Nugatowa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 an3czka napisał(a):Chyba drugi kornisz - brat Irka:bigcool: Tez czarny ???????????? z zielonymi gałkami :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 an3czka napisał(a):Chyba drugi kornisz - brat Irka:bigcool: :loveu::loveu::loveu: jeden Korniszek jest piękny, a dwa...:cool3: Quote
an3czka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 AlKil napisał(a):No nie mogę... drugi...!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Aniu, chyba wpadasz w nałóg!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie, nie. Na drugim poprzestanę:p Quote
an3czka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Nugatowa napisał(a):Tez czarny ???????????? z zielonymi gałkami :loveu: :loveu: :loveu: Yyyyy łaciaty z niebieskimi:lol: Quote
an3czka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Dobcia napisał(a)::loveu::loveu::loveu: jeden Korniszek jest piękny, a dwa...:cool3: Dwa są boskie!:loveu: Quote
Hanna R. Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 A może jakieś zdjęcia ? Coś się opuściłaś :shake: Quote
an3czka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 HankaRupczewska napisał(a):A może jakieś zdjęcia ? Coś się opuściłaś :shake: Bo mi się Haniu ten fajniejszy obiektyw zepsuł:-( Poza tym mam słabo doświetlone mieszkanko przy tej pogodzie, a z lampą zdjęć robić nie lubię:cool1: Quote
Poświata Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 AlKil napisał(a):No nie mogę... drugi...!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Aniu, chyba wpadasz w nałóg!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ha, ha, ha z kotami to tak jest, ciągle mało :evil_lol: . Quote
an3czka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Co się stało obiektywowi ? Nagle zaczął się przycinać. Ma też problemy z łapaniem ostrości:-( Quote
an3czka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Poświata napisał(a):Ha, ha, ha z kotami to tak jest, ciągle mało :evil_lol: . Nie, nie. Ja już obiecałam, że na dwóch zakończymy. Mam zamiar zdania dotrzymać:p Quote
agabass Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Agga napisał(a): A to składnik na jakie danie???:loveu: no ładne koty tu w potrawce podają :evil_lol: Quote
olcha Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :roflt: an3czka poporstu rozwaliłaś mnie na łopatki, a dla Bruce'a należą się :klacz: :klacz: :klacz: aaaaahahahahhahahahahhaha normalnie spadłam z krzesła hahahaa Quote
Nugatowa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 an3czka napisał(a):Yyyyy łaciaty z niebieskimi:lol: :mdleje: :mdleje: !! A już nie długo będzie..... Weimar Basco i słoik korniszonów :laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2: Quote
Behemot Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Boskie zdjęcie!!! Aniu, Ty to masz oko.... :lol: Słyszałam, że drugi kiciuś się szykuje, prawdaż to? :lol: Quote
bigos Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 an3czka napisał(a):Chyba drugi kornisz - brat Irka:bigcool: Tego słowa "chyba" od razu się pozbywamy i...czekamy na braciszka:multi::multi::multi: Quote
Jupi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 HURA!!! bedzie drugi korniszonek:lol: a kiedy, kiedy? Quote
an3czka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 agabass napisał(a):no ładne koty tu w potrawce podają :evil_lol: A dają, dają. Kot w potrawce, w galarecie, udko z kota, pieczeń... Czego dusza zapragnie:lol: Quote
an3czka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 olcha napisał(a)::roflt: an3czka poporstu rozwaliłaś mnie na łopatki, a dla Bruce'a należą się :klacz: :klacz: :klacz: aaaaahahahahhahahahahhaha normalnie spadłam z krzesła hahahaa A Bruce mówi, że nie ma z tym nic wspólnego:eviltong: Quote
an3czka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Nugatowa napisał(a)::mdleje: :mdleje: !! A już nie długo będzie..... Weimar Basco i słoik korniszonów :laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2: Wielokolorowy słoik korniszonków:evil_lol: Quote
an3czka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Behemot napisał(a): Boskie zdjęcie!!! Aniu, Ty to masz oko.... :lol: Słyszałam, że drugi kiciuś się szykuje, prawdaż to? :lol: A tam oko! :lol: Prawda, prawda!:multi: Quote
an3czka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 bigos napisał(a):Tego słowa "chyba" od razu się pozbywamy i...czekamy na braciszka:multi::multi::multi: Już na bank brat Irka-Ivo:multi: Quote
an3czka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Jupi napisał(a):HURA!!! bedzie drugi korniszonek:lol: a kiedy, kiedy? A jeszcze nie wiem, ale się dowiem, a jak się dowiem, to Wam napiszę:eviltong::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
gochgoch Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 o kurcze Basco będzie miał dwóch sierściuszków do zabawy!!!!:multi::multi:fajnie...ciekawe jak się drugi będzie przyzwyczajał do wielkiego kolegi....:evil_lol: co do marudek TZ'a powiem Ci Aniu, że u mnie w domu była też niezła akcja. Pewnego dnia na murku w ogrodzie pojawił się maluszek b. głośno miałczący. najpiewr próbowano to ignorować, ale on tak siedział na prawdę długo, więc w końcu moja mama się zlitowała i poszła go zdjąć...(chociaż pewnie sam umiałby ale nie chciał - nawoływał prawdopodobnie mamusię, bo się zgubił...) nakarmiła biedactwo niestety a potem myślała, że se pójdzie... nie poszedł oczywiście! no to stwierdziła, że nawet jeśli się ma zamiar wprowadzić do nas to nie do domu i mu zrobiła ocieplaną skrzynkę w ogrodzie. i tu włączył się tato.: ' no tak! przecież on teraz będzie chciał tu zostać! tylko nie to! tylko nie do domu!!!!!!' akurat wtedy wyjechałam z domu na równo dwie doby. kiedy wróciłam kotek siedział na kocyku na kanapie. wieczorem tato z pełnymi miłości oczami pokazał mi, że jak usiądzie na ulubionym fotelu, kotek natychmiast przybiega i zwija się na jego brzychu w kłębek.....:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: BYŁAM W SZOKU!!!! nikt wcześniej nie był tak przeciwny kotom w domu! Quote
Honey Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hehe, niech zyja korniszony ! Nie myslalam, ze to tak szybko pojdzie.. nie dalej jak wczoraj ( przedwczoraj?) pisalas, ze "to se ne da" a tu - czytam o drugim kocie ! :evil_lol: Brawo, jestem pelna podziwu dla sily Twej argumentacji :razz: :evil_lol: Quote
Recommended Posts