Maga100 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='an3czka'], ale w przypadku kota to bardzo trudna sprawa - aparat ma problemy z uchwyceniem obiektu, poruszającego się z prędkością światła:evil_lol: haha, mam ten sam problem, a nawet podwójny :evil_lol: Quote
an3czka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='dealer']halo Aneczka :) biedna zapracowana kobieto:) Właściwie to nie jest aż tak źle;) Quote
an3czka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Maga100']haha, mam ten sam problem, a nawet podwójny :evil_lol: A jak maluchy Ci podrosną, to dopiero będzie:evil_lol: Quote
an3czka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Baś Irek Resztki są najlepsze:roll: Quote
Medorowa Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ale śliczne foteczki:multi: :p :p :p Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz buszujący Irek jest extra ...a tutaj ta komitywa przy zmywarce:loveu: Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz buszujący Irek jest extra ...a tutaj ta komitywa przy zmywarce:loveu: no właśnie :lol::lol::lol: czesć Aniu - teraz masz niezły ubaw z małego szkraba co? Gdzie jeszcze go nie było? :evil_lol: Quote
an3czka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='madzia i medor']Ale śliczne foteczki:multi: :p :p :p Bardzo mi miło:p Quote
an3czka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz buszujący Irek jest extra ...a tutaj ta komitywa przy zmywarce:loveu: Tak, tak. Wylizywanie resztek zbliża:lol: Quote
an3czka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Gosiek']no właśnie :lol::lol::lol: czesć Aniu - teraz masz niezły ubaw z małego szkraba co? Gdzie jeszcze go nie było? :evil_lol: Gosiu on był wszędzie! W pralce, w wannie, w szafkach z garnkami. Chciał nawet wejść do piekarnika. Noooo zmywarkę to juz zna z każdej strony:lol: Quote
Maga100 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Mój Leon też zawsze rob wstępne pranie w zmywarce :cool1: Quote
agbar Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witaj Aneczko:) wszystkiego Dobrego w Nowym Roku dla Ciebie TZ-ta kota i piesa:) Quote
Teklunia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='an3czka'] o kotek rośnie jak na drożdżach :lol: Quote
Poświata Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla człowieków i zwierzaków :multi: !!! Quote
Dobcia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='an3czka'] hahahahaha:evil_lol: czego to kociaki nie przerobią w wygodne miejsce do siedzenia:p Miesamowity malec, macie z nim wesoło:cool3: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!:lol::lol::lol: Quote
Jupi Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 cudny ten Twój Ireczek:loveu: Basco fantastycznie go przyjął mam nadzieje że uda mi sie to samo z moimi potworkami dwoma- bo mam plan zakocenia domu:evil_lol: generalnie obce koty ganiają jak sie pojawią w ich otoczeniu, dorosłego kota moich rodziców też obszczekują, ale mam nadzieję że małą kuleczkę zaakceptują;) a jak się zachowywał Basco do obcych kotów wcześniej zanim zamieszkał u Was Irek? Quote
bigos Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Nie potrzebnie inwestowaliście w zmywarkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co Ty w tym centrum handlowym porabiasz? Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ania ? Gdzie zniknęłaś ??? Chcieliśmy Wam życzyć w Nowym Roku samych uśmiechniętych dni :p Czy wiesz, że mój mąż wyraził dzisiaj ochotę na posiadanie ...... KOTA :crazyeye: Stało się to po obejrzeniu Irka i kotów Magi :crazyeye: Quote
