agbar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 sie nie wstydz, się prezentuj:) z Piesem najlepiej:) Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Eeee Wolę samego piesa prezentować:lol: Quote
Behemot Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='an3czka'] Ojej, jaka śliczna pani! :crazyeye::loveu: Fryzurę ma fajną i makijaż taki złotawy! :smilecol: An3czko, odwołuję porównanie do niejakiej Masłoskiej Doroty. Jesteś od niej jakieś 38 razy ładniejsza :laola: Quote
KaRa_ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Od kiedy to kobiety panow caluja po rekach?:lol: :lol: Quote
agbar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Od kiedy to kobiety panow caluja po rekach?:lol: :lol: Ania po prostu sprawdzała czy Basco umył łapy przed spankiem:) Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 :oops: :oops: :oops: Żadna śliczna pani behamot:oops: KaRa jak się kocha, to płeć nie ma znaczenia:lol: Dealer nigdy nie sprawdzam, bo nawet brudne wycałuję:lol: Quote
KaRa_ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='an3czka'] KaRa jak się kocha, to płeć nie ma znaczenia:lol: No ba:lol: Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='an3czka'] Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Jakie ładne zdjęcia! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: I Ania jaka łaaaadna!!!!!:eek::eek::eek: No, no, no...:siara: PS. ja też całuję Bajana po łapkach! Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='mmbbaj']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Jakie ładne zdjęcia! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: I Ania jaka łaaaadna!!!!!:eek::eek::eek: No, no, no...:siara: PS. ja też całuję Bajana po łapkach! Dziękuję bardzo:oops: (Proszę zmienić temat i mnie więcej nie zawstydzać) Idę do Was...:lol: Quote
Cimi Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Łojeny.. jaka miłosna sesja zdjęciowa :lol: :loveu: :loveu:. Nie ma to jak nosek :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Cimi']Łojeny.. jaka miłosna sesja zdjęciowa :lol: :loveu: :loveu:. Nie ma to jak nosek :evil_lol: Nosek mnie szczególnie pociąga. Nie umiem się mu oprzeć i nawet nie próbuję:lol: Quote
Cimi Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='an3czka']Nosek mnie szczególnie pociąga. Nie umiem się mu oprzeć i nawet nie próbuję:lol: A ja dodatkowo uwielbiam fafulki mojego fafluna :loveu: :loveu: Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 A ja przyszlam szybko zobaczyc nowa fryzurke i..... :-o :-o :iloveyou: [quote name='mmbbaj']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Jakie ładne zdjęcia! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: I Ania jaka łaaaadna!!!!!:eek::eek::eek: No, no, no...:siara: PS. ja też całuję Bajana po łapkach! :-o :-o Taaaaak :loveu: :loveu: :loveu: zgadzam sie ze wszystkim co tu jest napisane:multi: :multi: :loveu: :loveu: Cuuuudownie...:loveu: :loveu: PS. Ja tez zapisuje sie do Waszego grona- calujacych po lapkach :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Dzięki welkie:B-fly: :iloveyou: :buzi: (nie wiem co napisać:oops: ) Postaram się dziś nowe zdjątka zrobić:lol: Quote
mmbbaj Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='an3czka'] Postaram się dziś nowe zdjątka zrobić:lol: Koniecznie całuśne! :lol: ;) Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='an3czka']Dzięki welkie:B-fly: :iloveyou: :buzi: (nie wiem co napisać:oops: ) Postaram się dziś nowe zdjątka zrobić:lol: Nic nie pisz tylko fotki wklejaj!! :cool3: :cool3: :loveu: :loveu: :cool3: :cool3: :calus: nie ma za co piekna :razz: Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='an3czka']Dzięki welkie:B-fly: :iloveyou: :buzi: (nie wiem co napisać:oops: ) Postaram się dziś nowe zdjątka zrobić:lol: Nic nie pisz tylko fotki wklejaj!! :cool3: :cool3: :loveu: :loveu: :cool3: :cool3: :calus: nie ma za co piekna :razz: Quote
an3czka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 No to macie coście chciały!:eviltong: Quote
Behemot Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='an3czka'] Klaszczący uszami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Bo ten pies ma wiele możliwości:lol: Quote
Behemot Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='an3czka']Bo ten pies ma wiele możliwości:lol: Zdążyłam zauważyć, normalnie pies Renesansu :evil_lol: P.S. Bruce'a proszę ode mnie.... yyyy... poklepać po ramieniu :lol: Quote
Recommended Posts