa. Na samym początku filmu, gdy są jeszcze napisy widać fruwające piórko... Gdybyś widziała jak Irek szalał. Walił w telewizor łapą jak nakręcony:evil_lol: Quote
Recommended Posts