Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:mdleje: normalnie padłam z zachwytu :loveu: . Są obłędne !!!!!!!
Muszę chyba szybko usamodzielnić i wysłać "na swoje mojego alergicznego synka :mad: , bo ja też chce kotecka :placz: .

Posted

Poświata napisał(a):
:mdleje: normalnie padłam z zachwytu :loveu: . Są obłędne !!!!!!!
Muszę chyba szybko usamodzielnić i wysłać "na swoje mojego alergicznego synka :mad: , bo ja też chce kotecka :placz: .

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Posted

M10M napisał(a):
No, to Ci czasem szachownica wyjdzie :evil_lol:
Dla porównania - korniszonka mojej siostry:

;)

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Śliczna jest.
Muszę zrobić zdjęcia bez lampy, to zobaczycie jakie Ivcio ma błękitne gały:p

Posted

Ale zmieni z czasem na te niesamowicie żółte???? W zyciu nie widziałam na żywo kota z takimi oczami jak Malwy... Mama Twoich korniszków też ma takie miodowe?
;)

Posted

M10M napisał(a):
Ale zmieni z czasem na te niesamowicie żółte???? W zyciu nie widziałam na żywo kota z takimi oczami jak Malwy... Mama Twoich korniszków też ma takie miodowe?
;)

Nie. Będzie miał niebieskie. Natomiast nie wiadomo jaki będzie miał docelowy kolor sierści. Przyznam, że nie przypatrzyłam się dokładnie oczyskom mamy moich korniszków, ale są ciemne i ogromne:p

Posted

Dobcia napisał(a):
Jaki śliczny:loveu: :loveu: :loveu:
A futerko jak u baranka:cool3: :loveu:

A dziękuję:loveu:
Futerko ma rewelacyjne. Już prawie takie, jak dorosły kot - mięciuchne i milutkie. Irek ma jeszcze puszek:p

Posted

o kurcze!!!! superowo macie!!!! niesamowite są te koty!!!! jestem ciekawa jakie będą jak dorosną... ta sierść i w ogóle...
szkoda tylko , że z kotami nie chodzi się na spacery i nie będziesz im Aniu robiła takich ujęć jak Basculcowi...w trawie....na łące...ech....

Posted

Jakie fajne czudaki :loveu: Wiesz, że te dwa zdjęcia zmuszają mnie do krzyczenia "jeszcze" :cool3: :evil_lol:

Swietne są. Fajnie, że mogą wychowywać się razem :loveu:

Posted

gochgoch napisał(a):

o kurcze!!!! superowo macie!!!! niesamowite są te koty!!!! jestem ciekawa jakie będą jak dorosną... ta sierść i w ogóle...
szkoda tylko , że z kotami nie chodzi się na spacery i nie będziesz im Aniu robiła takich ujęć jak Basculcowi...w trawie....na łące...ech....

Są strasznie kochane, a sierść mają aksamitną-to sam podszerstek:loveu:
Na spacery raczej nie będziemy ich brali, ale postaram się w domu pstrykać. Niestety nie dość, że mamy raczej słabo nasłonecznione mieszkanie, to praktycznie nie ma mnie w domu gdy jest jasno, więc pozostaje mi pstrykanie z fleszem, a to juz nie takie fajne i Ivkowi wychodzą czerwone oczy:cool1:

Posted

Dalmatynkaa napisał(a):
To jest moja ulubiona rasa kotków :eviltong: Ale narazie takiego miec nie mogę bo rodzice protestują :placz:

Mimo wszystko prosze o nowe zdjęcia szaraka :cool3:

Z miłą chęcią wstawię, gdy tylko jakieś zrobię;)

Posted

olcha napisał(a):
Jakie fajne czudaki :loveu: Wiesz, że te dwa zdjęcia zmuszają mnie do krzyczenia "jeszcze" :cool3: :evil_lol:

Swietne są. Fajnie, że mogą wychowywać się razem :loveu:

Ja też się cieszę. Wczoraj jeszcze Ivo nie był skłonny do zabaw, ale dziś już szaleli razem:loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:Aniu ale się cudownie zakociliście:loveu:
tylko czy Basko nie chciałby dla równosci psiej siostry;)

aha no i GRATULKI:multi:

Dzięki Alu.
Myślę, że Basco siostry by nie chciał:lol:

Posted

świetnie, ze masz już dwa ! :klacz: Bedziesz miała tak fajnie, jak ja :cool3:
to rodzeństwo, prawda?

an3czka napisał(a):
O jedzenie nie drze się. Je sobie powolutku i raczej liże, niz gryzie. Natomiast diabeł Irek pakuje do dzioba tak wielkie kawałki, że mu bokami wypadaja i wszystko jest splute:lol:

hahhaha, zupełnie jak u mnie. Pelagia drze morde jak tylko pomyśli o jedzeniu i nie ma żadnej siły jej uciszyć, dopóki nie dostanie miski. Stefan ani razu wydał się z siebie miauku. Stefan je dostojnie, jak na kota przystało. Pelagia rzuca sie , jakby od miesiąca nie jadła. Wsadza do miski całą mordę. Potem jest cała w whiskasie, łącznie z czołem :lol: Muszę im dawac w dwóch osobnych miskach, bo Pelagia odpycha biednego Stefana, żeby przypadkiem jej za dużo nie zjadł :cool1:

Posted

Maga100 napisał(a):
Pelagia rzuca sie , jakby od miesiąca nie jadła. Wsadza do miski całą mordę. Potem jest cała w whiskasie, łącznie z czołem :lol:
Przepraszam bardzo, to Ty dajesz kotu whiskasa :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ? !

Posted

Maga100 napisał(a):
świetnie, ze masz już dwa ! :klacz: Bedziesz miała tak fajnie, jak ja :cool3:
to rodzeństwo, prawda?

Tak, bracia:p

hahhaha, zupełnie jak u mnie. Pelagia drze morde jak tylko pomyśli o jedzeniu i nie ma żadnej siły jej uciszyć, dopóki nie dostanie miski. Stefan ani razu wydał się z siebie miauku. Stefan je dostojnie, jak na kota przystało. Pelagia rzuca sie , jakby od miesiąca nie jadła. Wsadza do miski całą mordę. Potem jest cała w whiskasie, łącznie z czołem :lol: Muszę im dawac w dwóch osobnych miskach, bo Pelagia odpycha biednego Stefana, żeby przypadkiem jej za dużo nie zjadł :cool1:

O nie! Ja nigdy nie daję, jak drze dziób. Odstawiam i czekam, aż się uciszy. Nie odniosłam jeszcze wielkiego sukcecu, ale kiedyś było gorzej - wystarczyło, że wstałam rano z łózka, a ten juz był w kuchni i darł się:razz:

Posted

Honey napisał(a):
Gratuluje zakocenia !

Telewizor teraz mozesz wyrzucic, koty zapewnia Wam rozrywke :evil_lol:

Dzięki. Nie wyrzucę, bo koty lubią oglądać telewizję:lol:

Posted

Honey napisał(a):
No tak.. tego nie wzielam pod uwage... :evil_lol:

Kiedyś oglądaliśmy Forresta Gumpa. Na samym początku filmu, gdy są jeszcze napisy widać fruwające piórko...
Gdybyś widziała jak Irek szalał. Walił w telewizor łapą jak nakręcony:evil_lol: