Gosiek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='an3czka']Dziewczynki ja tylko na chwilkę, bo do pracy zmykam. Mam coś dla Was... Czy taka łapcia może być?:loveu: cześć Aniu - nio moze być :loveu::loveu::loveu: poprosze o więcej w miarę mozliwosci :cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cudo cudo cudoooo, moja sasiadka ma kociaka, artystka jest z niej niezmieska, potrafi usnac w kazdej pozycji i w kazdym miejscu :cool3: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 moooooooooooooooooooooooże byc taka łapcia :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Nugatowa']O Matyldo :mdleje: Ale ten Ircio ma wasiska, takie druciki poplątałe :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Brwi też mu się zrobią kręcone:loveu: Quote
an3czka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Ka$iaN.']Oby tak chłopakom zostało :) Aniu gratuluję dokocenia! Irek cudny :loveu: Wszystkiego dobrego :) Witaj Kasiu i dziekuję:p Nad Przemkiem nieustannie pracuję, choć aktualnie na syjama mówi stanowcze "nie!" :evil_lol: Quote
an3czka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='wiq']jestem pełna podziwu, jak się chłopcy świetnie dogadali:loveu: zazdroszczę.. Dzięki wielkie:p Quote
an3czka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='dbsst']dom a raczej mieszkanie TZ tak ale kiedy sie przeniesiemy więc nie predko :angryy: Mały kotek dużo miejsca nie zajmuje:cool3: Quote
an3czka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']łooo jacie ania macie kiciaaaa :loveu: ahhh pieknie pieknieee :loveu: Dziękuję:p Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='an3czka']Mały kotek dużo miejsca nie zajmuje:cool3: hahahhahahhaha powiem mu to może pójdzie na to ;) Quote
an3czka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='olekg18']Moje psy chyba by zezarły kota ,a sie napaliłem :( na kociczka :( Czemu miałyby zeżreć? Quote
an3czka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:jakie koczamber ma zajedwabiste ucholki:multi: Tak jakby o numer za duże!:lol: Quote
an3czka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='anetta']Aneczkaaa, ale masz kociamberka :mdleje: Jest niesamowity :lol: A Basco jak pieknie go przyjal :klacz: Nawet nie wiedziałam, że tak mądrego mam psa:cool3: Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :loveu::loveu::loveu:słodka ta łapeczka Quote
an3czka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Aniu wybacz dłuższą przerwę :cool3: jestem zachwycona kociakiem :loveu: ach jaka cudna fota - poproszę koniecznie o fotę tej maleńkiej łapeczki od spodu :loveu: Basco wspaniale zaakceptował malucha - baaardzo sie cieszę ze sie szybko dogadali :multi: buziaki Gosiu witaj!! Będę się strała focić więcej łapek, ale w przypadku kota to bardzo trudna sprawa - aparat ma problemy z uchwyceniem obiektu, poruszającego się z prędkością światła:evil_lol: Quote
an3czka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='alive']co do imienia kotka to mój tata jest Irek :evil_lol: :oops: Właściwie, to mały nazywa się Iran, ale jakos tak wolę Irek, bo to w jego przypadku brzmi zawadiacko,a mały taki właśnie jest. Co do samego imienia, to uważam, że jest ono bardzo ładne. Znam paru Irków i są oni bardzo mili:eviltong: Quote
an3czka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='BeaC']Witam...... dłuuuugo mnie nie było z racji przeprowadzki i co widzę? masz kicia????? zazdroszczę Ci jak go psies przyjął, bo ja mam w domu dwie kocice..... które Leśka uwilebia........... ale gonic. Jak leżą i oczywiście na nią nie prychają to je liże...... Szczęśliwego NOWEGO ROKU Witaj! Rozumiem, że Leśka znalazła sobie rozrywkę. Jeśli tylko jest bezkrwawa, to wszystko ok:lol: Quote
an3czka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='gochgoch']dzisiaj do pracy??!!!! o tej porze?????!!!!! to gdzie ty pracujesz?????? W centrum handlowym, tak więc sobota czy niedziela to dla mnie normalny dzień pracy, który mi się już nawet nie kojarzy z wolnym:roll: Quote
an3czka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='jo-jo']Ależ cudo :loveu: Cześć Aniu :multi: Jojku witam!! Dzięki Quote
an3czka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='AlKil']Milutka ta łapka...:loveu: I taka gładziutka:loveu: Quote
an3czka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Teklunia']masz Ci los, nastęna pracoholiczka :shake: mi pasuje! fajna ta łapka... tylko brudna jakaś - taka czarna ;) Nie brudna, tylko ciemnoskóra:lol: Quote
an3czka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Aniu - nio moze być :loveu::loveu::loveu: poprosze o więcej w miarę mozliwosci :cool1: Jak tylko uda mi się uchwycić, to natychmiast wkleję:p Quote
an3czka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='dbsst']hahahhahahhaha powiem mu to może pójdzie na to ;) No, no. Urabiaj, urabiaj:cool3: Quote
an3czka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:słodka ta łapeczka I taka maciupka:loveu: Quote
an3czka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Miło mi, że łapusia się podoba:p Chciałam wszystkim bardzo mocno podziekować za odwiedziny i życzyć WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU!!! Quote
agbar Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 halo Aneczka :) biedna zapracowana kobieto:) Quote
Recommended Posts