an3czka Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='Maga100']Mój Leon też zawsze rob wstępne pranie w zmywarce :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Wszystkim za życzenia serdecznie dziękuję i sama równiez życzę wsztystkiego naj, naj:p Kasieńko on jest ogromny! Dziś, przy okazji szczepienia zważyliśmy go i waga pokazała 1,55kg:cool3: Dobciu mamy wesoło, on mamy:lol: Dziś jest niestety troszkę wyciszony, bo był szczepiony:cool1: Jupi witaj i dzięki. Nigdy Basco nie pozwalaliśmy na gonienie ani kotów, ani zwierzyny, dlatego (tak mi sie przynajmniej wydaje) nie było większych problemów z wprowadzeniem do domu kota. Z drogiej strony Basco jest bardzo terytorialny i dominujący w stosunku do psów i obawialiśmy się jak to będzie, gdy pojawi się mały stworek. Wszystko się dobrze skończyło i jesteśmy bardzo szczęśliwi:loveu: Bigoniu pracuję w perfumerii. Haniu ale super!!!:loveu: :loveu: :loveu: Powiem Ci, że pełnię szczęścia osiągnęłam obcując z kotem i psem na raz. Różnią się wszystkim - od budowy ciała, po charakter. Jeden miauczy, drugi szczeka. Jeden je szybko, drugi wolno. Z jednym więcej możesz załatwić za dobrego smaczka, z drugim troszkę mniej. Jeden ma akrobatyczne zacięcie i nie są mu obce salta, drugi woli twardo stapać po ziemi - oba są genialne. Jestem w trakcie namawiania Przemka na drugiego kocurka:loveu:, ale nie teraz, za jakiś czas. A Ty na jakiego się zdecydujesz? Na rasowego, czy przygarniesz jakąś sierotkę? Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='an3czka'] A Ty na jakiego się zdecydujesz? Na rasowego, czy przygarniesz jakąś sierotkę? Jeżeli się zdecydujemy - bo ja ciągle nie jestem przekonana - to na jakąś znajdkę... Boję się trochę . W końcu to mieszkanie nie dom ... I dwa psy ... Quote
mmbbaj Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='an3czka'] on był wszędzie! W pralce, w wannie, w szafkach z garnkami. Chciał nawet wejść do piekarnika. Noooo zmywarkę to juz zna z każdej strony:lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, świetny jest Aniu :loveu: Powiedz mi proszę jaka to rasa bo nie jestem w stanie przekopać się przez galerię w poszukiwaniu informacji, którą być może już zapodałaś kiedyś :roll: No i życzę w Nowym Roku samej pomyślności :loveu::loveu::loveu:...i tego drugiego kotka :lol: Quote
an3czka Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Jeżeli się zdecydujemy - bo ja ciągle nie jestem przekonana - to na jakąś znajdkę... Boję się trochę . W końcu to mieszkanie nie dom ... I dwa psy ... Kot dużo przestrzeni nie potrzebuje, za to ma silną potrzebę kontaktu z człowiekiem:loveu: Z psami to jest faktycznie różnie. Sama znasz swoje najlepiej i wiesz czego się można po nich spodziewać. Wydaje mi się, że psy, które gonią koty dla samego faktu pogoni, nie stanowią problemu. Poza tym mały kot wcale nie jest taki bezbronny. Gdybyś widziała reakcje Basculca na fuczenie i syczenie:evil_lol:. Przecież gdyby chciał, to by dziabnął małego raz i już. Co ja mówię! Wystarczyłoby go łapą walnąć. Quote
an3czka Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='mmbbaj']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, świetny jest Aniu :loveu: Powiedz mi proszę jaka to rasa bo nie jestem w stanie przekopać się przez galerię w poszukiwaniu informacji, którą być może już zapodałaś kiedyś :roll: No i życzę w Nowym Roku samej pomyślności :loveu::loveu::loveu:...i tego drugiego kotka :lol: Dziękuję Gosiu. To Rex Kornwalijski. Za życznie bardzo dziękuję. Wasz maluch jest słodki:loveu: Quote
aga1215 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Witaj Aniu :multi: nie mogę się napatrzeć na tą fotkę [quote name='An3czka'] cudo :loveu: Jeśli mogę zasugerować, to lepiej drugiego kotka wziąć już teraz, dorosły kot trudniej przyjmuje nowego. Ale to tylko moje zdanie - moje koty się tolerują, ale nigdy jeszcze nie spały koło siebie :shake: :-( ostatnio nawet kocica zrobiła się agresywna nieco:roll: Quote
Recommended Posts