Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AlKil napisał(a):
No nie mogę... drugi...!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Aniu, chyba wpadasz w nałóg!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie, nie. Na drugim poprzestanę:p

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
A może jakieś zdjęcia ?
Coś się opuściłaś :shake:

Bo mi się Haniu ten fajniejszy obiektyw zepsuł:-(
Poza tym mam słabo doświetlone mieszkanko przy tej pogodzie, a z lampą zdjęć robić nie lubię:cool1:

Posted

AlKil napisał(a):
No nie mogę... drugi...!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Aniu, chyba wpadasz w nałóg!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ha, ha, ha z kotami to tak jest, ciągle mało :evil_lol: .

Posted

Poświata napisał(a):
Ha, ha, ha z kotami to tak jest, ciągle mało :evil_lol: .

Nie, nie. Ja już obiecałam, że na dwóch zakończymy. Mam zamiar zdania dotrzymać:p

Posted

:roflt: an3czka poporstu rozwaliłaś mnie na łopatki, a dla Bruce'a należą się :klacz: :klacz: :klacz: aaaaahahahahhahahahahhaha normalnie spadłam z krzesła hahahaa

Posted

agabass napisał(a):
no ładne koty tu w potrawce podają :evil_lol:

A dają, dają. Kot w potrawce, w galarecie, udko z kota, pieczeń... Czego dusza zapragnie:lol:

Posted

olcha napisał(a):
:roflt: an3czka poporstu rozwaliłaś mnie na łopatki, a dla Bruce'a należą się :klacz: :klacz: :klacz: aaaaahahahahhahahahahhaha normalnie spadłam z krzesła hahahaa

A Bruce mówi, że nie ma z tym nic wspólnego:eviltong:

Posted

Nugatowa napisał(a):
:mdleje: :mdleje: !!
A już nie długo będzie.....

Weimar Basco i słoik korniszonów :laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2:

Wielokolorowy słoik korniszonków:evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):

Boskie zdjęcie!!! Aniu, Ty to masz oko.... :lol:

Słyszałam, że drugi kiciuś się szykuje, prawdaż to? :lol:

A tam oko! :lol:

Prawda, prawda!:multi:

Posted

Jupi napisał(a):
HURA!!! bedzie drugi korniszonek:lol: a kiedy, kiedy?

A jeszcze nie wiem, ale się dowiem, a jak się dowiem, to Wam napiszę:eviltong::bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

o kurcze Basco będzie miał dwóch sierściuszków do zabawy!!!!:multi::multi:fajnie...ciekawe jak się drugi będzie przyzwyczajał do wielkiego kolegi....:evil_lol:

co do marudek TZ'a powiem Ci Aniu, że u mnie w domu była też niezła akcja. Pewnego dnia na murku w ogrodzie pojawił się maluszek b. głośno miałczący. najpiewr próbowano to ignorować, ale on tak siedział na prawdę długo, więc w końcu moja mama się zlitowała i poszła go zdjąć...(chociaż pewnie sam umiałby ale nie chciał - nawoływał prawdopodobnie mamusię, bo się zgubił...) nakarmiła biedactwo niestety a potem myślała, że se pójdzie...
nie poszedł oczywiście! no to stwierdziła, że nawet jeśli się ma zamiar wprowadzić do nas to nie do domu i mu zrobiła ocieplaną skrzynkę w ogrodzie. i tu włączył się tato.: ' no tak! przecież on teraz będzie chciał tu zostać! tylko nie to! tylko nie do domu!!!!!!'
akurat wtedy wyjechałam z domu na równo dwie doby. kiedy wróciłam kotek siedział na kocyku na kanapie. wieczorem tato z pełnymi miłości oczami pokazał mi, że jak usiądzie na ulubionym fotelu, kotek natychmiast przybiega i zwija się na jego brzychu w kłębek.....:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

BYŁAM W SZOKU!!!! nikt wcześniej nie był tak przeciwny kotom w domu!

Posted

Hehe, niech zyja korniszony !
Nie myslalam, ze to tak szybko pojdzie.. nie dalej jak wczoraj ( przedwczoraj?) pisalas, ze "to se ne da" a tu - czytam o drugim kocie ! :evil_lol:
Brawo, jestem pelna podziwu dla sily Twej argumentacji :razz: :evil_lol: