an3czka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='Dobcia']Ania, przecież od szczęścia głowa nie boli;) A ty chyba już jesteś zdecydowana, co?:cool3: No jestem, jestem, ale czasami sobie myślę, że może On ma rację (ale tylko czasami:evil_lol:) Quote
an3czka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='Nugatowa']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przynajmniej nie powiedzial kategorycznie NIE ;) i tu bym sie cieszyła. Bo ja mam niestety stanowczy zakaz :shake: :shake: :shake: Ja bym brała !!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki za wsparcie:lol: Quote
M10M Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ostatnio dostałam w prezencie książkę o kotach - nic wielkiego, raczej ciekawostki ale tam też napisali, że najlepszą opcją są dwa koty..... :lol: ;) Quote
an3czka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 M10M napisał(a):Ostatnio dostałam w prezencie książkę o kotach - nic wielkiego, raczej ciekawostki ale tam też napisali, że najlepszą opcją są dwa koty..... :lol: ;) Uwielbiam Was!:multi: :lol: Quote
Nugatowa Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ania pokaz Bruce'owi:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=13894 Quote
Dobcia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Nie ma się nad czym zastanawiać!!!:cool3: No, może nad tym tylko jaki będzie, kotek czy kotka, rasowy czy nie....:loveu: Quote
AgaiPhara Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 dzień dobry Basculcom, widzę ostrą argumentację ZA.. :smile: I wiem, że niedługo tytuł galerii znów się zmieni ;) Tak trzymać! Quote
Poświata Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 an3czka napisał(a):Dzięki. Wykorzystam to! A jak u Ciebie wyglądało dokacanie?U mnie nowy kot pojawiał się co pół roku. Najpierw Dymcio w październiku 2004, potem w kwietniu 2005 czteromiesięczny Barysiek (Dymek miał wtedy 8 miesięcy), i w październiku 2005 Milunia. Równo w rok trzy koty - poszło piorunem:lol: . I to przy facecie, który absolutnie nie chciał słyszeć nawet o pierwszym kocie, który groził że jak się pojawi kot, to On pakuje walizki, że po jego trupie, że albo kot albo On itp. itd. :mad: :evil_lol: . Ja to osobiście mam taki pogląd na zakoconych facetów, że absolutnie nie wypada im się przyznawać że mają fioła na punkcie kota, bo to takie niemęskie :diabloti: . Więc na to ich gadanie, że absolutnie żadnego kota więcej należy patrzeć z przymrużeniem oka i już :evil_lol: . Ja gdyby nie astma Konrada już myślałabym o ponownym dokoceniu, a tak pozostaje mi dopingować innych i cieszyć się ich koteckami :loveu: . Quote
an3czka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Nugatowa napisał(a):Ania pokaz Bruce'owi:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=13894 Pokażę na pewno. Bruce już się pogodził z myślą o drugim kocie. Obiecałam mu, że na tej dwójce koniec i mam zamiar tego dotrzymać:p Quote
an3czka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Dobcia napisał(a):Nie ma się nad czym zastanawiać!!!:cool3: No, może nad tym tylko jaki będzie, kotek czy kotka, rasowy czy nie....:loveu: Decyzja o drugim już podjęta. Maluch będzie na bank!!:multi: Myślę, że kocur. Quote
an3czka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 AgaiPhara napisał(a):dzień dobry Basculcom, widzę ostrą argumentację ZA.. :smile: I wiem, że niedługo tytuł galerii znów się zmieni ;) Tak trzymać! :multi: :multi: :multi: Quote
an3czka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Poświata napisał(a):U mnie nowy kot pojawiał się co pół roku. Najpierw Dymcio w październiku 2004, potem w kwietniu 2005 czteromiesięczny Barysiek (Dymek miał wtedy 8 miesięcy), i w październiku 2005 Milunia. Równo w rok trzy koty - poszło piorunem:lol: . I to przy facecie, który absolutnie nie chciał słyszeć nawet o pierwszym kocie, który groził że jak się pojawi kot, to On pakuje walizki, że po jego trupie, że albo kot albo On itp. itd. :mad: :evil_lol: . Ja to osobiście mam taki pogląd na zakoconych facetów, że absolutnie nie wypada im się przyznawać że mają fioła na punkcie kota, bo to takie niemęskie :diabloti: . Więc na to ich gadanie, że absolutnie żadnego kota więcej należy patrzeć z przymrużeniem oka i już :evil_lol: . Ja gdyby nie astma Konrada już myślałabym o ponownym dokoceniu, a tak pozostaje mi dopingować innych i cieszyć się ich koteckami :loveu: . Mój powoli zaczyna mieć fioła na punkcie Irka. Robi się to coraz bardziej widoczne i strasznie mi się to podoba. Pewnie za jakis czas, to On zaproponowałby dokocenie:eviltong: Quote
Maga100 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 an3czka napisał(a):No jestem, jestem, ale czasami sobie myślę, że może On ma rację (ale tylko czasami:evil_lol:) hahahaha, ONI nigdy nie mają racji. A nawet jak mają to patrz punkt 1. :evil_lol: Super, że będzie drugi, ja teraz wszystkim mówię, ze jak koty to dwa. Przedtem zawsze miałam po 1 sztuce i to nie było TO. Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 an3czka napisał(a):Mój powoli zaczyna mieć fioła na punkcie Irka. Robi się to coraz bardziej widoczne i strasznie mi się to podoba. Pewnie za jakis czas, to On zaproponowałby dokocenie:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak trzymać i zachęcać Quote
an3czka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Maga100 napisał(a):hahahaha, ONI nigdy nie mają racji. A nawet jak mają to patrz punkt 1. :evil_lol: Super, że będzie drugi, ja teraz wszystkim mówię, ze jak koty to dwa. Przedtem zawsze miałam po 1 sztuce i to nie było TO. Pozostaje mi tylko czekać na malucha...:mdrmed: Quote
an3czka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak trzymać i zachęcać Hehe. Niby sie pogodził z faktem, że będzie drugi, ale ciągle mi truje na ten temat. Normalnie nie mogę, chyba Mu coś zrobię:smhair2: Quote
Jupi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Tak tu czytam wasze posty i jeszcze czekam na pierwzego kota a juz chce drugiego:evil_lol: zresztą było by do pary i sprawiedliwie, 2 psy 2 koty:p Quote
barbara.h Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 an3czka napisał(a):Hehe. Niby sie pogodził z faktem, że będzie drugi, ale ciągle mi truje na ten temat. Normalnie nie mogę, chyba Mu coś zrobię:smhair2: no tak ! to u naszych TZ-tów to normalka! niczym się nie przejmuj,oni zawsze tak samo,przecież klamka zapadła!! a to ze,masz 50m :roll: to zaden problem koty chodzą górą, a reszta rodzinki po podłodze ;);):evil_lol::evil_lol: Quote
Poświata Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 an3czka napisał(a):Decyzja o drugim już podjęta. Maluch będzie na bank!!:multi: Myślę, że kocur.:klacz: decyzja słuszna, też myślę że powinien być kocurek, koteczki to jednak większe indywidualistki i jak to baby miewają różne humorki :cool3: . Jaka rasa, już wiesz ??? Quote
an3czka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Agga napisał(a): A to składnik na jakie danie???:loveu: Na ciasto z kota:diabloti: Quote
an3czka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Jupi napisał(a):Tak tu czytam wasze posty i jeszcze czekam na pierwzego kota a juz chce drugiego:evil_lol: zresztą było by do pary i sprawiedliwie, 2 psy 2 koty:p Hehe. Jednym słowem udzieliło Ci się:evil_lol: Quote
an3czka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 barbara.h napisał(a):no tak ! to u naszych TZ-tów to normalka! niczym się nie przejmuj,oni zawsze tak samo,przecież klamka zapadła!! a to ze,masz 50m :roll: to zaden problem koty chodzą górą, a reszta rodzinki po podłodze ;);):evil_lol::evil_lol: Dokładnie:lol: Quote
an3czka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Poświata napisał(a)::klacz: decyzja słuszna, też myślę że powinien być kocurek, koteczki to jednak większe indywidualistki i jak to baby miewają różne humorki :cool3: . Jaka rasa, już wiesz ??? Chyba drugi kornisz - brat Irka:bigcool: Quote
AlKil Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 No nie mogę... drugi...!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Aniu, chyba wpadasz w nałóg!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts